Šťastný a veselý advent - nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
13.12.11 14:23

Holky, když nejde o zdraví, tak jde o hovco… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.12.11 15:05
Jenže to je právě to- postižený dítě tento stát připraví o peníze.....
Kaczenka píše:
Holky, když nejde o zdraví, tak jde o hovco… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
9994
13.12.11 15:54
byron píše:
Kaczenka píše:
Holky, když nejde o zdraví, tak jde o hovco… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen:

To sem asi nepochopila :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.12.11 17:59
Paoloska píše:
byron píše:
Kaczenka píše:

Já taky ne. 8o :nevim: Jen jsem chtěla říct, že se předvánočním shonem nesmíme nechat strhnout. A víc než kdy jindy vím, že ta fráze „hlavně zdraví“ je sakra pravdivá…
Byron Nemusím všemu rozumět…Můj příspěvek nebyl reakcí na ty Tvé, ale na to, že mají holky běžné starosti hodit za hlavu. Nikdy bych si nemyslela že rodičové postiženého nebo nemocného dítěte okrádají stát o peníze. To si snad nemůže myslet žádná máma, protože nikdy nikdo nemůže vědět, jaká nemoc ho v životě může potkat…Proboha :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.12.11 19:07
Promin, já to blbě pochopila, tak jsme myslela že reaguješ i namě… :mrgreen: ted se tomu musím trochu zasmát, jen jsme včera s Marrou řešily sociální politiku a od ledna přijdeme o pár tisíc, které pobíráme na naše dítka s handicapem. Tak jak na to myslím, tak to cpu i do předvánoční nálady…
Kaczenka píše:
Paoloska píše:
byron píše:
Kaczenka píše:
Já taky ne. 8o :nevim: Jen jsem chtěla říct, že se předvánočním shonem nesmíme nechat strhnout. A víc než kdy jindy vím, že ta fráze „hlavně zdraví“ je sakra pravdivá…
Byron Nemusím všemu rozumět…Můj příspěvek nebyl reakcí na ty Tvé, ale na to, že mají holky běžné starosti hodit za hlavu. Nikdy bych si nemyslela že rodičové postiženého nebo nemocného dítěte okrádají stát o peníze. To si snad nemůže myslet žádná máma, protože nikdy nikdo nemůže vědět, jaká nemoc ho v životě může potkat…Proboha :!
  • Citovat
  • Upravit
7631
13.12.11 19:40

Byron, já se omluvám, že jsem ten příspěvek nenapsala jasněji. Došlo mi až zpětným pročítáním, že tak mohl být pochopen :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová