Špatný spermiogram - kdo otěhotněl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
16.1.10 12:50

všechny holky jsem drsoň protože jako každý vztah se vyvíjí a někdy z jeho strany bylo dost hnusný chování a já velice často přemýšlela o rozvodu .pusa se ženě dává jen za odměnu a podobný kecy a ještě mi takové vzkazovala po telefonu moje tchýně takže toho bylo až až.

Ted když se dozvěděl ,že nemůže mít děti tak jsme to neměli ani čas probrat jel na měsíc na dovolenou a na netu nebyl . Takže to bylo taky těžký.Umřela mi babička na nejhorší druh rakoviny spodku atd. Nakumulovalo se toho za poslední dva roky dost a dost v práci dva volné víkendy mimo dovolenou za 10 měsíců a tím pádem odcizení.
jo a pokud bych byla dost měkká tak se z toho jeho hnusnýho chování asi sesypu a nepřežiju jeho bláznivé a děs dovolené atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
16.1.10 13:04

nepalko, nemas to jednoduchy :roll: 8-o A opravdu mas pocit, ze je to ten nejlepsi otec pro tve dite? Treba by se nasel nekdo, kdo te lip oceni :wink:

Drzim palce, at to dopadne jak nejlip to jde pro tvoje dite :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.1.10 13:14

marjánko taky o tom dost často přemýšlím ,ale najít zase muže který bude plodný a jinak dobrý je těžké. Umí udělat vše uvařit ,nakoupit, ale neumí se chovat ve společnosti a pod.Postarat by se snad dokázal to jsem ho naučila. prvně když jsem ležela doma a nebylo mě dobře zápal plic tak jsem mu zrušila víkend na horách a pak byl dost a dost protivný. takže to už nedělám raději řeknu mamc e ,ale snažím se ho toto naučit . u nich doma prostě toto neviděla další chování taky ne ,ale všichni jsou i nich rozvedeni.

Stejně se musím přiznat ,že jsem zvědavá jak mu dopadne další SPg. mám totiž už hodně let a nemám již svůj vlastní byt takže než by se vše vyřešilo a našla bych chlapa co bude chtít mít se mnou děti tak mám obavy ,že už by bylo pozdě na to mít děti. toto všechno beru jako poslední šanci ho vůbec mít.

mě ani po sedmi měsících nezjistili zda mám ovu nebo kdy ji mám je to totiž moc nezajímá snaží se mě dotlačit do IVF což nechci. možná jí mam na střídačku někdy 9až 11 Dc a jindy asi až 20dc. takže ted jsem si koupila ovu testy tak jsem zvědavá. nevěřím měření teploty nebot chodím na směny takže by to bylo asi zkreslené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.1.10 18:43

Ahoj holky,tahle diskuze je hodně zajímavá a hodně se mě týká(tedy mého přítele)Bohužel i my máme špatný spermiogram(asthenospermii)přítel má 41procent pohyblivých spermijek,ale bohužel žádná nejde dopředu,všechny se točí dokolečka :cry: :cry:,dostal vitamínky,bere 4denně,občas se opláchne studenou vodou a jí hodně ryby,teď ve čtvrtek nás čeká kontrolní spermiogram,je to po 2měsísích a já mám nervy na pochodu…Taky jsem četla,že nové spermije se vytvoří až po 70dnech,takže se bojím bojím,že to opět nedopadne dobře,že tam ještě budou ty staré spermijky,strašně bych si přála,kdybysme měli typ C,prve to bylo D…Moc si přeju miminko,nemyslím na nic jiného,ono je to hodně těžké myslet na něco jiného,navíc je moje sestra těhotná,je v 5.měsíci a čeká chlapečka,tolik jí závidím :oops:
Je strašně fajn,že tady píšete,že se dá otěhotnět při špatném spermiogramu i přirozeně,to mi hodně pomáhá :wink:
Všem nám tady přeju pevné nervy a všem aby se co nejdřív zadařilo až už přirozeně nebo umělým oplodněním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.1.10 20:53

Jenny no manža jde příští měsíc na kontrolu na SPG a mám z toho strašný strach,doufám jen že to bude aspoň lepší. Už nevím co bych do něj nacpala. Se mi zdá, že už toho tak jí moc, těch vitamínů. tak přenmýšlím, že bych mu to vyměnila ještě za něco jiného. jsem četla že konezim Q10 je taky dobrý na pohyblivost spermií, tak nevím no …
Doufám že se tu budeme scházet, a mohli jsme tu vytvořit nějakou tabulečku snažilek se špatným SPG a kdo jaké bere vitamínky nebo tak… co říkáte? Nebo že bychom vytvořili novou diskuzi někde jinde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.1.10 21:16

Lindo a jaké všechny vitamíny tvůj manžel bere?Můj přítel bere vitamín E,C,zinek a Energyman,slyšela jsem,že je dobrý i selen,no uvidíme,jak nám teď ve čtvrtek dopadne ten spermiogram,mám z toho nervy na pochodu :-? snad bude trošku zlepšení,hlavně aby šly nějaké spermijky dopředu,přítel má všechno v normě,i počet spermijek a množství,úmrtnost,jedinej problém je právě to,že se otáčí dokolečka,měli jsme lineární pohyb 0procent,snad teď bude aspoň nějaké procentíko lineárního pohybu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
16.1.10 21:33

Jenny můj manža bere vit E, selen, zinek, vit. C, zelený ječmen a kotvičník. my jsme měli hodně špatný spermiogram, doufám že na kontrole už bude alespoň 20 mil. Takže tvůj manža už bude mít zachvilku sexuální abstinenci? A kam chodíš jinak do diskuzí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
17.1.10 12:41

ahoj holky, tak do manzela ja cpu, nebo teda on sam se cpe :-) ( nemel s tim zadny problem) energyman a jeste zinek. na spg jsme byli 6.1., takze do kontrolniho mile daleko :cry: jsem na to ale fakt zvedava. podle me ale musi mit spatny porad, protoze se snazime 9 mesic, tak preci kdyby to byl jen ted momentalne nejaky vykyv, tak treba pred tim… no nevim, porad se mi honi nejake teorie v hlave. mame 3 holcicku, tak nevim jestli ona byla nahoda nebo se to zhorsilo az casem :-(. ja na kontrolu vajicek po clostilbegytu jdu zitra, tak mi prosim drzte palce, aby mohla probehnout uspesna IUI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.1.10 13:09

Ahoj Lindo,koukám,že tvůj manžel bere skoro totéž jako můj přítel,jak jsem tak četla složení toho Energymanu,tak tam ten kotvičník je taky.No dneska bude naposledy snaženíčko a pak už ne,když nás čeká ve čtvrtek ten spermiogram,blbý je,že je to zrovna kolem půlky cyklu,teď jsem měla 3dny dost takový píchání v podbřišku,tak jsme to v úterý a středu zkusili a ještě určitě dneska,tak uvidíme,ale moc tomu nevěřím :-?
Romčo My se taky snažíme teď 9.měsíc,ach jo,už je to moc dlouho,ty se máš že už jedno dítko máš,já doufám,že tento rok bude úspěšný,pevně v to věřím :-)
Lindo já ještě chodím do diskuze o snažení Snaženíčko Jaro-Léto 2009,sama jsem ji založila,ale bohužel už asi polovina holek je tam těhotná,ale ke mně miminko pořád nějak nechce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.1.10 13:18

Jenny: jo přemýšlím že ještě změním manžovi vitamínky, teď máme všechno zvlášť a forte (ty nejsilnější) a ještě koupím ten konezim Q10. No a nechceš se přidat k nám do snažilek Nově se snažící? Nás tam je ještě co jsme neotěhotněli :wink: rádi tě uvítáme :wink:
Jo jo manža jde za měsíc na spermiogram, budu taky jak na trní. A jak často se snažíte? Prý se špatným SPG by se nemělo každý den :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.1.10 13:45

Lindo,tak ju,já se mezi k vám do diskuze určitě taky podívám :wink:
A po jak dlouhé době jdete vy na ten kontrolní spermiogram?My se snažíme obden nebo ob dva,tak 2×,3× týdně,teď to bylo v úterý a středu proto,že jsem měla ve středu ráno ten hlen,tak jsem to strašně chtěla zkusit(naštěstí miláček nic nenamítal :-) ) a pak jsem věděla,že budeme zkoušet až v neděli,protože přítel jel na víkend k rodičům vrátí se dneska večer,tak abysme neměli moc pauzu.A jak vy se často snažíte?A jak ty jsi dlouho snažilka?Myslím,že jsem četla o pár stránek předtím 11měsíců,to je taky dost dlouhá doba :-( a ty už nějaké dítko máš nebo ještě ne?Promiň za tu palbu otázek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.1.10 14:18
Jenny83 píše:
Lindo,tak ju,já se mezi k vám do diskuze určitě taky podívám :wink:
A po jak dlouhé době jdete vy na ten kontrolní spermiogram?My se snažíme obden nebo ob dva,tak 2×,3× týdně,teď to bylo v úterý a středu proto,že jsem měla ve středu ráno ten hlen,tak jsem to strašně chtěla zkusit(naštěstí miláček nic nenamítal :-) ) a pak jsem věděla,že budeme zkoušet až v neděli,protože přítel jel na víkend k rodičům vrátí se dneska večer,tak abysme neměli moc pauzu.A jak vy se často snažíte?A jak ty jsi dlouho snažilka?Myslím,že jsem četla o pár stránek předtím 11měsíců,to je taky dost dlouhá doba :-( a ty už nějaké dítko máš nebo ještě ne?Promiň za tu palbu otázek :lol:

Jenny mimčo žádné nemám :oops: , snážíme se 11 měsíců, a my se teď snažíme taky ob den, ob dva, jak kdy. Jinak na SPG jdeme po 3 měsících, bylo nám to tak řečeno. Chjo proč je to tak složité? Klidně k nám nakoukni a přidej se :wink: vy jdete na kontrolní SPG po jaké době? Budu moc držet pěstičky, a kolik ti je? Ty už máš dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.1.10 15:55

My jdeme na kontrolní spermiogram po 2měsících,je to sice brzo,ale měli jsme to tak napsaný v lékařský zprávě,kterou jsme dostaly,bylo tam,že se máme objednat za 2měsíce,pokud do té doby neotěhotním,což se bohužel nestalo,byli jsme 18.11.,takže teď to jsou 2měsíce,tak si říkám,že kdyby to měl přítel hoodně špatný,že by nás objednal doktor po 3měsících a né po 2.Mně je 26let,v dubnu mi bude 27,nene bohužel taky zatím žádné děťátko nemám,pouze pejska,ale sestra je teď těhotná,má termín v květnu,tak už se strašně těším,až jí budu malého broučka vozit,je to její první dítko,bude to naše první vnoučátko v rodině :-D :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
17.1.10 16:10

Manžel měl 1 SPG blbí druhý lepší ,ale při 2 IUI je zase špatný . Ted jsi koupil profertil a bere dvě kasle denně a cvičí dva primitivní cviky od Mojžíšové určené pro chlapy se špatnou pohyblivostí spermíí a s malým množstvím.Konečně vím kolik čeho je v tom profertilu možná se to dá koupit zvlášť levněji .Po vybrání profertilu půjde na další SPG za 3 měsíce mezi tím chci zkusit IUI v unoru by se měli totiž po těch třech měsících měnit.Pak mu koupím na další tři měsíce Wobenzym ten taky pomáhá.

Jesm taky zvědavá jak dopadla moje imunologie ve čtvrtek se dovím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.1.10 18:44

Ahoj Lindo,ty už víš jak jsem na tom :wink: Ale chci dát naději i dalším holkám,hlavně známé Jenny :mavam: Takže my měli hoodně špatný spg. Astenoteratozoospermie(spermie jsou tvarově neodpovídající normě a zároveň jsou méně pohyblivé)Já mám naprosto šílené - nepravidelné cykly,bylo nám doporučeno ivf :cry: Začali jsme se stresovat z ivf a ne ze snažení,manža papkal selen,zinek,vit.E a koenzim Q10,má špatnou životosprávu a vykouří asi 40 cigeret denně,snažení ob 3 dny.Nicméně asi zafungovalo kouzlo Vánoc a já konečně našla vytouženou druhou čárku na testíku :dance: Sice jsem strachy bez sebe,že se chytila špatná spermijka a já potratím,ale celodení nevolnost mě drží v naději,že se embrijko vyvíjí :oops: Holky,naděje umírá poslední,přeji všem splnění Vašich přání :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí