Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JitaCita Kdekoliv… já jsem formu na dort kupovala v Globusu a v Kauflandu, ale myslím, že je mají v každém supermarketu… v Kauflandu ji tenkrát měli v akci za poloviční cenu… zůstala mi teda jen jedna, druhou si zabavila dcera… mám teda tu obyčejnou kulatou s oddělávacím bokem… měla jsem srdce a medvídka, ale to jsem kdysi někomu půjčila a už mi to nevrátili…
@Regina Hero To já mám spousty malých fotem a hřbetů, ale dortovka mi chybí…
mrknu se pak v Globusu
Já mám velkou podkovu a ještě vánoční stromek… ![]()
Asi budu péct ještě mamce na narozeniny a taky se v září pokusím o menší svatební dort.
Tak nová letní kolekce bláznivých náušnic je na světě… a jedna vážka na krk a pak obšívaný keramický kabošon…
@pavlinkap Děkuji… s těma náušnicema se mi ani nechce loučit, nejraději bych si je nechala všechny… na uších vypadají ještě lépe… ![]()
To věřím, na uších vždycky vypadají jinak než na fotce…
Přidávám pár svých výtvorů, který jsem prodala v práci.
@pavlinkap Pěkné… poslední dobou ujíždím na zelené, takže ten prostřední zelený u mě vede… to jsou dřevěné korálky? Zaujaly mě ty kulaté s bílou spirálou… nejdřív jsem si zdálky myslela, že je to fimo, ale zblízka se mi zdají jako dřevěné… kde jsi je koupila?
To jsou všechny dřevěné, náhodou jsem na to narazila v obchůdku kousek od nádraží.
Ale to už je tak rok, je to jak vedle galanterie od nádraží směrem do centra na levé straně…
@pavlinkap JJ, vím, který obchůdek myslíš… akorát je to trochu z ruky a moc tam tím směrem nechodím… no jo, taky vytahuju staré zásoby a víckrát se mi nepovede sehnat to samé, co bych chtěla…
Ještě pár náušnic, ale ty už taky nemám…
snažím se fotit všechno co udělám, ale někdy na to zapomenu… ![]()
Holky taky řeším zrovna dortík, ale na vlastní tvorbu si netroufam, takže nechám udělat od teto paní: nzuza.rajce.idnes.cz/
dělala nám ho i loni a byl krásný a výborný.
Maki, jak u zubařky včera? Já nic moc
řezání se stejne asi nevyhnu, auuu ![]()
@Lucajs píše:
Holky taky řeším zrovna dortík, ale na vlastní tvorbu si netroufam, takže nechám udělat od teto paní: nzuza.rajce.idnes.cz/
dělala nám ho i loni a byl krásný a výborný.Maki, jak u zubařky včera? Já nic mocřezání se stejne asi nevyhnu, auuu
Máš na ni nějaký kontakt? Dívala jsem se na ty dorty a několik mi jich padlo do oka… teda jestli je někde od Olomouce…
@Regina Hero Mě se moooooc líbily ty šitý fialový a ten náramek na ruku, za kolik je máš? asi bych si je i vzala. A nemáš i nějaký kruchový naišnice??? ![]()