Spánek dítěte

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
4.11.10 09:50

No tak my vstáváme spolu okolo tý devátý, většinou po, takže se nají a já nemam šanci, pak jde spát kolem oběda, ale to většinou dělám něco jinýho, takže se občas najíst nestihnu, no a chodí spát po tý osmý a to už je na večeři docela pozdě. Jinak taky měl jednu chvíli blok,kdy nechtěl mlíko a nic k jídlu, tak mi chodil spát hladovej, takhle to měl vždycky po třech dnech za sebou, pak zase jedl normálně, jinak taky kouká co to máme a chce to taky. Včera jsme měli hranolky, tak jsem mu jednu dala, no moc mu nejela (kupuju balený co se jen strčí do trouby, i když tyhle na troubu moc dělaný nejsou, ale přesto je tam dávám, friťák nemam a aspoň tim olejem nejsou nasáklý a daj se jíst, olej dávám slunečnicovej nebo olivovej a asi tak 2 lžíce na všechny, takže si myslím, že je to bez závad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 12:33

Já už malému sem tam šoupnu také něco nezdravého :mrgreen: To je dobře, že to bereš normálně, protože se tu dost často setkávám s maminkama, které jsou až moc upjaté a ne jen co se výživy týče. Kolikrát jen valím oči 8-o Nevadí mi, jak vychovávají své dítě, protože je to každého věc, diskuse jsou samozřejmě o diskutování, ale kritizovat druhou maminku pro její výchovu, to se mi tu občas nelíbí. Umím si dost dobře představit, jak by to vypadalo, kdybys šoupla hranolku jako novou diskusi :mrgreen: :lol: Tedy jak tak koukám z okna, tak dneska to na velký courání nevidím. Pustila jsem se do úklidu, takže mě to zatím ani netáhne, ale odpoledne musím prcka trošku vyvětrat, aby mu zčervenaly tvářičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 12:46

To opravdu nejsem taková ta cimprlína co jede přesně podle tabulek, takže už toho měl celkem dost a tu diskuzi si dokážu živě představit, by mě ukamenovaly i přes počítač!!

Mě konečně včera po měsíci reklamace dorazily golfky, ale fakt je, že toho musim dost udělat a předně oběd, než se má polovička vrátí z práce. Do úklidu se taky musim pustit, jenže mě všechno bolí, tak nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 12:59

No hlavně, že jsi byla s reklamací úspěšná. :palec: Já se přiznám, že malý toho už ochutnal hodně také. Tak a teď budeme doufat, že se sem nepodívá některá z radikálních maminek :mrgreen: :lol: Já mám zatím jen půlku baráku, teď jsem si hodila nohy nahoru a kafíčko. Malý totiž spí a tak ho nechci budit luxem. A musím přiznat, že se mi ale vůbec nechce do té druhé půlky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 13:35

No mě se dítko právě vzbudilo, jinak luxovat mu můžu i spícímu u postýlky a s ním to nic neudělá! Takže můžu ve spánku uklízet v pohodě. Na kravál byl zvyklý už od mala, nechtěla jsem aby se kolem něj mělo chodit po špičkách. Když mu bylo asi tak něco kolem půl roku, tak mi usnul v sedačce a já musela do železářství nechat uříznout kus řetězu, paní se bála, aby ho neprobudila, tak jsem jí řekla ať je bez obav, zapla brusku, malý otevřel jen jedno očko, načež ho opět zavřel a spal dál. Paní se divila jak je to možný. No snad sem žádná taková mamina nekoukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 17:32

Tak to máš suprovní. Jak už jsem psala, bohužel obě děti jsou po mně, co se týče málo spaní a navíc i lehkého spaní. Malý mi spí při takovém tom běžném hluku, co se týče televize, mluvení, ruchu na ulici, ale lux by mi určitě neprošel :lol: No nevadí, počkala jsem a douklízela. Konečně mám padla a těším se, že zítra budu mít volno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 17:45

no tak já mam dneska taky tak nějak hotovo a zítra budem cestovat, malej je na to suprovej, no uvidíme co to druhý dítko, počítam, že mi dá víc zabrat a za malýho spavce si to vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 17:52

No já myslím, že to bude rodové, takže být tebou, tak jsem v klidu. :-) Dnes jsme s holkou koupily zdobení na perníčky, takže bych to viděla, tak na příští konec týdne, nebo ten další, že se pustíme do pečení. Takže zítra cestujete? Když jsme u toho cestování, pojedete příští rok s malým na nějakou dovolenou? :?: My jsme letos nikam nejeli, protože jsem ještě kojila a přišel nám na cestování hodně malý, ale příští rok chceme rozhodně na dovču. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 17:57

No já bych klidně jela, ale bohužel, jak jsem psala, jeden plat jde na hypotéku a můj rodičák - elektrika, plyn, voda, televize, net, jídlo, takže nám na to nezbyde a brát si na to půjčku mi přijde jak nesmysl a navíc by nám nikdo už nic stejně nepůjčil. No já někdy o víkend nebo v pondělí budu muset upíct dort. Máma si ho objednala, ale jinak do vánočního pečení se dam asi tak ke konci listopadu, ještě tak nějak nemam rozmyšleno co upeču a musim si říct babičce o recepty, proto peče opravdu vynikající cukroví. Sice každoročně tvrdí, že píct nic nebude, ale stejně napeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 18:09

No to chápu, hlavní ale je, že máte bydlení. Já bych za bydlení dovolenou také oželela :palec: Tak ty jsi expert na pečení dortů? A to jako profík, nebo pro zábavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 18:44

no jak se to vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 19:41

No hezký dortíček. :palec: Ten jsi dělala k výročí viď? Já myslela, jestli nejsi původní profesí cukrářka. Mám kamarádku, co byla cukrářka, ale omrzelo jí to, tak peče už jen doma a jinak se přeorientovala na návrhy kuchyní pro Sconto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 19:53

jj k výročí. Jinak to dělám spíš jako koníčka, hrozně mě to chytlo a baví, už jich mam na kontě dost, každou chhvíli někdo něco slaví, tak mu udělam dort, místo abych koupila bonbonieru, je to sice pracnější a nákladnější, ale udělá velkou radost. Jinak děkuju za pochvalu. Na jeden dort jsem ale náležitě pyšná a všichni ho obdivovali, byl pro přítele a nechtěl věřit, že jsem ho dělala já a bylo mu záhadou kde jsem ho vzala, ale bohužel není ke zveřejnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
4.11.10 20:39

Ani po 22. hodině? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 21:26

nn, oni by to někteří lidé mohli brát jako provokaci, kdyby se to náhodou někde objevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí