Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@včelička Mája ja nasla // až v prosinci tak se vam tam asi nehodím ![]()
@Anonymní píše:
A ta skupina, nechcete radši založit skupinu s názvem Srpen 2013? Přijde mi to logičtější než s dvěma čárkami v listopadu
uznávám srpen by byl asi lepší ![]()
@Anonymní píše:
A ta skupina, nechcete radši založit skupinu s názvem Srpen 2013? Přijde mi to logičtější než s dvěma čárkami v listopadu
Nevím, jestli nově příchozí četly, že i naše skupina se bude tuto neděli převádět do uzavřené, takže kdo bude chtít, může zůstat s námi ve skupině Srpen 2013. Takže je hloupost, aby se dvě skupiny jmenovaly stejně.
Za pozvání do vaší skupiny děkujeme, ale my už si tady spolu nějakou chvíli píšeme, takže asi zůstaneme pospolu
Nemluvím tímto samozřejmě na všechny ![]()
Název si ale určitě budeme chtít nechat, nebo si dát aspoň podobný, když budeme v neděli skupinu převádět do uzavřené ![]()
Já se až teď dívám, jaké jsi měla hezké testíky
!! Měla jsi pozitivní test už 7.DPO?? Tyy jo, musíš mít teda HCG pěkně vysoké
..já jsem neměla 8.DPO vůbec nic a 11.DPO ducha jako Ty na prvním testu ![]()
@Anonymní píše:
To zní hezky![]()
Já ještě na nevolnosti netrpím, ale jestli to bude jak minule, tak to začne kolem 6tt (dnes jsem 4+0) a nepřestane do konce 12tt
Užijte si víkendNetrpěla jsem na
ale žaludek pořád jak na vodě.
Inko E.
No, já jsem zítra 6+0 a nevolnosti právě začaly
..tak to se mám na co těšit teda. Uvidíme, snad bude líp ![]()
Taky si užij víkend ![]()
@Jarpet přiznám se a předem se omlouvám, celou diskusi jsem nečetla a jelikož jsem nenašla soukromou skupinu tak jsem ji založila. Nerada přispívám do otevřených skupin, ale to sem nepatří ![]()
Budu ráda pokud se i já k Vám budu moct přidat a podívat si s vámi o těhu ![]()
@Jarpet četla, ale zapomněla, že se psalo i o termínu v neděli
Ráda tam přijdu taky
Akorát mi tím padne inkognito před kamarádkami tu z emimina, ale co už
Inko E.
Tak na netu jsem se dočetla že na nevolnosti je nejlepší zázvor. prodávají ho v lékárně ve formě čajových sáčků nebo bonbonů. asi to vyzkouším ![]()
mám ráda mátový čaj ale najedné diskuzi psali že se nesmí v těhotenství, na druhé zase že může. potom babo rad´ ![]()
Já se taky bojím děsně pondělní kontroly. už vydím jak nebudu moct celou noc spát. minulý nezdar se přestal vyvíjet v 5tt, ale nebylo mě tak zle jako ted´..budu doufat že to dopadne dobře
jinak mě už odvezou rovnou do blázince ![]()
taky se ráda přidám v neděli ![]()
Já jsem taky pro Srpen 2013 ![]()
na sex nemám chuť vůbec
představa, že po celodenní nevolnosti, únavě a péči o malé mám ještě skočit na manžela
u dcery jsem chuť taky moc neměla, spíš až ke konci, ale jak začaly pohyby, tak to bylo takové divné, cítit, jak tam při sexu kope ![]()
já dneska bojuju s migrénou ![]()
To je v pořádku
..já jsem jen nechtěla, ať to holky zmate
..klidně si tady za námi přijď popovídat ![]()
@Anonymní píše:
@Jarpet četla, ale zapomněla, že se psalo i o termínu v neděliRáda tam přijdu taky
Akorát mi tím padne inkognito před kamarádkami tu z emimina, ale co už
Inko E.
Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní ![]()
Já jsem si dneska dala jablkovo-mátový čaj a pomohl mi. Nesmí se to přehánět. Jeden, dva šálky denně nevadí
..ještě z pytlíkového čaje, který necháš vyluhovat chviličku. Je tím asi myšlen sypaný čaj, který je silný. Může pak způsobit kontrakce.
Ale pomáhá mi teda i těhotenský čaj LEROS. A je pravda, že máme doma i citrón se zázvorem, ten bych mohla vyzkoušet ![]()
@Anushka píše:
u dcery jsem chuť taky moc neměla, spíš až ke konci, ale jak začaly pohyby, tak to bylo takové divné, cítit, jak tam při sexu kope
To musí být zvláštní
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat