Poradna duly
Jana Čurdová
Holčiny moje. Moc Vám děkuji za podporu. Držte se,myslete optimisticky, kvůli drobkům v bříšku, je to třeba. A je to úplně jedno, jestli jsou to kluci, nebo holčiičky, hlavně když jsou zdraví..............Tak hlavu vzhůru, pohladit bříška a užívat si to těhotenství.
Jen teď už vím, že ne do 12.týdne vydržet a vše bude o.k. a také babské pověry, o tom, že když ti je zpočátku špatně, tak je vše o.k. a miminku se daří........ já do 12. týdne měla problém cokoliv sníst…A výsledek, znáte.
Já to teď musím prostě nějak zvládnout...... zatím nevím jak.
Lendulo ještě jednou drž se.
Ibbu volala jsem dneska tomu dr. na ten 3D UTZ a ten s prominutím blbec, neměl u sebe sešit tak nevěděl kdy má volno. Ale dělá ty UTZ jen v pátky, tak že říkal, že to vypadá na příští pátek, tzn. že by jsme šly stejně. Zítra mu mám zavolat dopoledne, tak doufám že ten sešit bude mít u sebe, bo už ho fakt nakopu asi někam.
![]()
Lendy - jsi moc statečná! člověk je srabík a radši o tom ani nepřemýšlí
a budu držet pěstičky ať se vám rychle znovu zadaří ![]()
Katy - tak pan dr. je taky kousek
budu myslet aby se „polepšil“
Dobré ráno děvčata, kde jste všechny?
Jezinko jak jste dopadli včera? Pořád na tebe myslím a doufám že je to vše v pořádku.
Holkdy pomoooooooooc!!!!!!!!!!!!!
Stále nemáme žádné jméno ani na holčičku a ani na chlapečka. Se s chlapem furt nemůžeme nějak dohodnout. Kulka teda nemáme zatím asi vůbec, no a holku zatím vedou 4 jména a to Ema, Elena, Karin a Klára, ale fakt vůbec nevím které a taky ani nevím zda se mi některé líbí, ach jo.
![]()
Ahoj Katko,
já sem nakukovala a koukám že tu nikdo nebyl
stejně tu máme nějak „prázdno“ - jen doufám že jsou všechny holky v pohodě - že se ani nezavítají ![]()
ale všechny jména co máte se mi líbí!
Dobré ráno děvčata,
Tak jsem vás konečně dočetla a nestačím koukat.
Lendy je mi moc líto co se stalo. Drž se a budu držet pěstičky ať se brzo zadaří a vše bude v pořádku.
Dnes jsem se taky konecně dokopala k zubaři a dobrý. Já se zubaře tak moooooc bojím ![]()
Katy tak tenhle problém jsme taky řešili a nakonec už jsme se dohodli. holka bude Verunka a kluk Vojtíšek, ale dalo nám to práci se schodnout ![]()
Jinak už nevím na co sem chtěla reagovat nějak mi neslouží paměť ![]()
ahoj Marky, a jak jjinak? co těhu - nezlobí tě mimís? ![]()
kočko ještě mě napadlo jestki nejdeš taky na 4D? objevila jsem v Jihlavě pana dr.
Ibbu mimi zatim v pohodě nezlobí. Já sem koukala že si psala o Jihlavě říkala sem to Peťulovi tak uvidíme.Pošli mi prosím odkaz na tu Jihlavu ja na to kouknu.Až přídu na to jak tak sem hodím taky nějakou fotku bříška jak rostem. ![]()
Marky, tady je odkaz na tu ordinaci
jo a cenu mají 1000,– (což podle mě jde - po zkušenosti s jinými ordinacemi)
jinak jestli chceš vkládat fotky, musíš, ji nejdřív uložit tady na emimi do alba - máme srpňátka 2009 - a pak až budeš psát sem klikneš na IMG - u fotky si klikneš na vlastnosti a zkopíruješ adresu URL - a zas klikneš na IMG … pak už by se to tady mělo objevit normálně ![]()
Ibbu dík na odkaz kouknu a ta cena fakt ujde. Tady v Pelhřimově ti udělají akorát záznam na videokazetu teda co mi říkala kamarádka ale nevím kolik si za to učtují.A asi to neni tak hezké jako ten 4d.
Marky, na těch stránkách má popsané co všechno to obsahuje ato se mi líbí
určitě to za tu cenu stojí - hlavně mi máme zatím jen 1 fotku takže budu za tohle moc vděčná
Tak to jsme na tom stejně já mám taky jen 1 fotku.
Jo a s těma fotkama do alba jsem antitalent nevím jak tu fotku z počítače dát do alba. ![]()
když najedeš na album máš tam nad fotkou malým písmem spoustu příkazů - vybereš 4. v pořadí UPLOAD OBRÁZKU
zkus to a když tak piš ![]()