Špatný spermiogram - kdo otěhotněl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4512
20.1.10 09:38

Nepalko tak dej pak vědět na co ses ptala a jake byly odpovědi :-) a hlavně at to dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
20.1.10 17:18

VEGISKO :mavam: moc děkuji :hug: To je mi líto,že se na Vás štěstí ještě neusmálo,ale co si pamatuju,máš ještě tak na měsíc tu vakcínku a to byste se snažit neměli,ne?Jakto,že máš pře vakcínu zas zánět 8-o ,co na to dr?? Já vim,že prostě nejde na to nemyslet,ale jsem živý důkaz,že když se myšlenky ubírají jinam(u mě to byl smutek z toho,že budeme muset na IVF) najednou se to podaří.. a u Vás,když jste vlastně ok,to asi tak bude :-( Ale Vegisko,tím líp,že jste v pořádku,věřím,že už brzy mi nahlásíš fazolku v bříšku :huban: Zrovna mi říkala sousedka - těhule,že se snažili přes 2 roky a nepřišlo jim to divné :nevim: U tebe to jistě nebude trvat tak dlouho,ale každý máme asi zkrátka svůj čas.Věř tomu a zkus být veselá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vitanka
21.1.10 13:41

taky jsme měli špatný spermiogram - dostaly vitamíny a hormony - nastalo malé zlepšení,ale ne prej tak velké, že bych v nejbližší době otěhotněla a tak jsme se smířili s umělým a ejhle ono se to povedlo samo a dneska máme 2,5letýho kluka :-) přeji Vám hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
1626
21.1.10 15:49

Ahojík holky,tak my dnes byli s přítelem na kontrolním spermiogramu a jsem hrozně šťastná!!!Dopadlo to moc dobře,minule měl skupinu D asthenospermii,tedy nepohyblivé spermie,i když jich měl hodně(41procent)všechny se pohybovaly dokolečka a né dopředu a dneska už máme C :lol: :lol: a máme už 12procent pohyblivých spermijek,které jdou dopředu :mrgreen: :mrgreen: sice měl přítel menší koncentraci spermijek,ale měl 56pohyblivých spermijek,takže určitě zlepšeníčko :-D :-D Šli jsme po 2měsících,přítel bere Energyman,zinek,E a C,teď si mám dát od vitamínků 14dní klid a pak je má opět brát,v dubnu půjdeme opět na 3.kontrolní spermiogram a pak se uvidí dál a já pevně věřím tomu,že se nám to povede přirozeně :mrgreen: a třeba do toho dubna,mooooc bysme si to přáli :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
21.1.10 16:06

Jenny,to je super :dance:
HOLKY, další důkaz,že vitamínky fungují,držím Vám všem moc palečky a věřím v úspěch :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.1.10 16:34

Agy,moc děkuju :kytka: Já taky vitamínkům moc věřím,přítel jí hodně i ryby a občas se oplachuje studenou vodou,to určitě taky pomohlo,máme fakt oba moooc velkou radost,chce to fakt jen trpělivost a já věřím,že se nám to tento rok povede :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
21.1.10 21:39

Jenny no tak super a obrovská gratulace :kytka: věřím že to popožene dopředu … nás kontrolní SPG čeká ted přelomu leden/unor tak jsem taky zvědava :wink: holky jen tak dál ono to jednou KLAPNE !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
22.1.10 06:31

Markí my jdeme taky na kontrolní SPG na začátku února …
Jenny: moc gratuluji k výsledkům :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
22.1.10 08:03

Lindí super !! :lol: tak budu na vás myslet a jsem teda fakt zvědá tolik si přeju aby to bylo aspon lepčí protože zázraky fakt nečekám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
22.1.10 15:36

Jenny to je super, moc gratuluji k lepším výsledkům :dance: :lol: no to máš pravdu, náročné to je po všech stránkách :-(

Markí ale musíme věřit, že zázraky se dějí :wink:

Lindo tak budu držet palečky ať je tam také zlepšení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
22.1.10 18:35

Milinko jj zázraky se ději :lol: a proto neztrácím naději :wink:
hezký víkend Vám všem .. jo holky a hezky se tulte to je za domácí úkol :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.1.10 10:39

Ahoj holky,moc děkuju,jsem opravdu strašně moc šťastná,že se nám spermiogram zlepšil,určitě věřím tomu,že se to povede přirozeně :dance: :dance:
Markí A můžu se zeptat,jak špatný spermiogram jste měli?Nám paní doktorka doporučila inseminaci,je to prý nejlehčí forma a není to přímo umělé oplodnění,ale já bych stejně nejradši,aby to vyšlo přirozeně a pevně tomu věřím a moc bych si přála,abych do dubna už byla těhulka :srdce: Taky budu mooc držet palečky,aby teď ten spermiogram,na který půjdete,aby dopadl dobře,pak dej vědět,jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
24.1.10 12:21

Jenny já už si to ani moc nepamatuju přesně ty čísla SPG ale norma je 20 mil a my meli 19 pak myslím rychlích bylo jen 2 % línych 6 a zbytek uplne na nic a co bylo mnohem horší tak je že to bylo morfologisky špatny což prej znamena že jim neco chybělo a nebo přebývalo a tudíž žádna šance na oplodnění ale ted jdeme na kontrolní tak sem zvědava každopádně mě těší u vás zlepšení a dáva mě naději že i u nás to bude lepší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
24.1.10 12:53

Markí A kdypak jdete na ten kontrolní spermiogram?A jaké bere manžel vitamínky?My jdeme ještě v dubnu na 3.kontrolní spermiogram a pak se uvidí,jak to bude dál,my měli teď jen 12,5miliónů spermijek,to jediný se nám zhoršilo oproti minule(to jich bylo 23,což je norma)ale právě těma vitamínkama se zvýšila rychlost,prve jsme neměli žádnou spermijku,co by se pohybovala dopředu a teď už nádherných 12procent,což je úplně úžasný,vám se to určitě taky zlepší,hlavně ať se manžel občas propláchne studenou vodou a jí hodně ryby,to nám doktor doporučil,prý ty ryby jsou na ty spermijky taky fakt dost dobrý a je to pravda,přítel jí teď ryby tak 3-4×týdně(stačí aspoň file a tak)a určitě to na to má taky zásluhu,tak mooc držím palečky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketchenB
24.1.10 19:20

Lindo, můj manžel má velmi špatný spermiogram.Když byl před třemi roky poprvé(nedařilo se nám rok otěhotnět), tak byli výsledky hodně spatné.Objednali jsme se do CARU a 4 dny před dnem konzultace v CARU jsem zjistila, že jsem těhotná.Máme teď 3-letopu holčičku a snažíme se o druhé, ale to už se nám nepodařilo.Již stimuluju a čeká nás IVF.Držím palce!!Rady žádné nemám, spíš se neupínat na otěhotnění a mco na to nemyslet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex