Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
18.5.09 21:25

Babo , vítej v klubu studentek :lol: my jsme tu buď pejskaři a nebo studenti - ale pěkně jsme se tu sešly! :wink:

a co děláš za školu?

z nakupování si nic nedělej - ono někdy to vybírání stojí naprd :evil: je moc možností a pak si nemůžeš ani vybrat v :roll:

… buď si zajeď do velkýho krámu s kočárama a okoukni co by se ti líbilo anebo prvně na netu něco vybrat co se ti líbí a pokoukat po referencích třeba tady na miminu - ale každopádně je to na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
18.5.09 21:27

http://www.sirmi.ic.cz/kocka/60.gif

SRPŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/118.gif

TĚHULKY

**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.

Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod

Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO je 28.5. včetně odběru krve a velkého UTZ ve 30.tt - holčička - porodnice Frýdek-Místek

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 8.5.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.

Stofi Brno - Šárka 1982 - Niky (2.5) - TP 13.8 - pohlaví překvápko, rodit budu v Bohunicích

Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)

Monda - Monika 27 a Leoš 35 - pracující - první těhu TP 13.8. - KO 1.6.

Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.8. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy

Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - KO 6.5.

Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Rosanka - 29 + 35 - první těhu - chlapeček Otakar - KO 12. 5 OK - testy na cukrovku 29. 5. - další KO 9. 6.

MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.** 

..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
Gita123
Baba 

Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
 Hehu

A CO ČEKÁME: prosím o písnutí SZ ..děkuji Kluci…
Jezinka
Ivuna
Gita123
Rosenka
Obrázek

Holky …
Katy2
Ibbu
Lost008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.5.09 21:31

Co se tyce vybavy, sem naprosty ignorant. A to si obcas i neco o tom pozjistuju, nacez to zapomenu nebo zapisu a ztratim :roll: Nastesti toho dost podedime. No uvidime. Ted mi trochu visi nad hlavou hospitalizace a jedno z nemnohych pozitiv by bylo, ze by vybavu shanel partner.

Jeste mi chybi statnice z pediatrie a ze socialniho a dikybohu mam skolu z krku. Tak to snad klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 21:38

a plánuješ skončit ještě do porodu? já jsem si teda nechala jen jednu státnici - pro sichr … a ani tak si nejsem jistá jestli to dám … a už je mi to jedno :oops: :D

• to máš obor na medicíně?

no, kdyby za tebe nakoupil partner, bylo by to moc pohodlné :lol: :wink: já si takovou možnost s mým mužským neumím (a radši ani nechci) představit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.5.09 21:46

Jj, koncim medinu, pedo pristi tyden, socialni asi hned nasledujici tyden. Je to celkem v pohode, ale zkousejici z pediatrie je blbec, zalezi, jak se vyspi :roll: Prinejhorsim si to v zari zopaknu.
Co delas Ty? Urcite sem to uz nekde cetla, obcas sem k vam nakoukla, ale zapomela sem.

s tou vybavou sem to nedomyslela. Kdyby ji obstaraval partner, stejne by s tim otravoval ve spitale me a rozcilovala bych se dvakrat - ze me s tim otravuje a pak, ze vybral blbe. Znam se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
18.5.09 21:47

Ahojky všem,

dneska jen rychlovka :D

Ráno jsem byla na masáži, bylo to super, fakt jsem si tam pěkně zarelaxovala :D
Odpo jsem jela s Ájou na očkování a pak jsem ještě sázela surfinky do truhlíku, snad se ujmou…

Teď jdu do sprchy s spáááát.

Zítra snad budu mít na vás víc času

Jo a koupila jsem si konenčně dvoje dupajdy na mimíska :D :D

Tak kočky dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.5.09 21:53

Moni, to zní dobře, ta masáž, hned bych šla taky :lol: krásnou dobrou :!

Babo, tak to teda koukám, to máš docela záhul 8O a budeš mít aprobaci taky pediatrii?

já dělám pedagogickou fakultu - češtinu / angličtinu (taky nevím co mě to napadlo lézt zrovna sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
19.5.09 06:18

ahojda holky!!!

Psala jsem včera, ale protože byl ten blbej den, tak se mi zpráva neodeslala, ale místo toho mě to vyhodilo, prýže chyba serveru…

Takže jsem včera psala, že auti mám už 4 roky a ten škrábanec včera není první :oops: Jen netuším, kde jsem k těm dvoum prvním přišla…
Taky jsem psala, že přítel spravil myš a byla jsem plavat…

Teď jsem v rychlosti dočetla, co je nového… Holky, držte se, až budete mít státnice a zkoušky za sebou, budete mít pohodičku!!! (Aspoň na chvíli, než se mrně narodí :lol: )

Náš mrňous, byl teď dva dny pěkně líný, až jsem měla strach, jestli se mu něco nestalo, dneska při snídani už zase řádil, ale jinde!!!! On se snad nějak obrátil 8O Jen doufám, že hlavičku nechal dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.5.09 06:40

Dobré ranko děvčátka,
mrňous mě nějak nenechá vyspat, tak jsem zde.Řádí hlavně v noci a brzo ráno, tak doufám, že se nebude tak chovat až se narodí … :D :D :D

Rossi, ten blbej den znám. Jsem na rizikovém od února, v práci mě koncem února propustily (měla jsem na dobu určitou tak prý můžou) a včera mi z VZP přišlo, že dlužím na pojistném a že musím doložit, co jsem nebo kde jsem dělala. Tak jsem musela obvolávat … nakonec se to vyřešilo.
Měla jsem naplánovanou exkurzi do Krnovské nemocnice s maželem a mojí mamkou. Ráno mamka volala, že nám v nemocnici umřela babička, manžel, že ho nepustí z práce, navíc začalo pršet … :twisted:
Nakonec jsem jela sama, ale bylo mi nějak divně.

Porodnice nádherná,mají ji nově postavenou,vybavení a přístup na 1.!!!
Jenže … vrchní sestra co nás prováděla (bylo nás cca 20) se ptala jestli chodíme na před. kurzy,jestli máme plán porodu … Ha já jediná nee.
Celou dobu ze mě dělala blbce, že je to důležité, že musíme vědět do čeho jdeme, že sestřičky potom nebudou mít na nás čas, že sami musíme vědět co máme dělat …
Musím říct, že z toho jsem měla docela depku, i když člověk toho má hodně načtenýho, zjišťuji že nic nevím …

Manžel k porodu nechce,prý mě tam jenom odveze a počká doma. Ale neví, že ho chci zpracovat, aby tam se mnou zůstal alespoň než začnu rodit … taková opora.

Uff, trošku jsem se rozepsala, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
19.5.09 08:27

Dobré ránko:)
Takže studentky, gratulace k úspěchům a pevné nervy na studium, ženy - rekonstruktyně ( to je teda slovo:) ), držte se při dokončovacích pracech, znám to a je to někdy o nervy.
Gita123 - to s babičkou je mi líto, upřímnou soustrast:( A z nějaké připravenosti si nic nedělej, já taky na kurzu nebyla a nevím, jestli půjdu, holky co tady byly mi to přetlumočily celkem jasně, navíc ty prostory znám, i porodní sály, tak zvažuju, jestli se tam vůbec dokopu. A že manža nechce k porodu, nevěš hlavu, takových chlapů je hodně a nemusí to nutně znamenat, že tě nemá rád nebo ti nechce pomoct. Prostě má jinou náturu. Ten můj byl taky celý v křeči, nakonec že aspoň první dobu se mnou bude, ale když mě odvážel na pohotovost s křečema, seděl celý zelený v čekárně a když mu PA nabízela, jestli chce být u vyšetření, tak zakoktal, že počká :roll: :lol: :lol: A doma mi pak studoval knížku o mateřství a porodu :lol:
Rosanka: z auta si nic nedělej, jsou to jen plechy, hlavně že jsi v pořádku. Jo a dnes je to druhý den, ce se milostpán překulí jen tak, jak když prdne:), taky už jsem měla obavu, ale když cítím, že aspoň něco se tam děje, tak zřejmě si dává jen oraz :)
monda - surfinkám ať se daří, mě už dělají radost druhý týden, letos jsem se rozhodla ja nakopnout hnojivem a nestačím zírat:)
Baba: zdravím! :)
JInak, holky, u nás všechno v cajku, vesele tloustneme, 10 kilčo nahoře jako nic, prdím na to, protože mi to stejně nikdo nevěří, tak nevím, kam jsem to dala :lol: a nějak se to vyběhá, no bóže. V práci je blázinec, tak jsem ráda, že se dokutálím domů. Mají být tento týden slušná horka, tak už slintám blahem…Včera jsem si do polostínu dala lehátko a než jsem se uráčila vrátit s časopisem, vegetil si na něm pes, tvářil se maximálně spokojeně, tak jsem se usalašila na dvou židlích, takový jsem dobrák :lol: :lol: Nebo blbec? :wink:
Pro kočárek už snad konečně vyrazíme v sobotu, aspoň ho omrknout, dokoupila jsem pár blbinek a te´d řeším něco jako sterilizátor a ohřívač, ale zatím mi to přijde zbytečné…
Porod nějak neřeším, dovnitř to mohlo, ven to musí, že:) POčítám s koncem světa, tak snad nebude tak zle 8O :)
Tak jsem se teda rozjela:) Jdu si udělat bezkofeinový hnus a přeju pěkné propršené ránko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.5.09 16:11

Ahojky holky,

já byla dneska nanávštěvě u kamarádky, má půlročního chlapečka, byla jsem tam od rána a teď jsem přijela domů. Malej je kouzelnej, fakt hodnej, takový sluníčko :D

Gito - to s babičkou je mi taky moc líto… Co se kurzů týká, tak já sice chodím, ale myslím že až „příjde na věc“ tak stejně budu v porodnici vědět prd… plán porodu jsem dostali v tom kurzu jen máme doplnit co by jsme chtěli a co ne, mám ale pocit, že když si tam vyplním že nechci pokud možno žádný podpůrný látky jako oxytocin, chci rodit pokud možno bez nástřihu a podobně, tak mě tam budou mít za exota, takže možná lepší nic nevědět, nic nemít…

Tady do teď pěkně lilo, ale koukám, že už se to vyjasňuje, tak asi půjdu za chvilku ven s pejsánkou. Já doufám, že už bude konečně hezky, protože už mi mikiny a bundičky jsou jen když je mám rozepnutý… a abych taky unosila trička co jsem si koupila…
Lehátko už máme taky vytažený na zahradě a zatím si v nich lebedí Ája :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.5.09 16:27

:D Ahoj děvčátka,
s tím studiem se to nesmí moc přehánět :D né vážně, přeji hodně štěstíčka ať všechno zvládnete v pohodě a s nadhledem. :P

Já pejsánky nemám, máme malý byteček, tak jsem prosila manžílka ať mi koupí pejska a místo toho mám rybyčky … :D :D :D A prý jestli budu chtít tak mi pořídí vodítko a můžu se jít projít do potoka… :D

Ale moje kamarádka má dva úžasné pejsky, tak je chodíme venčit,i když už nenachodím tolik kilometrů co předtím… :P

Ivu já mám navíc 8 kg a jak jsem tak koukala kriticky do zrcadla,zjistila jsem že mi nějak narost zadek a rozšířily nohy… :evil: Ale co, moje známá přibrala 33 kg! Snad to nehrozí, ale chutě jsou.

Mondi včera mi ta sestra říkala, že prý nástřihy se už neprovádí, jen pokud to je nezbytné. Prý je dobrý používat krém na masírování hráze,ale netuším jak se jmenuje. V lékarně jej neměly,jen na objednávku, ale prý je dobrý, že je hráz potom elastická a nemusí se nastříhávat.

Děkuji za soustrast.

Konečně svítí sluníčko, hurá na procházku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.5.09 16:32

Gitu, já si ten olejíček na masáž hráze objednala na netu (www.krasa.cz) je to od Welledy, používám od začátku pěstící olej pro těhulky proti strijím a příjde mi fajn, tak snad bude k něčemu i ten olejíček na hráz…
Existuje na to i nějaké cvičení ale to nevím jak se dělá…
Tady už konečně taky svítí, ale zas je na pejsanu moc teplo, tak půjdem až tak kolem 6. teď budu chvilku odpočívat :D

Jojo chutě taky mám, ale nijak vzlášť se neomezuju, zatím mám nahoře něco přes 8kg a taky doufám, že se nevyšplám na nějakých třeba 20 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.5.09 17:00

Děkuji za tip, zítra jedu do „většího“ města tak si ho tam koupím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
19.5.09 18:33

Ahojda holky!!!

Gitu, s babičkou je mi to líto… A do toho ještě tolik dalších nepříjemností.. Kam se hrabe můj blbej den na ten Tvůj…

Jé, lehátko teda nemám… Když jdu ven, vždycky za nějakým účelem - něco udělat, nakrmit, jít na procházku se psem… Válím se doma na gauči..

Dnes u nás dopoledne taky nádherně pršelo a teď svítí sluníčko a je krásně!!! A já našla na zahradě první velikou červenou jahodu!!!! Byla tam taková samotinká, ostatní se zatím k nějakému zrání nemají… Abychom z toho něco měli, uvařila jsem puding a jahodu rozkrájela na čtvrtiny do mističek..

Porodní plán dostaneme teď v sobotu na kursu. Co se týče nástřihu, v HK prý stále automaticky šmikají :? PA nám ale říkala, že snad je lepší se trochu roztrhnout, že prý samo se to nerostrhne přes nervová zakončení atd, kdežto nůžky to přestřihnou všechno :? Opravdu snad raději nevědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí