Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hihi, mě dostal náš malý nedávno, když jsem vytahovala z nákupní tašky vložky a on mi říká:"Maš podložky? Joo? ![]()
Tak já se přidám, některé jsou fakt super
. Takže sestřence Lucce byly asi 2 roky a my ji s bratránkem učili, že druhej bratránek - Jirka je debil. No a tak jednou sedíme u nich doma a Jirka měl být v televizi v soutěži hip hap hop. No a Lucinka se podívala na televizi - ukázala prstíkem a říká - debil, debil. No my se mohli potrhat.
A ještě jedna z šaliny - jedu a přistoupila maminka s asi tak 4letým klučinou. Nad nima stál chlapec v pubertálním věku a měl dost problémovou pleť. Malej se podíval na maminku a povídá - jé mami, dívej, pán má taky neštovice. NO málem jsem musela vystoupit, abych se nesmála nahlas.
Holky super
![]()
Přidám se : asi pár měsíců zpátky, mě moje tehdy sedmiletá Simča, neskutečně vytáčela, tak už totálně nervní jí zatím v klidu povídám „Víš co, Simi, já mám jenom jedny nervy“. A ona se na mně s naprosto vážnou tváří podívala a řekla:" Fakt mami a já myslela, že dvoje".
No co byste jí udělali?????
Já radši odešla z místnosti.
Asi před 3 lety jsem hlídala synovce u nás doma. Čekali jsme na jeho mámu a na babičku, mezitím jsme poslouchali jeho oblíbený CD s písničkama z pohádek. Byla mezi nima i jedna od Heleny Vondráčkové z Šíleně smutné princezny: „Vím, já vím, vím už co to všechno znamená…“
Pouštěl si ji zamilovaně pořád dokola. Chtěl vědět, kdo ji zpívá a jak se jmenuje. Zpěvačku jsem věděla, název písničky už ne. Podívala jsem se na obal a říkám Liborkovi:
„Já už to vím.“
„A jak teto?“
„Ta písnička se jmenuje Já už to vím.“
„Tak to řekni.“
„Já už to vím.“ …nekecám, skoro 2 hodiny jsme se takhle bavili, než došla moje máma z práce. Synovec už pěkně nas…j za ní běžel: „Babi teta mě něchce říct jak se jmenuje ta písnička“
„Ty tetko jedna, honem nám řekni jak se to jmenuje!“
„Já už to vím.“
„Nech toho a okamžitě mu to řekni.“ …hovor se opět protáhl. Za nějakou dobu došla moje ségra, oba samozřejmě žalovali. Já rozřechtaná jako blázen. Ségra se taky zeptala, jak se to jmenuje, a ať neblbnu. Synovec už začínal pobrekávat.
„Já už to vím.“
„No tak mu to řekni.“
„Já už to vím.“
Liborek plačtivě: „Tak si to nech.“
Dlouho trvalo, než jsem je dokopala k tomu, podívat se na cédéčko. Liborkovi to vysvětlit už jsme ale nezvládli nikdo.
Teruna píše:
Asi před 3 lety jsem hlídala synovce u nás doma. Čekali jsme na jeho mámu a na babičku, mezitím jsme poslouchali jeho oblíbený CD s písničkama z pohádek. Byla mezi nima i jedna od Heleny Vondráčkové z Šíleně smutné princezny: „Vím, já vím, vím už co to všechno znamená…“
Pouštěl si ji zamilovaně pořád dokola. Chtěl vědět, kdo ji zpívá a jak se jmenuje. Zpěvačku jsem věděla, název písničky už ne. Podívala jsem se na obal a říkám Liborkovi:
„Já už to vím.“
„A jak teto?“
„Ta písnička se jmenuje Já už to vím.“
„Tak to řekni.“
„Já už to vím.“ …nekecám, skoro 2 hodiny jsme se takhle bavili, než došla moje máma z práce. Synovec už pěkně nas…j za ní běžel: „Babi teta mě něchce říct jak se jmenuje ta písnička“
„Ty tetko jedna, honem nám řekni jak se to jmenuje!“
„Já už to vím.“
„Nech toho a okamžitě mu to řekni.“ …hovor se opět protáhl. Za nějakou dobu došla moje ségra, oba samozřejmě žalovali. Já rozřechtaná jako blázen. Ségra se taky zeptala, jak se to jmenuje, a ať neblbnu. Synovec už začínal pobrekávat.
„Já už to vím.“
„No tak mu to řekni.“
„Já už to vím.“
Liborek plačtivě: „Tak si to nech.“Dlouho trvalo, než jsem je dokopala k tomu, podívat se na cédéčko. Liborkovi to vysvětlit už jsme ale nezvládli nikdo.
Včerejší debata :
Ona „Miláčku koupil jsi mi něco na Mikuláše?“
On: „Ne,proč?“
Ona: „Ale,já jsem ti něco koupila…“
On: „Tak to mi můžeš olízat zadek,mám cukrovku!“
MegK píše:
Včerejší debata :Ona „Miláčku koupil jsi mi něco na Mikuláše?“
On: „Tak to mi můžeš olízat zadek,mám cukrovku!“
No fuj…
TO jsem nějak nepochopila.. ![]()
Anduli píše:MegK píše:No fuj…
Včerejší debata :Ona „Miláčku koupil jsi mi něco na Mikuláše?“
On: „Tak to mi můžeš olízat zadek,mám cukrovku!“TO jsem nějak nepochopila..
Jakože je celý sladký …
Myslím že to bylo v nějakém vtipu jen ho neznám ![]()
Jako pointu jsem pochopila
, jen jsem nepochopila, jakou to má souvislost se srandičkama od dětí..
A vtip samotný mi přišel nechutný, ale proti gustu… ![]()
Ahojky,nudim se a tak me napadlo ze bysme si tu dneska mohli spestrit trochu vecer.Napadlo me ze by sme mohli napsat co se nam v zivote srandovniho stalo.Nebo i s detma.