staci vam vase finance ktere dohromady mate?

556
29.7.09 10:38

staci vam vase finance ktere dohromady mate?

sorry holky…kolik vydela chlap je jedna vec,ale kazda platime jeste pujcky,hypoteky,atd…proto me ted zajima ciste to co zustane…zdali neni problem pro vas s tim vyjit…dala jsem hlasov.otazku a prosim o uprimne odpovedi.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
29.7.09 10:41

Napsala jsem asi ne, ale brala jsem v potaz i takové platby, jako jednou ročně uhlí, elektřina, taky pohonné hmoty (máme dvě auta - na vsi nutnost), občas se něco po… (pračka, myčka apod.). Sem tam dárky dětem k Vánocům a narozeninám, staršímu dvakrát ročně nové brýle (nebo alespoň skla), zdravotní boty min. 4× ročně, nové oblečení (menší zdědí vše po starším, jsou stejný měsíc). No a taky různá spoření a úrazové a životní pojistky.
Když připočítám měsíční náklady na jídlo a teď i na plínky (a to nemusím kupovat UM), tak to bych teda rozhodně nevyšla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
29.7.09 10:47

Já hlasovala ano. Neměli bychom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.7.09 10:51

Znáte 4 člennou rodinu, která má k dispozici pouhých 7,5tis. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.7.09 10:58

Ahoj,

tak já jsem dala „spíš ne“, bo jenom hypotéka nám dělá 5 tis. (to ještě neplatíme plnou taxu, nemáme dostavěno…)

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.09 10:59

Aladino,promin ale je tady jedna diskuze kde holky pisi ze vychazi ze 7600.A prijde mi ze se docela strefujes do Erdity i presto ze ona nic.A jdu ji najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.7.09 11:02

asi taky dost zalezi na veku deti a na vysi nejake te hypoteky. ja bych nevysla ani omylem, hypoteku mame pres 6 tis a doma jeste 2 pubertaky. u nas jen 6 tis padne na jidlo mesicne pro 4 dospely a maly dite. a to nepocitam drogerku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.7.09 11:07

Ježiši marja, já se do nikoho nestrefuju. Prostě jsem jen byla šokovaná, že 4členná rodina může mít jen 7600kč a nic k tomu. Jako nějaký peníze od sociálky a tak. Taky jsem hlasovala, že by nám to nestačilo. Prostě jsem byla jen šokovaná. A žádnou takovou diskusi jsem neviděla. Kattko - dej si studený hadřík na čelo a rovnou neosočuj, ju? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.09 11:07

https://www.emimino.cz/modules.php?…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak tady se mrkni.potom co zaplati najem apodobne vydaje.Abys byla v obraze.

Jsme z Mostecka a máme se dobře. Asi jen o kraji to nebude, ne?
A tady ta veta sjine dizkuze byla co?Bohuzel me to tak prislo.

A bohuzel ze ma nekdo 7600 na mesic tak neni sama.Divne a nepochopitelne ze?Ja to chapu ja sice patrim do kategorie ktera v hlasovani predchozim nebyla ale chapu to.A znam takovych holek spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.09 11:10

je to prioritach, jako bezdetna jsem vydelavala cca 20 tisic cisteho, ktere jsem nemela problem utratit je pro sebe, tudiz utracenim po barech, kupovanim si hadriku a sminek.

Ted jsem doma, mam materskou a vyjdu. Bydlim na vesnici, neutracim za MHD v Praze, nepotrebuji mit znackove hadriky, hezke to jo a hlavne neutratim za „prazsky“ zivot - kina, divadla, restaurace, bary, vystavy apod.

Hypoteku mame, jsme ctyri, jedno novejsi auto, jedno ojete. Clovek zmeni priority - ja kdyz si obcas zehram jak jsem se driv mela, tak si otevru tyto stranky a jsem pokorna

http://www.klarcinblog.cz/
http://www.makulka.cz/

a v duchu dekuju bohu, ze moje deti jsou zdrave, ze mame kde bydlet, co jist a cim se dopravit do prace. A to jsem ateistka. Hanka

• Citovat
  • Upravit
6597
29.7.09 11:12

Nevyšli, jen leasing, úvěr, poplacení poplatků ( voda, elektřina, plyn ), benzín, telefony nám dělají nějakých 25 tis měsíčně. Tak to bychom byli ještě v mínusu a to tam nemám další a další výdaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.09 11:17

HOLKY JI ALE ZAJMA TO CO VAM ZUSTANE PO ZAPLACENI HYPOTEKY,PUJCKY NAJMU APOD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
29.7.09 11:17

Ahoj.tak my by jsme každopádně nevyšli…Jenom náklady na bydlení,pojistky,telefony nám dělají 22 tis..Do toho ještě nepočítám jídlo a ostatní věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.7.09 11:21

No vidíš to Kattkko, já to opravdu pochopila, že má od začátku rodina 7600,– Pak je ale zas otázka, co vše poplatím, aby už se dalo říct, že teď mi zbylo těch 7,5 tis. Někdo třeba dává peníze na stavebko a nemusel by tolik. atd. To už může být třeba spoření, ne? Pokud teda nesplácím úvěr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.09 11:22

Dobre tak tedy fakta - hypoteka + ostatni platby cca 30 tisic. Takze nevysli.
Dalsi moznost splatit hypoteku, odstehovat se zpet do pidi bytu a to bychom vysli uplne v pohode, plati se tam prd za energie a vsechno je u nosu. Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky