Sperma na ruce a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.21 22:14

@Martha03 umyla jsem si je 2 krát mýdlem, ale před tím jsem sáhla na ten tampon.

• Citovat
  • Upravit
14630
9.11.21 22:24

Ježiš, já myslela, že když to dostaneš, přestaneš tady ty pološílený historky o neposkvrněným početí psát. A ono to zatím vypadá na novou vlnu testování nejpozději do tří dnů. To mi řekni, máš z toho sexu vůbec někdy něco, nebo u toho celou dobu myslíš jen na případné těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
9.11.21 22:50

I kdyby jsi tam ty spermie nacpala úmyslně tak při menstruaci neotěhotníš. Otěhotnět jde při ovulaci a ta je jindy. Drž se od pinďoura dál jestli máš takovej strach s nevíš co s jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.11.21 22:51

Kašli na sex, když řešíš takové kraviny, tak na něj evidentně ještě nejsi zralá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.11.21 22:58
@Anonymní píše:
Ahoj mám menstruaci, proto jsem udělala přítele orálně. Po skončení jsem si utřela pusu rukou a pak se šla napít. Pak jsem si byla umýt ruce mýdlem a pak se znovu napít a dotkla jsem se té flašky, kterou jsem se dotkla po tom co jsem si pusu utřela rukou a následně sáhla na flašku. Potom jsem si šla vyměnit tampon. Mám tampony s aplikátorem. Před tím jsem si zase umyla ruce mýdlem. Ale na tampon jsem sáhla ještě před umytím. Mohli se nějak dostat spermie na tampon a následně jsem si je mohla zavést do pochvy? Děkuji

Přestaň trollit a běž spát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 07:33

@Umík furt tu čtu jednu a tu samou věc. Ale jestli je to možné nebo není jsem tu ještě nepřečetla. Já chtěla jednu odpověď. Ano či ne.

• Citovat
  • Upravit
6869
10.11.21 07:45

Není to možné stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
10.11.21 07:55
@Anonymní píše:
@Umík furt tu čtu jednu a tu samou věc. Ale jestli je to možné nebo není jsem tu ještě nepřečetla. Já chtěla jednu odpověď. Ano či ne.

Mně to fakt nedá :lol: ne není to možné, douč se biologii, tam se píše že spermie na vzduchu rychle hynou, takže i kdyby se tam nějakým záhadným způsobem dostali tak jsou mrtví, chápeš to. Kolik ti je že neznáš tyhle základy. Hlavně že ovládáš orální sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová