Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maki tak to je super, ze u zubaka takhle
gratuluju!
Holky vy jste fakt pracantky, já tu zrovna skučím, ze mám pocit, ze nic nestiham…Mimochodem, co máte zítra na odpo v plánu? Nechcete některá něco podniknout? Dneska jsem prosla celé náměstí a okolí a samy se nudime ![]()
@Lucajs píše:
to je jasný, dělala jsem si srandumy pro něj taky jeste kus pojedeme
Mimochodem ženská (!) dneska jsme se potkaly před fontánou, ploužili jsme se s malou a chlapem, ty jsi vycházela s holkama, asi sis nevšimla, nebo nepoznala a já nechtěla volat - nejsem ráda středem pozornosti
Ježíš, to musíš volat, já totiž na dálku blbě vidím, takže jsem tě nejspíš nepoznala, nebo jsem si vůbec nevšimla… příště nastrč nohu a až o ni zakopnu, tak si všimnu určitě… ![]()
@Makinaa007 píše:
Dort mám hotovývčera celý večer a ještě pokračování ráno. Nakonec jsem ho nepotahovala, ale opatlala krémem. Věže jsem vyřezala zavařovačkou z korpusu a dala 3 kola na sebe, věže jsem udělala z obarvených kornoutků a marcipánu jsem udělala jenom kousek ze sušeného mléka na okna a dveře. Zabírá celou ledničku, pokusím se vyfotit.
a nechceš se pochlubit foteckou? ![]()
@Regina Hero píše:
Ježíš, to musíš volat, já totiž na dálku blbě vidím, takže jsem tě nejspíš nepoznala, nebo jsem si vůbec nevšimla… příště nastrč nohu a až o ni zakopnu, tak si všimnu určitě…
a já si říkala, ze ses otočila našim směrem a než jsem stihla zareagovat, tak jsi zase mazala kupředu ![]()
tak příště po tobě hodím botou, jo?
![]()
Já jdu dneska vyzvednout do Olomouce z e-shopu pro malýho cestovní postýlku, pak se asi projedu po obchodech. V září jdu bráchovi na svatbu, tak se musím podívat po nějakých šatech a i něčem pro malýho. Mám pro něho zatím jenom světlou košili, ještě bych chtěla kalhoty a motýlka nebo i vestičku, ale to mají spíš na větší děti…
Na holčičku se takových věcí dá sehnat plno, ale na kluka je to horší… ![]()
Regi určitě netrefim, ale třeba si všimneš ze po parku lítají boty, tak se zaměříš odkud ![]()
Pavli jedes s malým? Zase vlakem? Vy jste cestovatele
kam pro ni jedes? My musíme dnes do Delfínka vyreklamovat plastenku, pak to vidím, ze se stavíme do parku na kacenky a procházkovy den ![]()
Na chlapecky toho fakt asi nemají, kámoška řešila stejný problém a nakonec půjčili v půjčovne.
Luci, máme to v mall.cz, je to kousek od parku, takže přes park se možná taky projdem. Zase jedem vlakem, i s babičkou a s dědou… ![]()
Na Pavelčákové je nějakej dětskej bazárek, tak se tam chci mrknout…
@Lucajs My jsme dnes měli opravdu perný den a ještě mě čeká úklid
ale zítra máme zatím volno. Fotku bych vložila, kdybych našla ty kábly na stžení ![]()
@Makinaa007 píše:
@Lucajs My jsme dnes měli opravdu perný den a ještě mě čeká úklidale zítra máme zatím volno. Fotku bych vložila, kdybych našla ty kábly na stžení
a jak se dortik líbil?
Dort se líbil a hlavně chutnal. Jak jste na tom s časem příští týden?
@Makinaa007 píše:
Dort se líbil a hlavně chutnal. Jak jste na tom s časem příští týden?
tak to je skvělý. Mamka sikulka ![]()
my asi špatně. Nevím, jestli budeme v Olomouci ![]()
Holky, muzete me poradit ohl. financniho poradce? Resime koupi bytu. Tak kdyby nahohou. Navic ted hledam, na co vse si mam dat pozor pri pripadnem podpisu rezervace a koupi bytu.