Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
28.11.12 19:13

Fiha, tady se to rozjelo :D

Regi, já se chodím taky kochat, klido denně. Nasávat vánoční atmosféru.
My chodíme cvičit do Delfínku, každé pondělí a malou to baví víc a víc. To tanceni je pro jak staré děti? Ráda bych ještě přidala nějakou aktivitu.

Martyss co Jíta? Už tu taky dlouho nebyla, jak se holky mají? A co ty s prdolkou? Kolik mu vůbec už je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.11.12 19:36

@Lucajs od tří nebo čtyř let… a s prtětem budu jezdit každé úterý dopoledne do MC Kuličky do Bohuňovic… teda ne na cvičení, ale necháme děti řádit a pokecáme… zatím jsme domluvené tři maminky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.11.12 20:08

Tak konečně vím, komu patří přezdívka- @Makinaa007 - pamatuji si jak jsme se ptaly na termín- tuším na mikuláše :?:
Ale pořad nevím, kdo je @Lucajs ..? zbývá už jen jedna…tak mě napadá „ta s černým kočárkem?“
a jak se Vám líbi cvičení v delfínku?

@Regina Hero pořád lepší psát „jinak“ jak nic :-D

jita má ted fofry, v prosinci maji veselku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
28.11.12 20:08

Regi aha :( to je blby, to jsme ještě mládě.
To máte taky super programek. My krom Makiny bloudime samy, ale nemůžu říct, ze bychom se nudily: dneska muzeum, trhy, jinak bruslení, Kvítko, to cvičení, chystám se do Tesca na koniky;mají tam takový ty plyšový pro děti… No aktivit tu máte spoustu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
28.11.12 20:30
@martysss píše:
Tak konečně vím, komu patří přezdívka- @Makinaa007 - pamatuji si jak jsme se ptaly na termín- tuším na mikuláše :?:
Ale pořad nevím, kdo je @Lucajs ..? zbývá už jen jedna…tak mě napadá „ta s černým kočárkem?“
a jak se Vám líbi cvičení v delfínku?

@Regina Hero pořád lepší psát „jinak“ jak nic :-D

jita má ted fofry, v prosinci maji veselku :potlesk:

Jj, to jsem já :D
Jee svatba, tak ze přejeme hodne štěstíčka ;) to není divu, ze sem nechodí.

No vidís, tak už si nás pěkně vybavujes, srazík můžeme klido naplánovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.11.12 20:33

@Lucajs tak už vímmm konečně…a co zub?

teď mám probém zase já..půjdu pod skalpel :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
28.11.12 20:45

Jak to? :O
prosím Tě, zub :( jsem kráva čekala do pátku, hubu jsem už necítila a pak jsem 2hodiny trpěla má křesle. Měla jsem v dasni cystu plnou zánětu a skalpel mě tím pádem asi čeká taky, protože to sice vyčistily, ale zůstala tam výdut co se sama nevstreba. Jse hrdinka co? :) ale paměť máš dobrou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.11.12 20:48

No, tak to se potkáme na chire. chjo…mam z toho obavy… :?
ja uz vim, ze nikdy cekat nemuzu jak me boli zub. co ja si vytrpela se zubama-HNUS-vyrvat vsechny :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
28.11.12 21:03

:D nee já je potřebuju na rizky ;)

a s čím ty jdes? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.11.12 21:25

@Lucajs to samy, mam v dasni zanet, ted si nevzpoemenu…resekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.11.12 10:42

@Lucajs ty koníky jsem v tescu viděla minule jak jsme tam byli nakoupit… :) My chodíme s malým akorát tady ve Vrbátkách každou středu do centra volného času, Kubík je tam nejmladší, jinak tam jsou většinou holčičky, co už chodí a taky asi 3 těhotné. Ale aspoň už tu někoho znám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.11.12 13:04
@martysss píše:
@Lucajs to samy, mam v dasni zanet, ted si nevzpoemenu…resekce?

TY bláho, to je hnus, to ti nezávidím, vím co to je, byla na tom moje babča před lety a toho jsem se hrozila když mě to tak bolelo :? Kdy jdeš? To ti přeju, ať to není moc bolestivé a hlavně hojení ať je co nejrychlejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.11.12 13:06
@pavlinkap píše:
@Lucajs ty koníky jsem v tescu viděla minule jak jsme tam byli nakoupit… :) My chodíme s malým akorát tady ve Vrbátkách každou středu do centra volného času, Kubík je tam nejmladší, jinak tam jsou většinou holčičky, co už chodí a taky asi 3 těhotné. Ale aspoň už tu někoho znám. :)

No vidíš, to je skvělý :dance:
Koníkama jsem byla nadšená i já, kdybych nebyla už stará vydra, tak tam juchám celý dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koukala jsem, že mají k půjčení různý velikosti, tak to chcem prubnout, jak se jí budou líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.11.12 13:32

@Regina Hero Malá zas chodí ve středu odpo zpívat. na náměstí je ještě nějaký jiný jarmark kromě všech těch stánků? My se tam chodíme kochat hlavně po setmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.11.12 13:33

@Lucajs Au, zase ten zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie