Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
31.3.09 19:17

Holčiny moje. Moc Vám děkuji za podporu. Držte se,myslete optimisticky, kvůli drobkům v bříšku, je to třeba. A je to úplně jedno, jestli jsou to kluci, nebo holčiičky, hlavně když jsou zdraví..............Tak hlavu vzhůru, pohladit bříška a užívat si to těhotenství.

Jen teď už vím, že ne do 12.týdne vydržet a vše bude o.k. a také babské pověry, o tom, že když ti je zpočátku špatně, tak je vše o.k. a miminku se daří........ já do 12. týdne měla problém cokoliv sníst…A výsledek, znáte.

Já to teď musím prostě nějak zvládnout...... zatím nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.09 19:42

Lendulo ještě jednou drž se.

Ibbu volala jsem dneska tomu dr. na ten 3D UTZ a ten s prominutím blbec, neměl u sebe sešit tak nevěděl kdy má volno. Ale dělá ty UTZ jen v pátky, tak že říkal, že to vypadá na příští pátek, tzn. že by jsme šly stejně. Zítra mu mám zavolat dopoledne, tak doufám že ten sešit bude mít u sebe, bo už ho fakt nakopu asi někam. :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.3.09 20:12

Lendy - jsi moc statečná! člověk je srabík a radši o tom ani nepřemýšlí :? a budu držet pěstičky ať se vám rychle znovu zadaří :!

Katy - tak pan dr. je taky kousek :lol: budu myslet aby se „polepšil“

• no já jsem dneska celá mimoň z toho mého dr. … už se těším do té Jihlavy … (na velký pátek) :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.4.09 09:15

Dobré ráno děvčata, kde jste všechny?

Jezinko jak jste dopadli včera? Pořád na tebe myslím a doufám že je to vše v pořádku.

Holkdy pomoooooooooc!!!!!!!!!!!!!
Stále nemáme žádné jméno ani na holčičku a ani na chlapečka. Se s chlapem furt nemůžeme nějak dohodnout. Kulka teda nemáme zatím asi vůbec, no a holku zatím vedou 4 jména a to Ema, Elena, Karin a Klára, ale fakt vůbec nevím které a taky ani nevím zda se mi některé líbí, ach jo. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 09:38

Ahoj Katko,

já sem nakukovala a koukám že tu nikdo nebyl :cry: stejně tu máme nějak „prázdno“ - jen doufám že jsou všechny holky v pohodě - že se ani nezavítají :!

• hele jestli chceš hlasovat - můžeme se tu přidávat a pak si můžete s manžou vybírat :wink: - já bych byla pro Emu na 1. místě (i s vaším příjmením to dobře jde)
  • no Klára ani Karin taky nejsou špatný, ale nezapomeň na ráčkování :lol: a taky mi to přijde trochu tvrdý s tím „r“ …

ale všechny jména co máte se mi líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 09:41

Dobré ráno děvčata,
Tak jsem vás konečně dočetla a nestačím koukat.
Lendy je mi moc líto co se stalo. Drž se a budu držet pěstičky ať se brzo zadaří a vše bude v pořádku.
Dnes jsem se taky konecně dokopala k zubaři a dobrý. Já se zubaře tak moooooc bojím :oops:
Katy tak tenhle problém jsme taky řešili a nakonec už jsme se dohodli. holka bude Verunka a kluk Vojtíšek, ale dalo nám to práci se schodnout :lol:
Jinak už nevím na co sem chtěla reagovat nějak mi neslouží paměť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 09:46

ahoj Marky, a jak jjinak? co těhu - nezlobí tě mimís? :wink:

kočko ještě mě napadlo jestki nejdeš taky na 4D? objevila jsem v Jihlavě pana dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 09:58

Ibbu mimi zatim v pohodě nezlobí. Já sem koukala že si psala o Jihlavě říkala sem to Peťulovi tak uvidíme.Pošli mi prosím odkaz na tu Jihlavu ja na to kouknu.Až přídu na to jak tak sem hodím taky nějakou fotku bříška jak rostem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 10:04

Marky, tady je odkaz na tu ordinaci

http://www.pp-gyn.cz/

jo a cenu mají 1000,– (což podle mě jde - po zkušenosti s jinými ordinacemi)

jinak jestli chceš vkládat fotky, musíš, ji nejdřív uložit tady na emimi do alba - máme srpňátka 2009 - a pak až budeš psát sem klikneš na IMG - u fotky si klikneš na vlastnosti a zkopíruješ adresu URL - a zas klikneš na IMG … pak už by se to tady mělo objevit normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 10:16

Ibbu dík na odkaz kouknu a ta cena fakt ujde. Tady v Pelhřimově ti udělají akorát záznam na videokazetu teda co mi říkala kamarádka ale nevím kolik si za to učtují.A asi to neni tak hezké jako ten 4d.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 10:18

Marky, na těch stránkách má popsané co všechno to obsahuje ato se mi líbí :lol: určitě to za tu cenu stojí - hlavně mi máme zatím jen 1 fotku takže budu za tohle moc vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 10:24

Tak to jsme na tom stejně já mám taky jen 1 fotku.
Jo a s těma fotkama do alba jsem antitalent nevím jak tu fotku z počítače dát do alba. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 10:34

když najedeš na album máš tam nad fotkou malým písmem spoustu příkazů - vybereš 4. v pořadí UPLOAD OBRÁZKU

• vybereš kam fotku uložíš - nezapomeň vybrat SRPŇÁTKA 2009 - pak se to totiž uloží jinam, můžeš napsat nadpis , popis, a dáš uploadnout obrázek :wink:

zkus to a když tak piš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 10:45

Ibbu diky tak jsem tam foto dostala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 10:46