Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
já nechodila plavat ani s jedním, tak neporadím.
Co ty fotky?? ![]()
@Regina Hero Ten aquapark vypadá dobře, ale bez maminky by to asi neklaplo. Když jsme na bazéně spolu, tak je v pohodě, ale nechce se nic učit. Proto jsem chtěla nějaký kurz.
@martysss Prosím tě a taky bych ráda věděla, jestli vrací peníze za hodiny, kdy budem nemocní. V září jdeme do školky, tak čekám aspoň rýmečku. To by mě asi dostalo nejvíc, kdybych jim zaplatila kurz a pak jsme tam šli 3×.
@Makinaa007 Z vlastní zkušenosti můžu říct, že děti se mnohem lépe a ochotněji učí bez rodičů (i když to znám hlavně z lyžování)… a u mých dětí to bylo naprosto stejně… se mnou v oddíle to nějak nešlo, ale když si je vzal do družstva kolega, tak najednou bylo vše v pohodě…
My zatim plaveme u rodicu v bazene…koupili jsme ten kruh, co se nim prostrci nozky a frci si sama ![]()
Tak navrhuju 22. srpna - je mi jedno jestli dopoledne nebo odpoledne. Kdo se přidá?
My bohužel také ne, jsme pryč
ale ten další týden klido, to budu vdecna i kdyby jste některá měla čas se sejít dopoledne
fakt tu nikoho jiného nezname a jsem z toho na nervy ![]()
Tak tento týden tu bude babička a pak se už chystáme na dovolenou, to budu balit a chystat se, protože v sobotu ráno musíme vyrazit a Tom si nemůže vzít volno dřív, takže musím většinu sbalit sama… a vracíme se 23. září, takže říjen to jistí ![]()
Tak to je teda dovolená ![]()
Jinak vubec nevim kdo je kdo. podle prezdivek si netroufám odhadnout. Podle fotek to je jasny, takze vím jen o dvou ![]()
@regina Hero: kam jedete na dovolenou?
Příští týden jsem doma a pak ten další má tata dovolenou, takže budem ve Vrbátkách nebo možná někam pojedem…aspoň doufám… Pár dní někde pryč by bylo fajn… ![]()
@pavlinkap S malou zastávkou u Balatonu přes Srbsko do Černé hory, Albánie a zpět nejspíš přes Rumunský Banát…
@Regina Hero to budete mít pěkněj výlet, si to pořádně užijte.