Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
17.7.12 15:51

@JitaCita Kdekoliv… já jsem formu na dort kupovala v Globusu a v Kauflandu, ale myslím, že je mají v každém supermarketu… v Kauflandu ji tenkrát měli v akci za poloviční cenu… zůstala mi teda jen jedna, druhou si zabavila dcera… mám teda tu obyčejnou kulatou s oddělávacím bokem… měla jsem srdce a medvídka, ale to jsem kdysi někomu půjčila a už mi to nevrátili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.7.12 18:54

@Regina Hero To já mám spousty malých fotem a hřbetů, ale dortovka mi chybí… :nevim: mrknu se pak v Globusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:01

Já mám velkou podkovu a ještě vánoční stromek… :D
Asi budu péct ještě mamce na narozeniny a taky se v září pokusím o menší svatební dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 19:12

Tak nová letní kolekce bláznivých náušnic je na světě… a jedna vážka na krk a pak obšívaný keramický kabošon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:14

Krása!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 19:22

@pavlinkap Děkuji… s těma náušnicema se mi ani nechce loučit, nejraději bych si je nechala všechny… na uších vypadají ještě lépe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:37

To věřím, na uších vždycky vypadají jinak než na fotce…
Přidávám pár svých výtvorů, který jsem prodala v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 19:40

@pavlinkap Pěkné… poslední dobou ujíždím na zelené, takže ten prostřední zelený u mě vede… to jsou dřevěné korálky? Zaujaly mě ty kulaté s bílou spirálou… nejdřív jsem si zdálky myslela, že je to fimo, ale zblízka se mi zdají jako dřevěné… kde jsi je koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:43

To jsou všechny dřevěné, náhodou jsem na to narazila v obchůdku kousek od nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:44

Ale to už je tak rok, je to jak vedle galanterie od nádraží směrem do centra na levé straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 19:46

@pavlinkap JJ, vím, který obchůdek myslíš… akorát je to trochu z ruky a moc tam tím směrem nechodím… no jo, taky vytahuju staré zásoby a víckrát se mi nepovede sehnat to samé, co bych chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.7.12 19:48

Ještě pár náušnic, ale ty už taky nemám…
snažím se fotit všechno co udělám, ale někdy na to zapomenu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
17.7.12 20:49

Holky taky řeším zrovna dortík, ale na vlastní tvorbu si netroufam, takže nechám udělat od teto paní: nzuza.rajce.idnes.cz/
dělala nám ho i loni a byl krásný a výborný.

Maki, jak u zubařky včera? Já nic moc :( řezání se stejne asi nevyhnu, auuu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.7.12 20:53
@Lucajs píše:
Holky taky řeším zrovna dortík, ale na vlastní tvorbu si netroufam, takže nechám udělat od teto paní: nzuza.rajce.idnes.cz/
dělala nám ho i loni a byl krásný a výborný.Maki, jak u zubařky včera? Já nic moc :( řezání se stejne asi nevyhnu, auuu :(

Máš na ni nějaký kontakt? Dívala jsem se na ty dorty a několik mi jich padlo do oka… teda jestli je někde od Olomouce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.7.12 08:51

@Regina Hero Mě se moooooc líbily ty šitý fialový a ten náramek na ruku, za kolik je máš? asi bych si je i vzala. A nemáš i nějaký kruchový naišnice??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová