Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj!!!
Holky, já byla celý týden strašně nervózní na čekání na výsledky těch testů a včera jsem se dozvěděla, že vše je o.k.
. Asi bych takový strach neměla, kdyby s Kačí v těhu nebyl problém. A na tripple snad nebudu muset, uf.
Mám dočteno, ale nic si nepamatuji…snad jen, že jste řešily jména. Tak Kačenka byla jasná, ale o dalším jméně nemáme potuchu.S klučičích se mi líbí Filip, šimon, Štěpán…, ale manža moc nesouhlasí. A u holčičky nevím zatím vůbec.
Všechny moc zdravím!!!
Luci, gratuluju
![]()
koukám, že tady řešíte jména
My máme vybrané na holčičku Ema a na chlapečka Štěpán.
Andrimko, Mateo,moc díky ani nevíte, jak to ze mě spadlo
. Je mi jasné, že se může stát něco po celé těhu, ale toho jsem se fakt bála hodně.
A konečně slíbené metříky
. U juniora mám tt dle MS jinak je 5dní napřed;-)
Andrimko,děkuji
!!!Stříhám jen ofinu jinak ne(na fotce jí ma zrovna ve sponce)…ona už,jako mimi měla hodně vlásků. Měla je krásně kudrnaté…teď už spíš jen ke konci…
Luci supér, strašně moc gratuluju k výsledkům testů
![]()
A Kačenka je takovej andílek, přesně jak píše Andrim - tu culíky je nádhernáááá ![]()
Andrim já jsem tele, jsem na to, že jsi sem fotku kočárku vkládala úplně zapomněla ![]()
Já teda s přítelem taky jména neřeším stylem, že si pěkně sednu a: Pojď miláčku,jdeme vybírat jména. No to by mě hnal. ![]()
Když jsem si minule koupila tu soupravišku bodýček a tepláčků, tak se mě ptal,jestli není moc brzo ![]()
Jen spíš když jsme se bavili se známýma, tak jsem nějak řešili jména pro děti, takže vím, že Nela mi projde a na Metěje se ještě nedostalo.
Je pravda, že Nelinek je teď docela hodně, ale já to tak mám pořád, dřív se mi líbila Viktorka, pak Natálka, všechno začalo být běhe půl roku strašně moderní. Před rokem jsem přišla, že teda když jenou holčička, tak Nela a už neměním a ouha
![]()
No prostě myslím, že co se jmen týká, tak se jich časem v popularitě vystřídá spousta
To bychom asi museli mít Filomínu nebo Lotranda, abychom si mohli na stáří říct: Taťko ale byli jsme originální, že?
Jen nevím, jestli by nám za to ty děti poděkovali
![]()
Luci - taky gratuluju k výsledkům, super
Já jsem zvědavá, jestli mi z tý krve budou vůbec něco testovat, nějak si nejsem jistá. UTZ máme za dva týdny.
My jména už taky řešíme, něco už před těhu
Máme jasnou Terezku, pokud nám jí nevyfoukne ségra, já vím, že to je hrozně profláklý jméno, ale já jsem si jí přála vždycky, pak možná Emička nebo Verunka. S klukama moc nevíme, líbí se nám Jakub, ale to se nám moc nehodí k příjmení, tak možná Honzík, jsme takový konzervy neodvážný ![]()
Na kočárky už jsem taky koukala, ale chci se na ně zajet podívat na živo a to teď nemůžu a je stejně ještě brzo, tak to až někdy na jaře.
Řešíte tu některá porodnici v Praze? Já o tom přemýšlím, ale registrovat se musí už v 14. týdnu, tak není moc času ![]()
Srpňátka
Martysek, Luci,moc děkuji
.
Martysku,ty jsi byla na krvi ohledně screeningu? Já byla ještě na klasické krvi- krevní obraz,biochemie, žloutenka, pohlavní nemoci a pak na tom screeningu(krev+UZ). A kde by jsi chtěla rodit? Já v Podolí…dnes jsem koukala na podmínky k registraci a spíš mi to přišlo k smíchu…musíš tam být přesně 14+0 a ještě berou asi jen prvních 12 těhulí ten den.
Luci,naprosto s Tebou souhlasím, taky vybíráme jména hlavně, aby dítě pak nebylo zděšené. A na množství nějak nekoukáme viz. Kačenka. My budem asi uvažovat až budem vědět, co čekáme;-). Jinak moc děkuji za pochvalu Kačky
…to vždy moc potěší!
Luci - no na krvi jsem byla 10+6 a měl to být i ten screening, jenže pak sestřička jmenovala na co to dává do tolika zkumavek a já nějak nevim, jestli něco z toho byl ten screening
Právě tam byla klasika krevní obraz + ty choroby, tak nevim. Ale už je to asi stejně jedno. Jo ale taky říkala, že výsledky bude mít doktorka na tom utz vývojových vad, protože to dělá v nemocnici, tak snad jo.
S tou porodnicí jsem vůbec nevěděla, já právě nejsem z Prahy, tak budeme muset dojet, ještě jsem řešila Hořovice. No ale nakonec se mi asi taky líbí to Podolí, že tam je největší soukromí, mají hodně nadstandardních pokojů, kde může zůstat i tatínek. No ale s tou registrací právě nevim, jestli to má vůbec smysl, jestli se vůbec vejdeme
a stejně pak není jistota, že nebudou mít zrovna plno v den porodu.
Jo a musim se přidat, Kačka je fakt kouzelá holčička, ale tak mě nějak přijdou všechny děti kouzelný ![]()
Adrimko diky za odpoved ohledne tech testu, tak to myslim, ze tu snad delaji ty same. Dozvim se to pristi tyden. Uz jsem z toho taky trochu nervozni…
Jinak jmena jeste moc neresime, me se vzdycky libila jmena ktera zni trochu vic tvrde, takze se mi libi jmena, kde je R, K a M, navic bude prijmeni po pritelovi, ktere je hodne mekke, takze je to temer nezbytne. Ale zas na kluka se mi moc libi Jakub, ja vim, ze je jich moc, ale je to proste krasny jmeno i kdyz nema R, ale u me proste vitezi
U holky mam momentalne favoritku Mariku. Zadnou neznam, zni to hezky s prijmenim. Co myslite? Strizlivejsi verze pak Monika. nebo Karolina.
Adrimko Slovinsko zase neni tak daleko, jsem doma z moravy tak to mam jen 430 km domu, k doktorovi chodim sem a rodit budu taky taky. V lete pokud to nekaj pujde chci byt hodne času na morave na chatičce, tak kdyby to na me prišlo driv tak budu rodit doma, zatim to nerešim.
Ostatni zdravim…jmena jsou všechny pekny, Kačka se mi libi i Marika, ale ja musim vybitar takovy jmeno aby bylo internacionalni, tak Ondra a Vojta nejde…
všem
wercusko to jsou moc pěkné jména, Jakub se mi líbí taky,ještě taky Kryštof ale Štěpán zvítězil. My máme zase celkem dlouhé přijmění, tak vybíráme relativně krátké jména, nebo se pak nevleze bobek do kolonek tak jak já
![]()