Špeky pryč!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
29.11.11 13:22
Lencca724 píše:
holky můžu se přidat, jsem po druhém dítěti a potřebuji shodit cca 15kg, problém je v tom, že ráda jim a nerada cvičím, takže co s tím :-)

Myslim,ze s tim jidlem a cvicenim na tom budeme stejne,a vubec si nedovedu predstavit jit nekam do psilovny,nedejbze na verejny bazen 8o jasne pridej se

• Citovat
  • Upravit
1192
29.11.11 13:24

Tak já hubnout tolik nepotřebuji,2-3kila by se hodila,ale chtěla jsem vám napsat,že moje maminka ted s kolegyněma v práci drží Dukanovu dietu a všechny zhubly.Některá mín některá víc,moje mamka 9kg a je to vidět.Můžete zkusit,držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.11.11 13:24

jo,jo nahoru to jde vždy lehce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 13:25

Holky skoda ze nejsme ze stejneho mesta,to by jsme mohly udelat hrmadny nalet na bazen ne? :think: :mrgreen: Sama tam nelezu

• Citovat
  • Upravit
126
29.11.11 13:25

Tak do plavek ani náhodou, to bych vylidnila kryťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.11.11 13:26

googluji dukanovu dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
29.11.11 13:26

jj a mohli by nam napustit jen pulku :-D po nasem vstupu by to stouplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.11.11 13:27

Já bych taky chtěla shodit!!! Tak 10 kilo … Kila mi zůstaly po porodu a nějak to nechce jít dolů. Kojením jsem nezhubla ani deko, tak jsem pak chvíli držela dietu (-4kg), ale jsem starej mlsoun, takže jsem to vzdala a nedotáhla na původní váhu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.11.11 13:28

Bazén mám zakázanej,se bojim,že přilítnou z greenpease (teda jestli se to takhle píše) :mrgreen: Nejhorší je u mě břicho,prdel a stehna.A ke všemu mám hroznou celulitidu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.11.11 13:28

Nazdar, svou váhu už dlouho řeším a dlouho také zvažuju, že bych se chtěla k někomu přidat, že by to mohlo být motivující, jsem dost před limit a už jsem pěkně nas… musím to dát dolů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.11.11 13:32

Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg :( Potrebuju dat dolu 12kg minimalne :)
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? :D
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.11.11 13:32

Holky ja vzdycky mela vetsinou vse na nohach a zadku,ale ted kdyz jsem se vyftila,tak vidim ,ze uz mi to jde i na bricho,a ruce :poblion: no me jebne.holky musime byt tvrde,a shodit :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9044
29.11.11 13:34

Jo a taky jsem pred mesicem prestala kourit…
Me to jde nejvic do bricha a boku a minuly tyden mi muj otec rekl,ze se mi nejak rozsiril zadek :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.11.11 13:37
Pajule22 píše:
Ahoj,ja se klidne taky pridam,za posledni 2 mesice jsem pribrala 6kg :( Potrebuju dat dolu 12kg minimalne :)
Myslite,ze ted pred vanocema a svatkama obzerstvi je dobrej napad zacit hubnout?? :D
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)

Ono všeobecně se říká,že nejlíp se hubne právě v zimě,ani nevim proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.11.11 13:40
chelsea001 píše:
Pajule22 píše:
BannyJ jak si to dokazala,shodit 13kg??? :)
Ono všeobecně se říká,že nejlíp se hubne právě v zimě,ani nevim proč

Jo tomu verim,protoze loni jsem zacala hubnout 1.ledna a ty prvni tri mesice to slo nejlip :) Pres leto jsem pak rozlitana a neni tolik cas na pravidelne jidlo a hlavne vsude se griluje a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová