Srazilo mě auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45739
24.10.13 16:51

I když teď jsem si vzpomněla, že dnes mně při odbočování na jedné frekventované křižovatce vytroubilo auto za mnou že jsem neodbočila dostatečně rychle asi, ale fakt to dřív nešlo, furt jely auta z obou stran. A bylo to Audi. Takže jo, jsou to idioti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.10.13 16:52
@Lolllo píše:
SUV Audi? Žaluj ho za psychickou ujmu idiota. Ja to rikam porad, ze v audinach jezdi samí kreteni.
:think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
831
24.10.13 16:54

@Veveří Teda, to jsi měla opravdu štěstí. Hlavně, že jsi v pořádku. Na těch přechodech je to opravdu hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.10.13 16:56

@veria Nedávno zveřejňovali z policejních zdrojů statistiku - ano, řidiči AUDI skončili jako nejhorší, společně ještě s BMW nebo Mercedesem, tuším. AUDI bylo na dně stoprocentně. l

• Citovat
  • Upravit
20296
24.10.13 16:58

A mě se často stává, že mi řidič co zastaví, abych mohla přejít, vztekle nadává proč nejdu - většinou se opravdu v druhém pruhu řítí auto bez známek brzdění… :roll:

No radši se nechám seřvat než zabít že 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
24.10.13 17:00
@K-Black píše: :think: :think: :think:

Copak? Jsem malo sluníčková? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
24.10.13 17:02

Ja jsem mela podobnou situaci 1auto zastalo a auto v dalsim pruhu
jel dal a zachytil mne a odhodil pred sve auto pak zastavil vynadal mi a ujel a ja jsem v soku v roztrhanych kalhotach nejak dokulhala domu.Sice to uz bylo hodne davno ale od te doby jsi davam velkej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
24.10.13 17:05
@Veveří píše:
Taky učíte svoje děti, aby před přechodem stály a čekaly až se auto ÚPLNĚ zastaví? Pokud ano, dělaly jste to doteď jako já. Já ode dneška bude svoje děti učit, aby počkaly až zastaví i druhé auto za tím, které je pouští přes přechod a prosím ostatní mamky, aby dělaly to samé!
Před třemi hodinami jsem utekla hrobníkovi z lopaty, pořád je mi z toho ještě blbě, ne fyzicky jako spíš psychicky. Chtěla jsem přejít na přechodu vozovku v obci, kde se jezdí padesátkou a uprostřed je ostrůvek. Řidič malé Hyundaye zastaví a já vstupuju na přechod a jak mám ve zvyku kývnu na něj, že děkuju… a najednou šupa, modrá šmouha v periferním vidění, já letím do vzduchu a padám na vlhkou cestu - leknutím zařvu a po dopadu zařvu ještě jednou, protože mi u hlavy brzdí SUV Audi. Sbírám se z cesty a instiktivně jdu na krajnici, necítím bolest, jenom šok. FAkt mě nic nebolelo. Řidič audiny vůbec nebrzdil a v plné to napálil do řidiče, co zastavil až mě jeho auto odmrštilo. MOdrý Hunday odstřelil tak třicet metrů dopředu. Přijeli policajti i záchranka. Díky bohu mi nic nebylo, jenom modřiny na kyčli a na koleně, ale nechci vědět, co by se stalo kdybych byla o vteřinu rychlejší a o metr víc ve vozovce. Obě auta napůl zrušená a já jsem si uvědomila jak vteřina může změnit život, jak „jenom si skočím do Lidlu na zeleninu“ může zničit život mě i rodině. Fuj, je mi z toho ještě blbě a jestli jsem se doteď bála o děti na cestě, bojím se teď ještě víc. Jak je naučit bezpečně přelézt cestu, když jsem to sama, i když ne vlastní vinou, nezvládla?
Máte někdo podobnou zkušenost? Potřebuju se z toho nějak vypovídat…

Mám. A počítej s tím, že se to rozbolí. Já jsem po tom přemetu ve vzduchu necítil ani ni bolest, ani skoro šok, ale směs euforie, že jsem to přežil a zděšení, že vstoupím na přechod na zelenou, když všichni stojí, a když jsem na přechodu, naproti se auto rozjede, odbočí v křižovatce vlevo a rovnou do mne.

Bolest (hlavně bolesti v zádech) přišla až za pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
24.10.13 17:08

:hug: :hug: :hug:
To jsem ráda, že to dopadlo aspoň takhle.

Byla jsem svědkem podobné události, chodci naštěstí ještě na přechod nevstoupili, když nepozorná řidička mercedesu doslova smetla dvě škodovky, které zabrzdily u přechodu. Tlačila je snad třicet metrů.
Debil se silným autem, to je ta nejhorší kombinace. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.10.13 17:09

@Veveří - ještě že to dopadlo dobře a jsi v pořádku. Mám ze silnic hrůzu, až začne syn běhat :?

@Lolllo píše:
SUV Audi? Žaluj ho za psychickou ujmu idiota. Ja to rikam porad, ze v audinach jezdi samí kreteni.

To je zas řeč, jak pojď na mě z boku :roll: Zajímala by mě značka tvého auta, že bych napsala to samé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.10.13 17:11

Ono to neni o velkom s rychlom aute..o luxusnom aute a pod..je to o SlLNOM aute..a ro kludne moze byt i Fabia RS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.10.13 17:12
@Poison Ivy píše:
@veria Nedávno zveřejňovali z policejních zdrojů statistiku - ano, řidiči AUDI skončili jako nejhorší, společně ještě s BMW nebo Mercedesem, tuším. AUDI bylo na dně stoprocentně. l

A potom proč se jim v Brně říká „au-dyňa“ (jako že „bolí mě z toho hlava“…) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
24.10.13 17:13
@Maky.p píše:
@Veveří - ještě že to dopadlo dobře a jsi v pořádku. Mám ze silnic hrůzu, až začne syn běhat :?To je zas řeč, jak pojď na mě z boku :roll: Zajímala by mě značka tvého auta, že bych napsala to samé :zed:

Copak? Mas audi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.10.13 17:13

Zaplaťpánbu, že jsi OK! Já nezažila naštěstí takové drama, ale často se mi stává při přecházení jiná věc. Máme tady celkem široké silnice, na přechodu mě řidič pustí, já nejsem ani v půlce a on už sviští dál mně téměř za patama!!! Nechápu to, většinou přecházím s dvěma malým dětma!!! Co je to za d… a kr…??? Stalo se mi to už několikrát. Navíc tím, že se rozjede, dává signál i řidiči v protisměru. Každopádně přecházím tak, že když řidič zastaví, mávám, že přecházím, stejně tak i v protisměru. Opatrnosti není nikdy dost. Máme na cestě z MŠ jeden přechod za před zatáčkou, je tam 30 - ještě jsem tam snad nikoho takhle pomalu jet neviděla…Co je to za lidi, ti řidiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.10.13 17:15

@Veveří Mimochodem, máš na svém profilu moc pěknou fotku… Veverka ve stylu „knížepána z volební placky“… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák