Špičatá prsa a vpáčené bradavky

2
21.8.22 19:54

Špičatá prsa a vpáčené bradavky

Zdravím, je mi 16 a mám malá a špičatá prsa a ještě k tomu vpáčené bradavky, které vylezou jen když mi je zima nebo stimulací a pak zase zapadnou zpátky..
Myslela jsem, že čím budu starší, tím se mi zakulatí a bradavky vylezou, ale od 14 let je mám stejné mi přijde :.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je ještě možné, že by se mi zakulatili a bradavky by vylezli.
To že jsou malé by mi ani tolik nevadilo, ale když jsou ještě k tomu špičaté a nejsou vidět ani bradavky, tak mi vážně přijdou ošklivé…
Ještě když vidím moje kamarádky v mém věku jak mají kulatá prsa (jedna holka měla na to i narážky, že je mám špičaté :( a bojím se jak na to budou reagovat kluci)

Budu ráda za každou odpověď ;)
Předem děkuju 💋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24681
21.8.22 19:55

Já bych tomu ještě dala čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.8.22 20:00

Každá prsa jsou originál. Vůbec si s tím nelam hlavu. A kluci tě chtít budou, to se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
21.8.22 20:44
@venduulka píše:
Zdravím, je mi 16 a mám malá a špičatá prsa a ještě k tomu vpáčené bradavky, které vylezou jen když mi je zima nebo stimulací a pak zase zapadnou zpátky..
Myslela jsem, že čím budu starší, tím se mi zakulatí a bradavky vylezou, ale od 14 let je mám stejné mi přijde :.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je ještě možné, že by se mi zakulatili a bradavky by vylezli.
To že jsou malé by mi ani tolik nevadilo, ale když jsou ještě k tomu špičaté a nejsou vidět ani bradavky, tak mi vážně přijdou ošklivé…
Ještě když vidím moje kamarádky v mém věku jak mají kulatá prsa (jedna holka měla na to i narážky, že je mám špičaté :( a bojím se jak na to budou reagovat kluci)Budu ráda za každou odpověď ;)
Předem děkuju 💋

A nemaj ty kamarádky s kulatýma prsama lepší podprsenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.8.22 22:23

Kdyz se v letech podivam zpatky, tak veskere mindraky v nacti uz nechapu.
Klukum staci JAKAKOLIV prsa, hlavne ze je mas, berou vsechno.
Hlavne abys byla aspon trochu vesela a sebejista a pak je naproste zcela uplne jedno, jak vypadas.

Skoda, ze zkusenosti jsou neprenosne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 09:26

Mindráky z prsou si nesu celý život a tobě řeknu - nestojí to za to!!! Některým klukům nevadí malá prsa a kterým ano, jsou jen povrchní. Jestli tě to uklidní, podle popisu to nevypadá na vpáčené bradavky. Taky jsem mívala takový plynulý přechod mezi prsním dvorcem a bradavkou do špičky, žádné špunty. Ale kojení nebyl problém a po něm už ty špunty zůstaly znatelnější. Netrap se tím, že většina holek má hezčí prsa. Na tom životní štěstí nestojí a určitě se najdou kluci, kteří dají přednost tvé osobnosti před tělem jak z časopisu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
600
24.8.22 12:32

Každý je jinak rostly a každý je originál. Měj se ráda taková, jaká jsi. Jak už tu bylo řečeno, přitažlivá je sebejistota a radost ze života, ne mindraky.
A pokud tě to bude trápit i za pár let, zkus plastiku, doktoři už dnes umí zázraky, aby se ženský cítily pritazliveji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková