Spokojenost s navigací Garmin

454
7.11.11 18:32

spokojenost s navigací garmin

Ahoj,
máte někdo dobrou/špatnou zkušenost s navigacemi garmin? chtěla bych si jí koupit, ale manžel mi jí vymlouvá, protože ji měl před lety vestavěnou v autě a nebyl s ní spkojen. já si ale myslím, že dnes jsou ty navigace na jiné úrovni než před nějakým tím rokem a proto, by mohla být dobrá. prostě se mi ze všech značek nejvíc zamlouvá tato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
7.11.11 18:43

Garminy jsou dobré navigace, my máme taky jednu nějakou Nüvi a jsme stopro spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit
4486
7.11.11 18:45

Turistickou nebo autonavigaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
7.11.11 18:46

Taky mame nuvi a maji dozivotni update zadarmo. Spoustu lidi kolem ma navigace a je jedno jaky znacky, ci ceny, protoze vsichni bloudi i s GPS. Ja taky. Hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.11.11 19:24

Tak já mám děsně starou turistickou navigaci garmin (etrox legend) a slouží dobře…máme jí asi už pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.11.11 14:52
Mišuna píše:
Garmin máme, ale turistickou, Oregon. Ta nám slouží výborně, používáme ji teda i v autě, ale v režimu „po silnici“ má svoje mouchy, který nám nevadí.

Přesně, taky nás občas zavede někam, kde nechceme :-D.
Když jsme jeli ze Slovenska domů (cca 180km), tak nám to nějak přepočítal přes Polsko (asi 390km). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale jinak je super, turistická navigace bez vad a kazů :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.11.11 15:04

Ahoj,
máme starší garmin vistu etrex a novější oregon
a jsme spokojení s oběma. Oregon využíváme na geocaching(.com) V autě jsme používali taky bez problémů,ale vistu.
U té visty byl jen problém jen s gumou okolo přístoje, kterou jsme jen přilepili oboustrannou lepící páskou.Ale slouží již dlouho :wink:
Teď máme navigaci přímo v autě, takže u Oregona v autě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová