Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, je mi 16 a mám malá a špičatá prsa a ještě k tomu vpáčené bradavky, které vylezou jen když mi je zima nebo stimulací a pak zase zapadnou zpátky..
Myslela jsem, že čím budu starší, tím se mi zakulatí a bradavky vylezou, ale od 14 let je mám stejné mi přijde :.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je ještě možné, že by se mi zakulatili a bradavky by vylezli.
To že jsou malé by mi ani tolik nevadilo, ale když jsou ještě k tomu špičaté a nejsou vidět ani bradavky, tak mi vážně přijdou ošklivé…
Ještě když vidím moje kamarádky v mém věku jak mají kulatá prsa (jedna holka měla na to i narážky, že je mám špičaté
a bojím se jak na to budou reagovat kluci)
Budu ráda za každou odpověď ![]()
Předem děkuju 💋
Každá prsa jsou originál. Vůbec si s tím nelam hlavu. A kluci tě chtít budou, to se neboj.
@venduulka píše:
Zdravím, je mi 16 a mám malá a špičatá prsa a ještě k tomu vpáčené bradavky, které vylezou jen když mi je zima nebo stimulací a pak zase zapadnou zpátky..
Myslela jsem, že čím budu starší, tím se mi zakulatí a bradavky vylezou, ale od 14 let je mám stejné mi přijde :.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je ještě možné, že by se mi zakulatili a bradavky by vylezli.
To že jsou malé by mi ani tolik nevadilo, ale když jsou ještě k tomu špičaté a nejsou vidět ani bradavky, tak mi vážně přijdou ošklivé…
Ještě když vidím moje kamarádky v mém věku jak mají kulatá prsa (jedna holka měla na to i narážky, že je mám špičatéa bojím se jak na to budou reagovat kluci)Budu ráda za každou odpověď
Předem děkuju 💋
A nemaj ty kamarádky s kulatýma prsama lepší podprsenku?
Kdyz se v letech podivam zpatky, tak veskere mindraky v nacti uz nechapu.
Klukum staci JAKAKOLIV prsa, hlavne ze je mas, berou vsechno.
Hlavne abys byla aspon trochu vesela a sebejista a pak je naproste zcela uplne jedno, jak vypadas.
Skoda, ze zkusenosti jsou neprenosne.
Mindráky z prsou si nesu celý život a tobě řeknu - nestojí to za to!!! Některým klukům nevadí malá prsa a kterým ano, jsou jen povrchní. Jestli tě to uklidní, podle popisu to nevypadá na vpáčené bradavky. Taky jsem mívala takový plynulý přechod mezi prsním dvorcem a bradavkou do špičky, žádné špunty. Ale kojení nebyl problém a po něm už ty špunty zůstaly znatelnější. Netrap se tím, že většina holek má hezčí prsa. Na tom životní štěstí nestojí a určitě se najdou kluci, kteří dají přednost tvé osobnosti před tělem jak z časopisu. ![]()
Každý je jinak rostly a každý je originál. Měj se ráda taková, jaká jsi. Jak už tu bylo řečeno, přitažlivá je sebejistota a radost ze života, ne mindraky.
A pokud tě to bude trápit i za pár let, zkus plastiku, doktoři už dnes umí zázraky, aby se ženský cítily pritazliveji ![]()