Špatné zkušenosti s autobazarem Esa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
20.6.25 10:43

@Eddiebo takže po koupi auta jsi to auto nedala ani na výměnu oleje, filtru? Ani ho nechat hned zkontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.25 18:40

Pozor na auto esa,,,tento bazar, je samý podvodník, a to do slova,,,vykupuji šroty a pak je musi, samozřejme, prodávat, tak jsem si vybral, auto za 60tisic, dal jsem zálohu a nechal jsem si auto dovést,5008 hdi 16,no při projíždění v Č. B si prodejce pustil radio a já neslišel vubec, nic já blbec ho koupil, i s pojištěním. Na stk, to je další podvod, pozor. Na to, přijel jsem domu a už. Při jízdě. Jsem slišel nějaký. Klepání, no budiš. chycena vačka, když. Jsem zajel do servisů,,hned zjistily. Ze tam je špatný. Filtr. Pevných částic, a 2× střik,,,tak jsem jel auto vrátit, chtěl. Jsem na zpět. Peníze, to prý. Nejdeeede,,,takže. Prý si mám. Vybrat. Jiné. Auto, tak mi nabídly. Ještě. Větší. Vraky, samozřejmě. Když. Jsem chtěl. Lepší. Tak najednou to bylo buď. Špatné. Nebo na opravu, nakonec jeden z prodecu že. Mají. Golfa plus a že. Je super, tak říkám ok ukažte. Ho, zase při. Projíždění. Radio, tak už. Jsem byl po 3hodinach čekání, unaven, kývl jsem a auto jsem si odvezl, cestou zadní. Kola začaly skřípat, brzdit, musel jsem do servisu, do teď. Tam stojí, celá. Špatná. Zadní. Náprava zhnile prahy, opravené. Pěnou, a po vypnuti baterie začaly svítit kontrolky motoru, motor atd, tolik nervu a arogance jen kvůli. Koupě. Auta😎nedoporučuji velký. Oblouk. Auto esa České. Budějovice
Bonbónek…vrácené. Auto dáli. Zpět do prodeje.,šikovný. Kluci 5008 16hdidali cenu 50tisic, masakrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.25 02:37

Auto esa ????????

Moje zkušenost s auto esa a vlastně o AAA auto mají hodně podobné taktiky při výkupu aut. nechaji vás čekat aby jste trochu povolili a když už se začínáte nudit tak přijdou s cenou kterou by mi řekli už při navolavani. paní mi řekla že pokud je auto Mechanicky v pohodě tak s tou cenovkou souhlasí a ve finále mi bylo sděleno že mi ho odkoupi za 250 000 které bylo před cca 6 měsíci. rok 2019 2.ptdci,150kw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.26 15:43

Zdravím. Musel jsem se zde zaregistrovat, abych mohl ohodnotit autobazar ESA. Byli jsme se podívat na Wolkswagen golf dnes se ženou. Byl dovezen z Hradce Králové do Prahy na pobočku. Těšili jsme se že v něm snad rovnou odjedeme, tak jsme se nechali odvézt Bolt cca 60km. Když ho před nás přivezli nevypadal špatně, ale divný zvuk nevěstil nic dobrého. Šel tedy ještě na rychlou kontrolu. Poté jsme se dozvěděli, že má v háji doferák a omlouváme se. Takže jsme vyzvedli zálohu a rychle pryč! Po cestě z areálu jsem schválně nadával, že tam už nás nikdo neuvidí :( teď jedeme opět domu. Bez auta a o 2300kč lehčí za odvoz. Viděl jsem špatné recenze a přesto jsem to zkusil. Blbost. Příště dám určitě na vás, kteří už podobnou zkušenost máte. Děkuji a přeji moudrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.26 10:01

Jestli můžu doporučit tak autobazarum AAA a ESA se vyhýbejte obloukem. lepsi je vybírat auta na sauto.cz a podobně a nejlépe od soukromých prodejců. Moje zkušenost s oběma autobazary je taková že sem chtěl koupit auto s tažným na 3,5t a proto sem se rozhodl prodat svého Vw passata r. v.2022 R-line v plný palbě nájezdem 145 000km a pravidelných servisech.(na auta sem pes, takze vse musim mit v pohodě)to jen pro představu v jakém bylo auto stavu. kupni cena přes 1,5 rokem 540 900kc nyní mi za něj oba bazary pri vykupu nabídli kolem 180 000kc s tím že pokud na tom nevydelaji aspoň 100 000 tak to pro ně nemá cenu vykupovat. Tak sem se otočil na patě a se smíchem sem odcházel. znam hodnotu svého auta a toto ta cena nebyla a i přesto že mě tam nechali 3h čekat a tlačili na mě že mi nikdo lepší cenu nedá i přesto že měli stejný typ vozu na bazaru jen o 2 roky starší za 290 000kc tak sem je poslal do háje se slovy že se pokouší o krádež za bílého dne a s nimi už nechci mít nic společného. Nechápu že tyto praktiky jsou ještě vůbec legální. A co se týče koupě vozidla v těchto bazarech tak jelikož sem automechanik a měl sem 3h čas na to si tam ty vraky za cenu zlata prohlídnout tak v životě bych tam nic nekoupil. rozhodl sem se že auto s taznym na 3,5t až tak nepotřebuju a ne za cenu toho abych prodal auto skoro o 2/3 ceny mene než za kterou sem ho koupil před 18 měsíci. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.3.26 10:54
@Karlos20133 píše: Více

a chápeš že oni na tom musí vydělat… že ti nedají hodnotu auta??
My třeba máme akutálně dvě auta z auto esa.. už je máme obě tři roky a něco a pohoda.
A jednou jsme měli od soukromníka.. a po 100km se zadřel motor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.26 11:40

@KKK85 já nechci hodnotu auta ale vím že auto neztratí hodnotu o 300 tisíc za 1,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.3.26 15:32
@Karlos20133 píše: Více

auto neztrací na hodnotě…?? to mi příjde že to je věc která klesne na hodnotě po vyjetí od prodávajícího… jak nové tak starší… plus pak kilometry atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák