Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, já myslela, že když to dostaneš, přestaneš tady ty pološílený historky o neposkvrněným početí psát. A ono to zatím vypadá na novou vlnu testování nejpozději do tří dnů. To mi řekni, máš z toho sexu vůbec někdy něco, nebo u toho celou dobu myslíš jen na případné těhotenství?
I kdyby jsi tam ty spermie nacpala úmyslně tak při menstruaci neotěhotníš. Otěhotnět jde při ovulaci a ta je jindy. Drž se od pinďoura dál jestli máš takovej strach s nevíš co s jak.
Kašli na sex, když řešíš takové kraviny, tak na něj evidentně ještě nejsi zralá.
@Anonymní píše:
Ahoj mám menstruaci, proto jsem udělala přítele orálně. Po skončení jsem si utřela pusu rukou a pak se šla napít. Pak jsem si byla umýt ruce mýdlem a pak se znovu napít a dotkla jsem se té flašky, kterou jsem se dotkla po tom co jsem si pusu utřela rukou a následně sáhla na flašku. Potom jsem si šla vyměnit tampon. Mám tampony s aplikátorem. Před tím jsem si zase umyla ruce mýdlem. Ale na tampon jsem sáhla ještě před umytím. Mohli se nějak dostat spermie na tampon a následně jsem si je mohla zavést do pochvy? Děkuji
Přestaň trollit a běž spát. ![]()
@Umík furt tu čtu jednu a tu samou věc. Ale jestli je to možné nebo není jsem tu ještě nepřečetla. Já chtěla jednu odpověď. Ano či ne.
@Anonymní píše:
@Umík furt tu čtu jednu a tu samou věc. Ale jestli je to možné nebo není jsem tu ještě nepřečetla. Já chtěla jednu odpověď. Ano či ne.
Mně to fakt nedá
ne není to možné, douč se biologii, tam se píše že spermie na vzduchu rychle hynou, takže i kdyby se tam nějakým záhadným způsobem dostali tak jsou mrtví, chápeš to. Kolik ti je že neznáš tyhle základy. Hlavně že ovládáš orální sex.
@Martha03 umyla jsem si je 2 krát mýdlem, ale před tím jsem sáhla na ten tampon.