Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
14.1.09 15:33

Mamča dělala tokový rohlíkový špíž (rohlík, salám, sýr) obalí se to v 3obalu a usmaží je to mňamka ty rohlíky jsou v tom dobrý :D
Jinak já si taky normálě vařím doma, ale dneska jsem využila pozvání k mámě, ale stejně ještě budu vařit zelňačku, slíbila jsem ji manžílkovi

Ještě jsem koukala na vaše stránky, máte krásný hafany. Taky se s nima nenudíte že?
Ta naše je hrozně temperamentní, ale je to hroznej mazel, jsem zvědavá co bude říkat na miminko, jestli vše dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.1.09 16:06

Pozdrav

Ahoj holky. Zdravim vás všechny. Těm, které měly kontroly gratuluji k úspěšným kontrolám, těm studujícím, doufám testy také dobře dopadly. Omlouvám se, začínám se v tom ztrácet… :D
Já jsem byla na kontrolu už v pondělí, místo plánované zitra. Měla jsem přes víkend zase nějaké problémy, ale tím vás nebudu zatěžovat, jsem ráda, že vy jste o.k.
Stále musím ležet,tak si čtu,koukám na tv nebo spím.
Co se týká pejsků,jsou to opravdoví společníci…ten muj se mnou prospí celé dopoledne, než přijdou kluci že školy…
Koukala jsem i na www.stránky a teď nevím je komu patřili…ze Slezského panství…moc krásní psí..a malá je taky šikulka. Omlouvám se,je to buď skleroza nebo hormony. :D
přeji hezké odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
14.1.09 16:35

Nazdar holky tak ja vas vubec nestiham docitat.

Eli si stoupa vsude kam muze a triska mi do klavesnice takze volno zadny. :roll: :roll: :roll: :roll:

jinak me bylo 32 a priteli bude letos 30.a eli bude 24.2 1rok.jo a studuji a jsem od prahy jesenice u prahy.pisu jednou rukou bo druhou musim drzet prtavce.No dala sem ji kosticky snad ji to na dve minuty zabavi. :D :D :D :D Aspon.Jinak tem co museji lezet tak lezte radci a uzivejte si odpocinku dokud muzete.I kdyz mate problemy.lezte at jsou miminka v poradku.Tak se mejte zatim a jestli nekdo neco mate tak se klidne zeptejte.Jo a jinak ja na 1trimestralni jdu asi za dva tydny tak doufam ze bude vse ok.mejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.1.09 17:28

Ahoj, u nás taky pěkně chumelí. Když viděl Charlie poprvé sníh, chytal vločky a za chvíli byl jako pocukrovaný :-)
Já dnes měla špagety - mňam, mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.09 17:44

ahoj povídalky! :lol: teda teď jsem se tu nasmála - ukazovala jsem manžovi že na diskuzi o miminech máme pesany :lol: - ale to není ve zlým, je super že jsme se tu takhle všechny sešly :lol:
a jsem ráda že si tu rozumíme … (mám z toho krááásný pocit)

akorát my s naším voříškem… nevím nevím… já skončila u aportu a tam to dopadlo tak že ten náš blbec stráááášně rád běhá pro klacíček, ale nedá ti ho už zpátky ani za nic :evil: :lol:

no a jinak asi jste na mě myslely moc protože ta profesorka na hodinu radši ani nedorazila … jsem myslela že mě mrskne! :evil: nic nezrušila a jen si nepřišla… a já to mám obě cesty dohromady 240 km :evil:
no tak aspoň nějaký zápočty a uvidíme, zítra volám … tak to jsem se vykecala :lol:

a ještě mám dotaz! celý den mě bolí podbřišek - taková tupější bolest … a už mám docela strach :( ale dr. volat nemůžu když jsem se zeptala jestli je to píchání v pořádku tak mi odvětil, „vždyť jsem vám říkal, že je ten stav jiný“ 8O :evil: no a KO předtím mi povídal, že jsem přece naprosto zdravý člověk… těhotenství není nemoc …

tak uvidíme, snad to nic není a jen se to tam zvětšuje :lol: já jen jestli máte některá podobné pocity - ještě že jsme těhu nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.09 17:47

jo ještě holky, obě stránky jsou krásný! - jj, velcí psi … :-)

KAtko a ty jsi teda busy - chovná stanice 8O to máš práci na plný úvazek, ne?

fakt vás holky obdivuju - výstavy, zkoušky,… neumím si to ani přestavit - ale to je tím že jsem strašně líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.1.09 17:54

Jj u nás také dneska celý den sněží. Pejsani jsou zlatíčka, a jinak ibbu v klidu…my jsme na tom s aportem podobně…ale klacek ho nezajímá,nosí jen svoje hračky…
Mě taky pobolívá podbřišek,ale je to prý normální. Dobré stránky jsou www.porodnice.cz dá se tam vyhledat Odpověď na cokoliv,včetně různých léků a jejich vlivu v těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.09 18:01

Lendy, no já to píchání taky přešla, to se nechalo, ale dneska je to trochu jiný a jsem z toho trochu „nervéz“ :lol:

ale asi jen plaším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 18:08

Ibbu mám sice chovnou stanici, ale odchované zatím jen dva vrhy, no to víš nějak na to není čas. Za první starší fena už mít štěnata nemůže, měla dva krát císaře a druhá je ještě mladá. A za druhé teď se k tomu opět nedostanu u mladé, když budu sama chovat, tak že tak možná za rok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.09 19:17

Katy ale je to stejně fuška - podle mě :lol: ale holky jsou ňuňaný :lol:

já jsem si myslela že bysme měli pejska a pak mimi - aby byli kamarádi - ale mimi přišlo dřív a pořizovat do toho psa, bych asi nezvládla 8O :lol:

tak až bude mrně velký a bude chtít chodit venčit … :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
14.1.09 20:09

Ahojky ..dnes nějak nestíhám dočítat ..ale doufám, že je tu vše OK

byla jsem dnes na krvi . ..před týdnem to bylo moc brzy
bobina je v pořádku..KO za měsíc ..jsem 10+6
a jinak se snažím učit ..v pátek na to jdu …brrrrrrrrrr
ale leze na mě spaní …chjo ..
tak hezký večer .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
14.1.09 20:12
ibbu píše:
Katy ale je to stejně fuška - podle mě :lol: ale holky jsou ňuňaný :lol:

já jsem si myslela že bysme měli pejska a pak mimi - aby byli kamarádi - ale mimi přišlo dřív a pořizovat do toho psa, bych asi nezvládla 8O :lol:

tak až bude mrně velký a bude chtít chodit venčit … :lol: :lol: :lol:

ibbu,my pořídili pesana,když Anet byl rok a půl a nemůžu si to vynachválit,mají nádherný vztah,až z toho ted někdy řvu,když je idím si hezky hrát :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.09 20:21

no tak uvidíme, necháme projít hlavou , promyslíme … a pak mi to manža zatrhne :lol:
no, už jsem psala že bysme potřebovali „cestovacího“ pejska - takže malýho aby se vešel pěkně do auta - jezdíme každý víkend za rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
14.1.09 20:39

Ahoj všem,

tak se po týdnu a půl ozývám - minulé pondělí jsem měla první kontrolu, vše bylo ok, tak jsem byla šťastná jako blecha. Ale toho protivného broučka v hlavě mám pořád - co kdyby se něco stalo, co když testy nedopadnou dobře… znáte to :-)

No a tohle pondělí ráno jsem zjistila nějaké komplikace (lehké špinění) - tak jsem hned mrkla na net, našla spoustu varování a raději zavolala doktorce. A ta mě hnala na Bulovku, pro jistotu, abychom nic nepodcenily. Přítel byl v práci, radši jsem mu ani nevolala, aby nebyl zbytečně nervózní. Na Bulovce to naštestí proběhlo skvěle, doktor byl sympaťák, výsledky v pořádku a já mohla znovu vidět prcka na UT :-) Tentokrát už mával rukama jako karatista, skoro vypadal, že se topí :-)

Vyfasovala jsem preventivně Utrogestan a Ascorutin - ten ale neberu, v letáku je napsáno, že není vhodný pro těhotné (?!) Ani jsem to neřešila, nikam jsem nevolala, ale je mi to divné - že by se spletli…

Ale hlavně jsem nadšená, nemám skoro žádné příznaky těhotenství, takže vidět prcka na vlastní oči je důkaz nad důkazy :-) šla jsem do práce a pusu měla od ucha k uchu :-)

Tak se držte, ať vám to všechno vychází
Zuzka

• Citovat
  • Upravit
7042
14.1.09 20:49

ahoj Zuzi, to je skvělé! hlavně že jste v pořádku a že si mrně zase viděla :lol:

hele a co metřík? :wink: abysme viděly kolikátý jsi týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital