Spor se sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
9.8.16 07:18

Jeee, na nás jednou ta megera pod nama poslala policajty kdyz jsme se hadali odpoledne :mrgreen: neres to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.8.16 08:06

@Šarlota4 to jako nevim, kdyby clovek mel za kazdou blbost nekomu nest neco tak by prisel na buben a to si myslim, ze blbost je. Sousedi aby nemeli smrad v byte skladuji na spol. chodbe a obcas si schvalne proste povzdechnu nahlas kdyz tam maji neco extra vonaveho, ale jako nikdy mi za to nic nedonesli a vlastne bych od nich ani nic nechtela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.8.16 08:19
@pijavice píše:
@Šarlota4 to jako nevim, kdyby clovek mel za kazdou blbost nekomu nest neco tak by prisel na buben a to si myslim, ze blbost je. Sousedi aby nemeli smrad v byte skladuji na spol. chodbe a obcas si schvalne proste povzdechnu nahlas kdyz tam maji neco extra vonaveho, ale jako nikdy mi za to nic nedonesli a vlastne bych od nich ani nic nechtela :D

Ja bych taky nic nenesla, protoze by mi nebylo trapne. Vetsi ramus se obcas proste deje. Ale pokud je ji trapne a ma pocit, ze nevi co s tim, tak je to asi dobry zpusob jak se omluvit a dat najevo, ze se to byla jednorazova zalezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
9.8.16 08:50

To bych nenazvala sporem se sousedy, jasne ze kdyz slysi v noci hluk, tak treba z okna zavola, at jste ticho. Ale treba ani nevi, od koho to slo. Nejspis to slyseli i ostatni sousedi, to by ses pak musela omlouvat celemu baraku. Zalezi taky jak dlouho tam bydlite, jake mate jinak vztahy. Pokud te to tak trapi, tak se ji omluv, ale ja bych to neresila, pokud to bylo jednou a sousedka vam nebouchala na dvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.8.16 10:04

Minimálně bych se šla omluvit. Zas taková samozřejmost by to neměla být - jako že se stane…Rušili jste v noci sousedy řevem. Kdyby tu byla diskuze opačná - sousedi v noci řvali - reakce by odsoudily hlučné sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
9.8.16 12:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám takový nepříjemý probém se sousedy krerý jsme vyvolali, ale my s přítelem. Bohužel jednoho večera jsme se nepohodli a začali se dohadovat okolo půlnoci. Já byla naštvaná a smutná, že mě nechápe a on jako chlap to neřešil. Občas se prostě stane, že bouchnou saze asi jako všude ve vztazích. Každopádně při naší hádce jsme zaslechli od sousedky nad námi,, Už ticho" a prásknutí okna při zavíraní. Vůbec jsme si neuvědomili, že máme také otevřeno a upřímě bylo nám hrozně. Tedy sále je.. Nevím co dělat.. Nechci aby si o nás mysleli, že jsme ti sousedé co dělají bordel nebo ta hysterka pod náma. [sad] Je mi tak trapně, že bych nejradeji lezla z bytu po okapech nebo se odstěhovala.. [cry]. Poraďte prosím co dělat? Děkuji Ála

Proziti a uvedomeni si vlastni chyby ti pouze stat se lidstejsi a tolerantnejsi k pochybenim ostatnich, bud rada za tu zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.3.19 11:16

@Zuzyk tak nějak mám stejnou zkušenost…
nastěhovali jsme se do prvního patra… nad námi bydlí stará paní..
kořárek mám na balkonu až porodím může se stát že v tom kočárku bude i malej, balkon se dá zatáhnout takže když jdeme pryč nebo začne pršet zatáhnu ho aby mi nelilo na kočárek…
bohužel paní z patra nad námi po vytírání leje vodu po vytírání z balkonu… přijde mi to jako nehorázně nezodpovědný… od té doby kočárek není na balkoně dokonce si nedovolím tam pověsit ani prádlo protože nepotřebuju mít vodu po vytírání na oblečení … bohužel zatažení není klasický prosklený ale starý plastový tmavý rolety takže když to necham zataženo máme doma prostě tmu :nevim: :nevim: a to si ještě paní dovolila přijít že jí ruší puštěná televize…a podotýkám že se nikdy nestalo že by to tady někdy řvalo..dokonce nás paní vytopila … měli jsme mokrý stropy a paní nám to zapírala …tak jsme si ten strop vytopili asi sami :lol: :nevim: :think:
no něco na mě tohle žití v paneláku :,(

Příspěvek upraven 11.03.19 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
11.3.19 11:22

Buď bych dělala mrtvého brouka anebo se prostě šla omluvit s tím, že šlo o výjimečnou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová