Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
6.4.09 12:42

ahoj rosanko,

to víš,že se k nám můžeš přidat :wink: vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
6.4.09 12:47

Rosanko .ahojky ..jasně …když budeš chtít ..dám tě také do seznámku
napiš mi SZ a v ní něco o sobě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.4.09 12:54

Ahoj Rosanko, taky tě vítám mezi náma.

Děvčata, taky je u vás dneska tak krásně? U nás je nádherně, asi půjdu ven :,-(it kytičky do truhlíků na balkon, jsme si dnes nakoupila jak byla Tinka ve školce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.4.09 14:19

katy,tak u nás tak krásně není,ne že by bylo ošklivě,ale je spíš pd mrakem a docela to fouká…

kytičky,taky potřebuju zasázet,ale ještě se nenašla chvilka :oops:

tak já pádím na 3D

papááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.4.09 15:17

Holky, děkuju za přivítání!!! U nás je nádherně!!! Takže peru, krásně to schne a vyčesávám psiskovi zimní kožich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.4.09 15:22

Jezinko,poslala jsem nějaké to info, doufám, že dojde. Skrz komunikaci s počítačem nejsem tak sběhlá, vše se děje pokusem a omylem. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.4.09 16:52

Ahoj holky,
hlásím se po velkém ultrazvuku. Všechno je OK :D :D :D
Mimiško bylo dost špatně natočené, takže jsme hodně museli s manželem používat svojí fantazii, abychom poznali jestli je to ručička nebo nožička. Ale to je jedno, hlavně že roste jako z vody a všechno je v pořádku. Pohlaví nevíme, protože jsem ani vědět nechtěli, chceme mít překvápko až do konce :lol:
Jinak bříško mi za posledních 14 dní pěkně poskočilo, konečně už to začíná vypadat jako těhu bříško a ne jako špek :lol:
Tak se mějte krásně a užívejte si sluníčka.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.4.09 18:30

hoj,

tak se hlásím po 3D

Pan dr.byl moc hodný a trpělivý a naše potvora je natočená obráceně,nožičky má dole,což jsem tušila,pač mě pořád doube do močáku :twisted: :lol: a před obličej si pořád dávala ručky a ještě šnůru,ale něco máme natočené a i deset fotek,chtěl jenom 400,prý,že je to špatně vidět a za měsíc jdeme znovu,snad už to bude lepší…foto dodám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.4.09 19:01

Nikousa, Kačenko super že je vše OK.

Rosanko co máš za hafana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
6.4.09 20:24

…my dnes prvně pekli na zahradě buřty ..tak je mi těžko :lol:
a odpo jsme byli nakupovat …a já si koupila nové boty ..sportovní ..původní cena 600 - sleva na 350 a nakonec 199 u Deichmana …bílé sporotvní

Jinak koukám, že máte stydlíny na utz ..to my prý máme exibicionictu :lol: …ukazoval se ze všech stran a že je kluk :lol: ..ale hlavně že jsou mimi v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.4.09 21:27

ahoj kočky , jen mi nejde den internet tak se tu píše o 106 :lol:

normálně u nás bylo tak hnusně že jim uhodilo do vysílače a celý den spravovali síť 8O

… jo a ráno jsme měli ve měste metrový závěje nahrnutýho sněhu 8O jela jsem autem a najednou ospalá koukám co to jako je, když mi doma na zahradě nic neměli :lol: a oni to byly kroupy co nám zasekaly centrum - takže včera zásah policistů, hasičů - no jak v akčním filmu :lol:

a jinak - Rosanko - vítej!

Jezi - tak to taky nemáš jednoduchý, ale jestli půjdete do svýho tak on to manža uvidí jaká je to pohoda :wink:

KAči - tak 4D dobrý? :D no s mimísem nic neuděláš když nechce :lol:

Niki - gratulka, hlavně že je mimís v poho a když nechcete vědět co to je, tak byl bobek nastavenej dobře ne? :D

Katy - vybrali jste už nějaký konkrétní kočárek?

ad. kytičky - já udělala o víkendu max. pořádek na hrobě, doma se mi nechce nic, vytáhnu akorát muškáty na balkon a uvidíme, jsem hroooozně líná :roll: :(

jinak dneska jsem začala špekulovat … bydlíme s babí, která má v přízemí 3+1 a my máme akorát ložnici a obývák (+sociálku) - tak jsem manželovi nadhazovala že bysme mohli později přistavět nad verandu - aby jsme získali ještě jeden pokoj … babi je sice 85 ale je hrozně akční (což jsem samozřejmě ráda ptž si všechno udělá sama) - ale aby jsme se mačkali třeba ještě 10 let ve dvou pokojích to neeeee 8O

• tak jsem si „postěžovala“ u vás - a hned je mi líp :lol: já mám teď občas zajímavý nápady :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.4.09 22:02

jo, holky, ještě mě napadlo …

už s některou z vás dr. řešil cukrovkový test?

já jen že se mě dr. ptal v úterý akorát jestli někdo z rodiny má cukrovku a když jsem řekla že ne, tak že dobrý …

• no tak jsme to trochu pochopila jako že test se konat nebude 8O :nevim: tak asi není povinný …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
7.4.09 00:34

Ibbu: já jdu na glukemický test v pátek, v rodině žádnou cukrovku nemáme, doktorka mě objednala automaticky. Kamarádku ta její objednala taky, ta rodila ve 27, takže o věku to asi není (mně je 30).
Prý si mám na to vyhradit 2 hodiny, což je dost děsná představa - v práci je honička, venku krásně a já budu někde od 7h ráno vysedávat s knížkou a pít sladké hnusy… dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
506
7.4.09 08:07

Dobré ránko maminy:)
To je super, že mimča rostou a je to všechno v pořádku, těším se na nějaké fotečky z 3D, my jdeme za týden, tak se moc těšíme!
Rosanko - zdravím tě!
Jinak pupajs mi taky nějak vyrostl:) I když mě teda zlobí, že pohyby nic moc :( Občas jen nějaká bublinka večer, ale to je tak všechno. Ale nevadí, ono to určitě dožene:)
POčasáí je super, už jsem si do truhlíku zasázela primule, ale dnes ráno se tak dívám a říkám si, že jsem měla koupit jinou barvu, tak už jsem fakt vadná, ale asi to přesázím :lol: A pak ještě surfinie, ale ty až tak za 14 dní. A záhonky už mám plné - já jsem holt takový krtek, po blázinci v práci je pro mě relax se hrabat v hlíně, navíc mi vydatně pomáhá naše psisko, tak to je pak radost.
Taky jsme grilovali, tak jsem si k masíčku dala asi tři hlty piva :oops:
Dneska se dám do barvení vajec a taky jedu přezout kola.
Holky, mějte hezký sluníčkový den a opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
7.4.09 08:23

Ahojky,

test na cukr - je údajně povinný na 25 let,moje dr.s euž o něm zminovala :? už jen z toho důvodu,že Anet byla veliká,takjsem zvědavá na příští čtvrtek jestli si vzpomene :lol:

ibbu,no nenaděláš a to dr.štouchal do pupku a bylo to prd platný,spíš opačný efekt,ještě víc zabořená hlava do stěny dělohy :lol:

ivu-taky jsem si v neděli lokla pivka a to já ho normálně nepiju,pač mi nechutná :lol:

holky,hodím vám sem zatím jen odkazy,pač to mám ve špatném formátu a ted na to nemám časík,to přdělávat,tak aby jste mě neukamenovaly,že jsem slíbila foto a nic…

dumající
http://www.email.cz/getAttachment?…
culící se
zývající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie