Spacák pro dítě
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Regina Hero objednám
nechci nikam jezdit… a vyhodnotila jsem, že je nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero sportissimo je poblíž. tak jsem si tam zašla, že se kuknu a případně koupím přímo.. no nic.. tak koupím jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE koukám, že ochota obsluhy v tomhle obchodě je všude stejná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se do něj opakovaně vracím v naději, že tam levně nakoupím a obvykle odcházím s prázdnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava já tam nechodím moc ráda, ale je to v místě, tak na prohlédnutí určitých věcí tam občas zajdu.. ale tentokrát mě naštvali… Nemusí mít všechno skladem… Ale to jednání…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
A co karimatky? Jakou poradíte?
tak s těmi bohužel zkušenosti nemám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE No, já taky moc neporadím, ale záleží, zda to budete nosit na zádech nebo vozit… pokud vozit, tak bych šla do nějaké samonafukovačky (teď si dělám zálusk na tu z lidlu), pokud na zádech, tak pěnovku, ale jsou dva druhy, líbí se mi ta lepší, ale nevím, jak se ten materiál jmenuje, kamarádka ji má z ciziny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
Jak často jí plánuješ používat? Bude se vozit autem?. Jaké teploty?
My do stanu máme obyč silnější, na vožení autem. Na vandry nosí uplně ty nejlevnější, nejlehčí, nejtenší. Zima jim nebila, stejně většinou vycetujou mimo karimatku.
Já mám samonafukovací Husky a rozdíl oproti obyč karimatce necítím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@3HE koukám, že ochota obsluhy v tomhle obchodě je všude stejná
@Pudloslava píše:
Taky se do něj opakovaně vracím v naději, že tam levně nakoupím a obvykle odcházím s prázdnou.
@3HE píše:
Ale naštvala mě baba… jasně dala najevo, že otravuju…![]()
u nás jsou tři Sportisima, do toho jednoho nechodím vůbec, v jednom je personál na zabití… minule jsem kupovala helmu na kolo pro prtě a byli tam tři prodavači, co vybalovali zboží, tak jsem je šla poprosit, aby nám dali tu zabalenou, na kterou jsem nemohla dosáhnout a oni se asi dvě minuty dohadovali, kdo to půjde podat, že ten byl minule, holka zase, že ona má teď být u bot a třetí nakonec rezignovaně šel a že prý jsem si ji mohla vzít sama…
byl sám tak o hlavu vyšší a bral si na to schodek… ale v tom třetím jsou fajn, a když tam jsem, tak většinou i nabídnou zrovna nějaké jiné věci v akci, ve slevě nebo ve výprodeji, kterých bych si nevšimla… naposledy termoprádlo za poloviční cenu… to bylo na konci zimy, ale holky zrovna jely na jarní prázdniny na hory, tak to byl dobrý nákup…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Já mám samonafukovací Husky a rozdíl oproti obyč karimatce necítím.
Tak to já tedy jo, hlavně když se spí někde v místnosti, tak z ní nemám otlačené kosti, jak z klasiky. Pravda v terénu to tak zásadní rozdíl není, on ten terén je přece jen celkem měkký sám od sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
sama nevim - ted si berem na trek alumnatky kvuli objemu. Detem jsem nakoupila Husky Fine (0,8) - je to kockopes, EVA s nalepenou alu folii - rikala jsem si, ze je diky tomu tenci a stejne hreje. jsou ale celkem siroke, zbytecne - nechce se mi je strihat, ale 10 cm by se klidne dalo dat pryc. Jsou ale mekke, jedna se nam trhla pri malem zaseknuti.
pak mame dve tluste z EVA, uz nevim znacku.
nafukovacky jmse mikdy nemeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@3HE No, já taky moc neporadím, ale záleží, zda to budete nosit na zádech nebo vozit… pokud vozit, tak bych šla do nějaké samonafukovačky (teď si dělám zálusk na tu z lidlu), pokud na zádech, tak pěnovku, ale jsou dva druhy, líbí se mi ta lepší, ale nevím, jak se ten materiál jmenuje, kamarádka ji má z ciziny.
to potom poreferuj o lidlove karimatce, ja teda na Lidl v posledni dobe dopustit dam, spousta veci se nam samorozlozila pomalu pohledem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit