Špatný spermiogram - kdo otěhotněl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7592
17.1.10 18:46

Agy děkujeme za zprávičku, doufám že se nám všem zadaří taky… a teď jste se snažili taky ob tři dny? A jak vám přesně vyšly výsledky spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.1.10 19:07

Sue,díky :kytka: Jak si tu psala,tak to berete podobně,jako jsme to brali mi a myslím,že právě to možná pomohlo.Jasně,že jsem na to myslela každý den a tajně si přála,aby to vyšlo přirozeně,tak jako spoustě párům právě před ivf :wink: Držím palce :kytka:
Lindo,já mi už právě ty výsledky nemáme,jsou u mé gyndr. a v CARu,pamatuju si jen,že to byli ty Asteno a teratozoospermie, myslím,že pohyblivých jich bylo 35% a z toho 90% s různýmy defekty. Před doporučením do CAR jsme se snažili většinou ob den, potom spíš ob 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.1.10 19:10

Ahoooj Agy,my se známe,viď? :lol: :lol: Tééda,strašně moc a moc ti gratuluju,to je naprosto fantastická novinka!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: Tys mi dodala síly,děkuju!!!Strašně mooc ti to přeju,já vím,pamatuju si,vy jste měli spermiogram jen pár dní po nás a když jsi otěhotněla přirozeně ty,pevně věřím tomu,že se to povede i mně :-D :-D Jo,fakt tomu věřím!!!Přítel taky papka vitamínky,zinek,E,C a Energyman,teď nás ve čtvrtek čeká kontrolní spermio a já pevně věřím,že se to zlepší!!Agy,ještě jednou strašně moc a moc gratuluju!!!!!! :lol: :lol: :lol: :srdce: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.1.10 19:23

Děkuji Jenny,ještě jsem neviděla srdíčko,tak zatím moc neoslavujeme a ani jsme to zatím nikomu neřekli,ani v práci,ale zkrátka to jde a to je to hlavní,povedlo se i párům s horším spermiogramem,nezbývá než doufat a snažit se :hug: Holky,zkuste se nesnažit,protože musíte,ale užívat si Vaší lásky,my jsme to tak měli a vyplatilo se.Ještě bych doporučila ten koenzim Q10,já jsem ho užívala,když jsem byla přepracovaná,je to takový legální a zdravý doping,tak to kupte manžílkům a buďte na ně hodní,ať nemají pocit,že za to můžou,že je to jejich chyba!
Držím Vám palečky a vy držte nám,ať vše dobře dopadne :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
17.1.10 19:24

Mě taky moc dodáváte sílu, mocinky mocinky moc !!! :wink: ale asi se teď tak často snažit taky nebudeme … taky doufám že to vyjde přirozeně :wink:
Agy fakt moc gratuluji … a už to nějak pociťuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
17.1.10 19:31

Agy moc a moc gratuluji a přeji ať vše dojde do zdárného konce.taky jsem rádda ,že jsi zde můžu pokecat a získat důležité informace a ty pak použít.

Díky moc za Vás všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
17.1.10 19:33

Lindo,od začátku,už před testem,mě strašně bolela prsa a to se teda stupňuje,bulim kvůli naprostým nesmyslům a poslední dny je mi celý den „blivno“ ale nezvracím,je to dost nepříjemné,ale pro tu fazolku vydržím všechno :wink: Radši se ještě neraduji,abych to nezakřila,jste první,kdo to ví :wink: Držim moc palečky,určitě Vám to vyjde a kdyby náhodou ne přirozeně,tak Vám maličko pomůžou v CAR,hlavně,že se naplní Vaše přání a ono se naplní,jen musí přijít ten správný čas :kytka: Posílám pozitivní energii všem snažilkám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
18.1.10 11:27

ahoj holky, tak tady posilam vysledek nasi dnesni kontroly, psala jsem to jeste v jedny diskuzi, takze to sem prekopiruju
zdravim vas holky, takze jsem byla dneska v poradne. ultrazvuk na pravy strane ukazal asi 3 vajicka, ale hrozne pidi, na leve strane uz byl jeden a to poradny, rikal, ze by mel prasknout kazdym dnem. pichli mi pregnyl a zitra ze se mame snazit. jsem z toho takova zmatena, protoze doktor u ktereho jsem tam byla pred 14 dny rekl, ze planovany styk ani nema cenu a ze by rovnou zkusil IUI ne-li rovnou IVF. tento doktor kdyz jsem se ho na to ptala, tak mi rekl, ze by to zkusil kdyz uz nam pred temi 3 roky vyslo otehotnet normalni cestou a ze IUI prida asi jen 5% k uspesnemu konci. 8-o tak jsem z toho ted takova zmatena, co doktor to jiny nazor. no zitra udelame hop a teda budu doufat. rikal jeste, ze s manzelovo spg mame sanci tak akorat na IVF, ale pokud ze na to uplne nespechame, tak ze to nejdriv zkusime takhle. jinak jeste rikal ze mi hormony vysly tak, ze tam nemam hormon co spousti vajicka :-? ale ze jeste udelame kontrolni odber 3 den cyklu, tak jsem na to zvedava, ted jsem teda pod clostilbegytem, ktery jsem snasela dobre a vajicka se utvorily. preji pekny den vsem a hodne stesti ve vasich snazenickach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
18.1.10 11:40

Agy presne tak, nadeje umira jako posledni, takze zitra na to budu myslet a snad se taky dockame. moc ti gratuluji a preji at jde vse jako po dratkach a nakonci se radujete z miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.1.10 11:55

Romci a jak máte moc špatný spermiogram? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
18.1.10 12:28

Lindi, mame 0%rychle se pohybujich a 15% pohyblivych dopredu :cry: a jeste k tomu male mnozstvi, ale snad se stane zazrak, rikal ze prvni jsme taky pocali prirozenou cestou a ze teda spg muze kolisat, ale ne nijak dramaticky, takze by to takhle zkusil. ze tim katetrem pri IUI se priblizi k vajecnikum jen asi tak o 5 cm a ze to je asi tech 5% navic uspesnosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
18.1.10 12:53

Ahoj :-)
Agy velká gratulace k vanočnímu těhu :kytka: … taky doufám že se to někdy povede :-) ted na konci ledna jdeme na kontrolní SPG tak uvidime jak jsou na tom ty mršky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
18.1.10 13:23

holky a jeste prosim o radu. na ultrazvuku mi rekl, ze praskne co nevidet. pichl mi ale pregnyl a ze se pry mame snazit zitra vecer, ale co kdyz praskne treba uz dneska nebo zitra pres den? nebylo by radsi lepsi to uz zkusit dneska aby jsme to nepromarnili? ale zase na druhou stranu aby se manzel dneska moc nevyzdimal :-D a zitra uz by nemel tolik toho co potrebujeme. na tom spg jsme na tom dost na stiru jak s pohyblivosti, tak s poctem, vite aby to zitra nehralo roli ze dneska jsme to uspechali. jenze co kdyz..... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
18.1.10 14:44

Agy chtěla sem se zeptat jak moc špatný jste meli SPG? já jsem už z toho našeho zoufalá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.1.10 14:57

markí a vy máte jak špatný SPG?
ROmi my máme taky 0% rychle se pohybujících, špatné a deformované a moc málo spermijek …
Po kolika měsících chodíte na kontrolní SPG?
Nechcete někdo udělat seznámek? :wink: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí