Sraz maminek Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
16.9.12 14:23

@Regina Hero :potlesk: Po přečtení mám chuť sednout do auta a vyrazit nazdařbůh někam na jih. Dřív jsme taky podnikali takové pionýrské výpravy, ale s dětmi zatím nemám odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.9.12 13:56

Tak zas samomluva. :roll: Oživuju diskuzi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
1.10.12 07:52

:-O nikde nikdo? Holky žijete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.10.12 13:17

Ahojte holky, já žiju… momentálně jsme zase ve Vrbátkách, teď už asi na delší dobu…bez auta se do Olomouce skoro nedostanu, leda bych jela bez kočárku. Do toho vlaku co tu jezdí se s ním sama nedostanu.
Malej má teďka rýmu a trochu kašel, minulej týden měl i horečku v noci a pak ještě další den. Asi zuby nebo co, teplota zmizla, už všechno jí, akorát kašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.12 13:44

Jo jo, žijeme… momentálně se vracím do normálu po dovolené, malá začala chodit do školky a s Pavlínkou teď obrážíme obchody, protože nějak vyrostla a podzimní věci po Gábince jí jsou malé… dnes jsme koupili boty (má 13 měsíců a už třetí boty - síla), ještě potřebuji nějakou podzimní bundu a já se taky potřebuji trochu obléct… a taky sháním podzimní boty pro Gabču a zdá se, že velikost 26 je v Olomouci vyprodaná… no, nebylo líp na té dovolené? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
1.10.12 14:36

Ju tady někdo je :-O Regi návrat do reality je vždycky hnus co? to jediné na dovo nesnasim :( kde kupuješ holkam oblečení? My začali odplinovavat a mám nějak malo teplacku. Dneska všechny mokrý:( boty už naštěstí máme. Výdaje a výdaje :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.12 14:40

Jednu teplákovku jsem koupila v Tescu, jednu mám kupodivu od ťamanů tady z Kateřinské (akorát po vyprání už začíná žmolkovatět, ale zase stála jen 240 Kč, tak to tak nemrzí) a hodně jich mám ještě po Gábince nebo ze sekáče… ráda nakupuju na www.laclik.cz, i když dřív to bývalo lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.10.12 17:40

Ahoj všichni :mavam: @pavlinkap Zuby nezávidím, naštěstí už s nimi končíme. @Lucajs Objevila jsem bazar u Bystřičky, koupila jsem tam bundu na zimu. Měli tam tepláčky a trička za 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.10.12 18:31

Byli jste někdo na Michalovi na náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
1.10.12 19:41
@Makinaa007 píše:
Ahoj všichni :mavam: @pavlinkap Zuby nezávidím, naštěstí už s nimi končíme. @Lucajs Objevila jsem bazar u Bystřičky, koupila jsem tam bundu na zimu. Měli tam tepláčky a trička za 29.

to mi pak musíš říct kde to je? Já to vidím zítra ze se po něčem podíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
1.10.12 19:42
@Makinaa007 píše:
Byli jste někdo na Michalovi na náměstí?

My :D :D ale jen chvilku. Vy taky? Aaa prsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.10.12 17:05

@Lucajs Jo, byli jsme tam. Jediné místo, odkud byl vidět, bylo vzadu v zázemí. Tak jsme se aspoň podívali, jaký má Michal zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
2.10.12 19:34

:) :) :) my Michala vůbec neviděly, byly jsme prvně cvičit a když jsme přišly už tam byl jen Krejčíř. ale vydržely jsme tak 15min. a šly radši sbírat kastany :( malá chtěla skákat, ale tam byly spis větší děti tak jsem měla strach aby se ji něco nestalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.10.12 13:28

My jsme na ten skákací hrad šli hned ve 2, to tam ještě nikdo nebyl. Pak jsme si vystáli frontu na balÓnky, bez těch jsme nemohli žít. Ještě tam bylo malování na obličej a fronta za tři rohy, to jsem fakt neriskovala. Takže jsem musela koupit v drogerce třpytky a napatlat je slečně na obličej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
25.11.12 14:55

Halo, halo…chodí sem ještě někdo, nebo tu prudim zbytečně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie