Spadla z motorky

Anonymní
15.7.18 18:47

Spadla z motorky

Dobrý den maminky, prosím vás mám u sebe nás prázdnináchsestru a jela na babete a spadla a na boku u vaječníku říkal ze ji to tam pícha a dost bolí ma i velkou modřinu, je-li být jsme k dr ale nema u sebe nic ( kartu pojišťovny) jak to mám udělat když rodiček bydlí daleko? A ja spadla na skútru na řiditka a skútr na měl a mám hrozné bolesti křeče jakoby u pupíku trochu níž vlevo i v podbrisku a dotojo průjem nevite co to můžete být?:(Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linamati
15.7.18 18:55
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, prosím vás mám u sebe nás prázdnináchsestru a jela na babete a spadla a na boku u vaječníku říkal ze ji to tam pícha a dost bolí ma i velkou modřinu, je-li být jsme k dr ale nema u sebe nic ( kartu pojišťovny) jak to mám udělat když rodiček bydlí daleko? A ja spadla na skútru na řiditka a skútr na měl a mám hrozné bolesti křeče jakoby u pupíku trochu níž vlevo i v podbrisku a dotojo průjem nevite co to můžete být?:(Děkuji

Já bych teda jela okamžitě. Zavolej si rychlou. Řekni jim že jste 2. A až přijedou řekněte že u sebe nemáte doklady ale nahlas jim rodné číslo a atd a oni si vás najdnou..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.18 19:00

@Linamati dobře děkuji

• Citovat
  • Upravit
1190
15.7.18 19:00

Ja bych take jela nebo si zavolala sanitku,muze tam byt vnitrni krvaceni(samozrejme nemusi) ale to pozna jen lekar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
15.7.18 19:02

a jak je to dlouho co spadla? tohle na rychlou asi nebude, ale k doktorovi bych šla

• Citovat
  • Upravit
34473
15.7.18 19:03

Ne, to teda nevíme co to může být. Nekrafej na netu a zavolej doktora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
15.7.18 19:07

Stačí RČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 19:07

Spadla včera a bolí ji to i dnes když i zvedne nohu mám i velkou modrinu nás noze a ja dnes nás tom skútru,radši zajedeme abych něco nezanedbala , děkuji vámi

• Citovat
  • Upravit
1117
15.7.18 19:12

Přesně tak okamžitě k lékaři může to být vnitřní krvácení at něco nezanedbáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 19:31

Řekla jsme ji žen jedeme a ona odmíta tak ja nevíme jak ji tam dovést aby se nás ni podívali ???? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.18 19:35

Takhle od vypada na břiše a noze

• Citovat
  • Upravit
6865
15.7.18 19:39
@Anonymní píše:
Takhle od vypada na břiše a noze

určitě by jsem volala, když dáš jmeno nejdou si vás, případně přes pojišťovnu, každopádně to chce doktora a co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
15.7.18 20:44

Tak kdyz prijdete k lekari, prece vas nemuze odmitnout? Musi vas vzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.7.18 21:48

Mazejte na pohotovost. Papíry budete řešit zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová