Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, prosím vás mám u sebe nás prázdnináchsestru a jela na babete a spadla a na boku u vaječníku říkal ze ji to tam pícha a dost bolí ma i velkou modřinu, je-li být jsme k dr ale nema u sebe nic ( kartu pojišťovny) jak to mám udělat když rodiček bydlí daleko? A ja spadla na skútru na řiditka a skútr na měl a mám hrozné bolesti křeče jakoby u pupíku trochu níž vlevo i v podbrisku a dotojo průjem nevite co to můžete být?:(Děkuji
Já bych teda jela okamžitě. Zavolej si rychlou. Řekni jim že jste 2. A až přijedou řekněte že u sebe nemáte doklady ale nahlas jim rodné číslo a atd a oni si vás najdnou..
Ja bych take jela nebo si zavolala sanitku,muze tam byt vnitrni krvaceni(samozrejme nemusi) ale to pozna jen lekar.
a jak je to dlouho co spadla? tohle na rychlou asi nebude, ale k doktorovi bych šla
Ne, to teda nevíme co to může být. Nekrafej na netu a zavolej doktora ![]()
Spadla včera a bolí ji to i dnes když i zvedne nohu mám i velkou modrinu nás noze a ja dnes nás tom skútru,radši zajedeme abych něco nezanedbala , děkuji vámi
Přesně tak okamžitě k lékaři může to být vnitřní krvácení at něco nezanedbáte.
Řekla jsme ji žen jedeme a ona odmíta tak ja nevíme jak ji tam dovést aby se nás ni podívali ???? ![]()
@Anonymní píše:
Takhle od vypada na břiše a noze
určitě by jsem volala, když dáš jmeno nejdou si vás, případně přes pojišťovnu, každopádně to chce doktora a co nejdříve
Tak kdyz prijdete k lekari, prece vas nemuze odmitnout? Musi vas vzit.
Dobrý den maminky, prosím vás mám u sebe nás prázdnináchsestru a jela na babete a spadla a na boku u vaječníku říkal ze ji to tam pícha a dost bolí ma i velkou modřinu, je-li být jsme k dr ale nema u sebe nic ( kartu pojišťovny) jak to mám udělat když rodiček bydlí daleko? A ja spadla na skútru na řiditka a skútr na měl a mám hrozné bolesti křeče jakoby u pupíku trochu níž vlevo i v podbrisku a dotojo průjem nevite co to můžete být?:(Děkuji