Starší kolegové a mé sociální sítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
23.1.22 13:57
@FreeLady12 píše:
Mno.. přesně…mě začaly sociální sítě docela děsit.
Tím spíš po shlédnutí filmu „sociální dilema“ - to je jako mazec. Doporučuji…Nic, co bychom nevěděli, ale jako slyšet to oficiálně přímo od zakladatelů těch sítí, že nás dostali přesně tam kam chtěli a jak to všechno funguje… to je jako docela síla.

Od té doby nikam nevkládám fotky, které by mi vadili kdyby se kdekoli kdykoli mohly vytáhnout. A moje dítě znají opravdu jen ti co nás potkávají osobně…

A pro příklad jo? Spolužačka ze základky dává na FB každej prd svých dětí. Jejího manžela jsem osobně nikdy neviděla, ani na fotkách teda… a jednou jsem v obchodě poznala, podle fotek její dítě… a s ním i jejího manžela. Absolutně jsme se neznali. Já jeho, on mě. Ani to dítě… a jen tak mi vypadlo na mysl k němu přijít a říct „Ahoj Petře“ - to by asi čučel.. když bych mu řekla, že ho znám podle dítěte ze sociální sítě. 8o
Jako - samo o sobě je to vlastně děsivý… kdokoli si o vás může zjistit fakt cokoli a třeba to zneužít. 8o

Pak mě ještě dost vyškolil můj klient z práce ohledně facebooku, dělala jsem s pachateli trestných činů a tohle byl chlap co šel ven z Mírova, hned u druhé schůzky mi říkal, že doma ukazoval moje fotky a dost se divili, že jsem tak mladá… pak mi doporučil abych si to raději pořádně promazala, když dělám takovouhle práci… navíc sem měla pozdravovat jednoho bachaře, co jsem měla v přátelích. Zakončil to tím, že se diví i těm bacharum, že se mají všichni v přátelích a jeste půlka z nich zveřejněny bydliště a podobně… je to masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.1.22 11:50
@DV_JANA píše:
Pak mě ještě dost vyškolil můj klient z práce ohledně facebooku, dělala jsem s pachateli trestných činů a tohle byl chlap co šel ven z Mírova, hned u druhé schůzky mi říkal, že doma ukazoval moje fotky a dost se divili, že jsem tak mladá… pak mi doporučil abych si to raději pořádně promazala, když dělám takovouhle práci… navíc sem měla pozdravovat jednoho bachaře, co jsem měla v přátelích. Zakončil to tím, že se diví i těm bacharum, že se mají všichni v přátelích a jeste půlka z nich zveřejněny bydliště a podobně… je to masakr…

No přesně… prozřela jsem a teď se fakt jako divím co všechno lidé na sociálních sítích sdílejí… ale uznávám, že jsem to dřív dělala taky. Zažila jsem založení facebooku a to byl opravdu každý prd na „zdi“… ufff… no strašný. :zed:

Hodlám pořádně proškolit svou dceru než k tomuhle všemu dojde… upřímně mě to děsí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
26.1.22 11:40

@FreeLady12 Mě to taky dĕsí. Mám mezi „přáteli“ na FB jednu fakt vzdelanou doc. Dr. spolužačku z VŠ a tam dává fotky svých dětí několikrát denně!!! Jiný holky zase sbírají úplně cizí namakaný hošany na IG i ze zahraničí kvůli lajkům, což mi přijde nebezpečný. Já nedávám na socky vůbec nic. Je to humáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová