Špatný spermiogram - kdo otěhotněl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7592
18.1.10 20:46

Verisku ty jsi taky ze Zlína?Chodíte tam do CARU? a kolik jste měli milionu?Jak se dlouho snažíte? A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.1.10 21:23

Ano jsem ze zlína a byly jsme ve Zlíně i v CARu.My jsme měli 22mil.Snažily jsem se 13 měsíců a před vánoci se nam to povedlo.Takže mooc radosti.V CARu už nam brali i krev na tu imunologii a tak a že v lednu se mam obědnat na výsledky.Tak nevim ještě sem tam nebyla protože nemam důvod.Ale měla bych to jít asi zrušit ..Jinak je mi 23 . Víte dá se otěhotnět i když třeba holce řeknou že nemá šanci nebo když muž to má fakt špatné ale to je asi doopravdy na štěstí nebo na osudu … Jestli dítě doopravdy chcete ale bojíte se na umělé tak zkuste tomu dát i čas a v Caru se domluvte třeba až za třičtvrtě roku ať se můžete na to psychycky připravit a ještě se chvíly pokoušet.Znam manželský pár který má jedno dítě a když se pokoušeli o druhé tak ne a ne tak vyhledali odbornou pomoc a tam jim řekly že děti mít nemůžou kvůli genetice.Otec si potom dělal otcovské testy a to dítě bylo jeho.Příroda někdy dělá zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
18.1.10 21:40

Prostě holky držím vám moc pěstičky.A uvidíte že jednou ty miminka mít budete i kdyby to mělo být uměle nebo normalě, je to prostě fuk.Až je budete držet v náručí tak na to špatné zapomenete :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
19.1.10 01:00
Linda1 píše:
Agy dnes jsem si koupila ten konezym Q 10, kolik tam bylo mg, jestli se můžeš mrknout? A ty vitamíny selen, zinek, E - jsi měla v jedné tabletce nebo každou zvláš´t?

Lindi, asi jediná kombinace všech těch 3 (vit. E, selen, zinek) je výrobek od GS. 60 kapslí cca za 100 Kč, podle lékárny. Já to tak sháněla, aby manža nebaštil hromádku každej den :wink: Kuk na http://www.gsklub.cz/…-selen-zinek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terkam1
19.1.10 07:51

Ahojky, tak jak čtu vaše příspěvky, tak jestli mohu pomoci tak nejspíš o špatném spermiogramu. My jsme taky nemohli počít a tak jsme navštívili CAR, když manželovi udělali SPG tak měl jen 2,5mil spermií a veškerou kombinaci vad terato-, oligo-, astenozoospermie. např progresivně pohiblivých O% a tak. Když nám četli ty výsledky, skoro jsme tam skolabovali. Řekli nám, že manžel je klinicky sterilní a že nemáme šanci jinak otěhotnět než umělým. Řekli že i na nějakou léčbu manžela je už pozdě a že se to nejspíš už ani nezlepší a že jestli by nechtěl sperma zmrazit dokud nějaké má. každopádně jsme nasadili vitamínovou léčbu, vše asi co tady už pisatelky píšou, GS vit E, selen, zinek, Wobenzym,Energyman a Ergema max. Během 2 měsíců se mu SPG zlepšil na 8 mil. Podstoupili jsme IVF-ICSI a nyní jsem ve 4. měsíci (a 5 dětí máme zamraženejch). Tak nezoufej, my měli SPG opravdu tragickej.
Zdravím

• Citovat
  • Upravit
4512
19.1.10 07:56

Agy tu energii co s tebou mlátí nám ale posílej po kýblech :mrgreen: :mrgreen: včera jsme měli navštěvu přijel známej a taky problém SPG tak jsme kvakali a říkal že ted byl na 3 SPG a zlepšení tam je :lol: takže holky ony ty pilulky asi svým způsobem nějak fungují … takže hurá Do toho ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.1.10 09:31

AHOJ HOLKY,chci se zeptat přítel má špatná spermiogram, jaké mu mám v lékarně koupit ty prášky ? Díky moc Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
19.1.10 09:42

Mysage ahoj :mavam: určitě selen, zinek, E, … a holky v psychice hodně doporučují Kotvičník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
19.1.10 10:17

Ahoj holky,

já jsem ještě teď zkusila manžovi naordinovat kořen MACA, tak snad to pomůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.1.10 10:19

Ahooj holčiny,opravdu mi strašně pomáhá,že se dá otěhotnět se špatným spermiogramem i přirozeně,já beru to umělý oplodnění jako úplně poslední možnost.Zrovna jsem se s přítelem domlouvala,že až dobere zinek(má ho ještě na necelý 2týdny)tak mu koupím přímo vitamínky Selezin,to je lepší,aby to byla kombinaze selenu a zinku,přítel selen nebere,ale hodně čtu,jak ho vaši manželé berou,takže ho taky koupíme.Ten kotvičník taky bereme,přítel ho má v Enegymanu,to jsou podstatně dražší vitamínky,ale doktor nám je doporučil.Nás teď ve čtvrtek čeká kontrolní spermiogram,tak mám nervy na pochodu,ale jdeme po 2měsících ne po 3,doktor nám to tak říkal,ať jdeme po 2 a máme to i napsaný na lékařský zprávě,tak jsem zvědavá na výsledky,my máme asthenospermii,přítel má 41procent pohyblivých spermijek,ale bohužel všechny se točí dokolečka,měl i docela hodně spermijek,23milionů,což není špatné,jen ta pohyblivost,tak se bojím čtvrtka :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
19.1.10 10:22

Jenny samozřejmě dokonce ani IVF není zárukou toho, že se miminko povede :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.1.10 10:25

Milinka já vím,ani IVF není zárukou a bohužel je to hodně psychicky i finančně náročný,viď.Koukám,že vy už jste toho absolvovali hodně,to je mi moc líto,že se stále nedaří :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.1.10 10:27

Agy ahoj, snad si mě ještě pamatuješ. Úplně zírám, že Ti to vyšlo. Moc moc Ti to přeju. Vidíš to a jak jsi byla zoufalá. Horší to je se mnou, přítel si byl pro kontrolní spermiogram a závěr je normospermia, takže ok.....mám MS pravidelnou, OVU taky…a pořád nic, už neví, kde by mohl být problém…a hlavně mám zase nějaký zánět, i přes kapání autovakcíny…chce se mi už jen brečet…držím Ti pěsti, at jsi v pohodě a užívej si to pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.1.10 10:31

vegisko -a máš zkontrolované vejcovody? - myslím laparoskopicky a hysteroskopii k tomu (to se dívají na dělohu, jestli tam není nějaká mechanická překážka nebo endometrióza), manžel normospermie, já ovulaci a prd - proto,že byly jen částečně průchodné vejcovody -jedno mimoděložní - odstranění jednoho, do druhého se dostal zánět a jsem bez :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.1.10 12:12

Ahoj, no doktorka mi právě říkala, že by mi udělala tu průchodnost, a že se toho nemám bát, že si to dělá sama a jemně, ne jak někteří doktoři drasticky. Ale že si myslí, že to průchodné mít budu, ale že pro jistotu to uděláme. No my se snažíme už cca rok, ale od lonského června jsem měla hodně rozhozenou štítku a taky vysoký prolaktin (se štítkou se léčím od mala). Na prolaktin (3× zvýšený) jsem dostala léky, od září a v půlce listopadu na kontrole už to bylo v normě. Taki si říkám, že to třeba bylo tím prolaktinem (věděla jsem že ho mám zvýšený, i když nejprve trochu už loni v lednu, a to jsme se zrovna začali snažit)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí