Poradna duly
Jana Čurdová
Jezi také gratuluju ke zkouškám, orální hygiena, to jsem zapomněla, co že to děláš? Dentální hygienistku? Já jsem totiž po skončení porodnické „kariéry“ v Motole nastoupila u soukromé zubařky jako zubní asistentka, a dělala jsem to 3 roky, takže k zubům mám také vztah, stejně jako k … frndám, řekla by naše mamka ![]()
a ještě navíc zkouška na divadlo, ty jsi nějaká aktivní
já sotva uvařím a vyžehlím… jsem děsnej lenoch… ![]()
Jinak návštěvy ještě spinkají nahoře na matracích v pařícím pokoji, přišli z country bálu až ve 4h ráno (já tam skončila ve 22:30, bylo tam už dost zahulíno, sice jsem chodila čerpat ven čerstvý vzduch, ale stejně)…
Lístky do tomboly jsem dala kamarádce a vyhráli jsme sušenky a nějakou starou gramofon. desku ![]()
Ale koncertík byl moc pěknej a úspěšnej, kluci měli narváno a lidi trsali už po 3 písničce, miláček mi krásně zahrál houslový sóla v mojí oblíbený písničce (Trofej, ale to asi neznáte), byla jsem na něj faakt pyšná
ale jinak hrál pořád na basu a ani mandolínu do tý doby, když jsem odešla, nevyndal, což mě mrzelo, basa je taková „obyčejná“, ale písničky s mandolínou jsou tak krásný… aspoň že mi vybojoval změnu v programu na tu jednu písničku s houslema pro mě ![]()
Jinak pár známých tady z městečka už si všimlo, že mám nějaký vykulený bříško (večer já se navíc ještě o něco víc „přifouknu“, a to prostě nejde zastrčit), tak se ptalo, jestli se nám náhodou neklube Záruba Junior ![]()
Tak vám posílám pár fotek, už jsem je stáhla z foťáku, a půjdu vařit česnekačku těm ožralkám nahoře
![]()
Detail vzadu na miláčka s fidlema přes kytaru a tlustýho Ferdu ![]()
http://sweb.cz/…DSC05481.jpg /> Já taky trsám trsám, i když decentně, s kamarádem. Je mi tu už vidět břísko ![]()
http://sweb.cz/…DSC05477.jpg /> Pro změnu miláček s basou. A Kostelnik ![]()
http://sweb.cz/…DSC05498.jpg /> A my dva, za námi je tombola, mj.vyhráli jsme 2kg pytel italských sušenek ![]()
http://sweb.cz/…DSC05506.jpg
Holky tak koukám, že jste měly taneční víkend.
Se teda nezdáte, takhle řádit. ![]()
Obrozku koukám že jsi měla fakt samé lepší povolání.
A bříško ti už jde vážně vidět.
Jezinko tak co tabulka, bude, nebude?
![]()
Ahojky při neděli,
včera jsem byla celej den šíleně utahaná, akorát jsem uvařila obídek a odpoledne šla na chvilku ven a jinak jsem se zbytek dne válela doma ![]()
Obrazek - jde vidět, že jste se na koncertě dobře bavili ![]()
My se chystáme koncem února na ples manžílkovýho podniku, tak jsem zvědavá v čem půjdu, zatím nosím normální věci co doteď protože bříško zatím nemám skoro žádné, ale přece jen je to ještě za měsíc ![]()
No nic přeju všem krásný zbytek neděle, za chvilku jdem na návštěvu a večer má přijít ségra s přítelem tak bude aspoň nějaká legrace ![]()
Mějte se všechny moc krásně
Ahoj holky,
já mám vyloženě odpočinkový víkend. Včera jsem se jen válela a procházela se psem. A přesto večer vyčerpaně padla do pelíšku ![]()
Obrázku, to bříško Ti sluší
Mi už taky pomaličku leze - a hlavně večer. I když já měla bříško i když jsem ještě nebyla těhotná
hihi…
Jinak holky, my máme příští týden v sobotu výročí.. Pět let
Když jsem se Kuby před dvěmi měsíci ptala (to jsem ještě nic nevěděla), jak si představuje, že to oslavíme, tak řekl, že mu řeknu, že čekáme miminko.. no a vyplnilo se mu to
Zajdeme si na večeři a chtěla bych do kina (dokud nechodím co půl hodiny čůrat)
Anebo vyrazíme za přáteli na chatu, na hory.. tam se mi bude hnedle lépe dýchat ![]()
mějte pěknou neděli ![]()
ahoj kočky tak koukám že jsme měly všechny krásné víkendy - Obrázek si to pořádně užil
a Jezi měla taky perno - jo a gratuluji Jezince ke zkouškám! já jedu na zk. zítra ale četla jsem to zatím jednou tak jsem mooooc zvědavá co tam předvedu ![]()
… ale holky musím vám říct, že je mi to úúúúúúúplně šumák
no s takovým přístupem, nevím nevím jestli tu školu dodělám
:
lol:
![]()
Dobré ránko!
Vezmu to trošku hopem: každopádně vítám Nikču, gratuluju k úspěšným kontrolám a zvládnutým zkouškám a taky určitě vyzkouším tu ananasovou dobrůtku, úplně se mi nahonily slinty, když jsem to četla ![]()
O víkendu jsem byla u kamarádky, která má doma 3měsíční princeznu, tak jsem nafasovala spoustu rad a riflové těhulacláče, těhutříčtvrťáky a riflové těhušatky. Zatím se vejdu do svého oblečení, tak uvidíme. Mimi oblečky jen okukuju a koupila jsem si ponožtičky, to jsem fakt neodolala:) Mám je schovaný na pomazlení:)
V neděli přijela panímáma, už mě štve s těma řečma o svatbě:( S přítelem jsme spolu 7,5 roku, tak nevím, proč bych měla teď honit svatbu s vyplazeným jazykem, i když mi sám řekl, že se klidně vezmeme hned:)
Já určitě svatbu chci, ale nevím, proč nemůže pochopit, že bude prostě potom, až se mimčo narodí. Baba jedna, někdy mi fakt dokáže zkazit den:(
Tak já se jdu zakousnout do práce, zatím hezké pondělí!
ahoj holky. Ještě jsem pořádně nepročetla, jaké že jste měli ty víkendy, ale k tomu se dopracuji. Já měla vcelku pohodu. V sobotu jsme byli v Praze nakupovat papání (teda řeknu vám, že se mnou chodit teď nakupovat jídlo je hrůza, tohle jo, tohle fuj) a taky kalhoty do divadla. Tam jdeme v únoru. A ty co my ještě nedávno byly už taď nezapnu. ![]()
Včera měli přijet naši na oběd, tak jsem kuchtila a kuchtila a nakonec přijel jen táta se setrou. Máma se na mě zase vyprdla. Abyste rozuměli: Stal se z ní strašný vorkoholik. Nedělá a nemluví o ničem jiném než o práci a o škole, kterou studuje. Já se na ní vždycky těším, že mi jako třeba poradí a nebo si se mnou jen pokecá (přeci jen má 4 děti), ale ona nikdy nepřijede, protože se musí učit nebo musí do práce. A když jedeme tam, tak sedí u pc a nevnímá a nebo se sebere a jde ke kámošce. Docela mě to štve. Včera jsem to málem obrečela, že na mě vlastní máma kašle. Jediný, co mě drželo byl přítel a táta kterému jsem si postěžovala až jsem mu skoro vynadala, jako kdyby za to mohl. Ale on je taky chudák. Občas se divím, že s ní ještě je. Ale jinak táta je super. Pořešili jsme přebalování a docela se nasmáli, takže jinak to bylo fajn. No nic. Potřebovala jsem si vylít srdíčko. ![]()
Tak zatím krásný den
Kristýnko, to znám:) Mám rodiče na druhém konci republliky a když si volám s mámou, tak ta zase řeší jenom bráchu nebo babičku s dědou. Občas prohodí, jak se mám a tak, ale stejně mě to mrzí. Ale zase když se vidíme jednou za čas osobně, je skvělá, to zas jo.
Nebuď smutná, je fajn, že máš oporu v chlapech okolo a třeba když mamče řekneš, že bys ocenila víc jejího času, třeba to pomůže. A vždycky se můžeš vypovídat tady, když jsem měla peklo v práci, tady mi tady moc holky pomohly a i když je šéf pořád stehný debilek, hlavně že máme naše poklady v bříšku ![]()
Taky zdravím při pondělku ![]()
Holky já mám mamku kousek od baráku (cca 10 minut pomalé chůze) a musím říct že toho hodně využívám, protože mimo ní tady nikdo s kým se dá pokecat…
Kamarádky jsou všechny odstěhovaný pryč, takže se s nima vidím jednou za čas, se známýma si zas člověk moc nepokecá když potřebuje něco vyřešit. Zvlášť teď, nechce se mi s někým koho vidím jednou za čas řešit věci kolem těhu. Moje nejlepší kamarádka je asi 40 km daleko a musím říct, že teď mi moc chybí. Manža jezdí z práce kolem 6 takže jsem celý den doma sama a je mi to celkem dlouhý. Jsem dost ukecaná tak mi to tlachání v práci chybí, ale dojíždění je fakt úmorný takže si neschopenku prodloužím, hodinová jízda busem by byl můj konec…
Kristýno třeba se mamka změní až bude mimísek na světě a přece jen jí začne zajímat víc než práce a škola. Držím palce aby to tak bylo.
Já jdu dneska odpoledne na kontrolu tak jsem zvědavá jak se daří miminku ![]()
Ahoj holky,
to pondělní ráno úplně nesnáším, nemůžu se vykopat z postele a pokaždé mě napadne, jestli by mi nebylo líp na nemocenské
)
Jak už se vykopu, tak je to v pohodě a mám srach, že bych se doma unudila. Mám ráda lidi kolem sebe, takže asi ještě v práci chvilku zůstanu.
Víkend byl odpočinkový, celou neděli jsem měla žaludek na vodě, tak jsem raději skoro celý den prospala. Na KO jdu až 5.2., což je až za hrozně dlouhou dobu
((
Tak všichni napiště jaké byly kontroly a co nového s mimiškama ať vím na co se můžu těšit.
přeju krásný den.
Mondi, tak ať to dobře dopadne a doma není tak dlouhá chvíle.
Já mám teda hlad jak vlčák, tak vyrážím na lov do vedlejší pekárny…to zas budu za prasátko, ale nějakýmu dortíku asi dneska neodolám ![]()
Teda mít kousek pekárnu by se mi taky líbilo, ale myslím že bych byla za chvilku jak váleček ![]()
No nebýt toho dojíždění, tak bych do práce taky chodila, ale být doma má taky svoje výhody, vstávám většinou kolem 9, pak se ještě tak hodinu flákám a udělám si nějakou mňamku na oběd, pak jdu ven s hafánkou a hned je odpoledne
takže zas tak úplně hrozný to taky není ![]()
Jak dopadla kontrola dám vědět.
Mějte se a zatím papa
Ahojky ..nestíhám a všechny zdravím
Provizorní tabulka …když tak přes ZS mě opravte popřípadě doplňte údaje …
Nebo navrhněte, co by v ní ještě mohlo být …
Slibuji, že po zkouškách si s ní vyhraju víc … ![]()
SRPŇÁTKA 2009
TĚHULKY
Ibbu - Líba 26 - 1 těhu TP 7.8. - KO
Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 14.8. - KO
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.2.
Obrázek - Jana 30 a 34
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Monika 1980 - Ostrava
Fuerte -
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Kacenka1
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..
Jůůů, já jsem ráda, že to vůbec je ![]()
Jinak jsem to ustála na jeden borůvkový koláč, ale naprosto luxusní ![]()
Tak jsem doma z kontroly, mimísek už má cca 3,5 cm od hlavičky po zadeček. Pěkně se dneska už mímo v bříšku mrskalo
. Akorát fotečku jsem nedostala, ale 6.2. jdem na ten screening tak tam snad dostaneme.
Jizinka - šikulka tabulka je přehledná
Ivuna - borůvkový koláč mňam mňam tak to bych si fakt dala, borůvky miluju