Stavíme dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
11.8.10 06:34

Tak do kuchyně počítám určitě s dlažbou, právě kvůli padajícím hrncům a nožům bych lino ani plovoučku nechtěla. Je sice studená, ale na kluzké plovoučce beztak budeme muset nosit pantofle nebo alespon protiskluzy, takže mě to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
11.8.10 06:35

první..

• Citovat
  • Upravit
teresa20
11.8.10 06:36

a druhý..

• Citovat
  • Upravit
teresa20
11.8.10 06:38

Holky, chtěla jsem se vás ještě něco zeptat. Je to tedy dotaz především k zakladatelce diskuse, ale i k ostatním.
Co byste řekli na to, že bychom tuto diskusi přesunuli do uzavřené skupiny, kam bychom měli přístup jen my a nováčci by se hlásili o přístup?
Pak bychom tam mohli dávat fotky bez toho, aby visely někde volně na netu, což nemám ráda. Nevím, jak vy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1760
11.8.10 09:10

Madi
já osobně s uzavřenou skupinou souhlasím, dobrý nápad. Já osobně budu také radši. Jestli ostatní holky nebudou proti, šla bych do toho. Hoky co na to říkáte?
Ten nákres vypadá dobře :palec:. Také jsem napřed uvažovala o rohovém umyvadlu, ale pak se to nějak zvrtlo :lol:. Ty dvě veké skříně - to bude potravinová a lednice? Kterou z nich chceš vedle trouby? Manžela docela vytáčí, když je lednice vedle trouby (nebo naproti při kuchyních do U), že to zvyšuje ten výkon lednice, jak je vedle/naproti ní zdroj tepla. A já už jsem se nakazila také :lol: :wink:
Jak tam na té jedné straně nemáš nahoře skříňky, to se mi docela líbí, také nad tím už pár dní přemýšlím, jestli to tak neudělat.

Nic, chtěla jsem napsat víc, ale holky mi nedají pokoj, tak jdem ven.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.8.10 09:44
etosha píše:
Madi
já osobně s uzavřenou skupinou souhlasím, dobrý nápad. Já osobně budu také radši. Jestli ostatní holky nebudou proti, šla bych do toho. Hoky co na to říkáte?
Ten nákres vypadá dobře :palec:. Také jsem napřed uvažovala o rohovém umyvadlu, ale pak se to nějak zvrtlo :lol:. Ty dvě veké skříně - to bude potravinová a lednice? Kterou z nich chceš vedle trouby? Manžela docela vytáčí, když je lednice vedle trouby (nebo naproti při kuchyních do U), že to zvyšuje ten výkon lednice, jak je vedle/naproti ní zdroj tepla. A já už jsem se nakazila také :lol: :wink:
Jak tam na té jedné straně nemáš nahoře skříňky, to se mi docela líbí, také nad tím už pár dní přemýšlím, jestli to tak neudělat.Nic, chtěla jsem napsat víc, ale holky mi nedají pokoj, tak jdem ven. :mavam:

Etosho, ono ten rohový dřez tak nějak vyplynul.. V obýváku budeme mýt plovoučku, takže chci myčku co nejdál od ní. Aby při případném vytečení to neodnesla hned plovoučka… Taky jsem chtěla jednu celistvou pracovní plochu, ne tři menší.. Tak to tak nějak vyšlo, netrvala jsem na tom. Hned pod umyvadlem bude odpadkový koš, což je taky fajn, Adam se mi v něm nebude hrabat jako teď, když bude zavřený ve skříňce :mrgreen:

Jinak lednice bude nakraji, pak potravinová skříň, pak trouba. V podstatě zatím ještě nevím, možná bude lednice volně stojící, to je zatím detail :wink:
Na té jedné straně nemůžu mít skříňky, jelikož je tam okno :mrgreen: Ono tam není zakreslené..

Jo a někdo tu psal o těch fixních rozměrech skříněk. Ono každá skříňka se dá upravit - zmenšit podle potřeby, nám to nakonec vychází jen u těch krajních, takže pohoda.

• Citovat
  • Upravit
7887
11.8.10 10:19

Madi, ja taky s uzavrenou skupinou souhlasim, zalezi jak se na to bude tvarit zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.8.10 12:05

Holky já vás vůbec nestíhám ale fakt vůůůbec :mrgreen:
Tak u nás s rodiči super ani se my nebude chtít stěhovat :mrgreen: Pro sebe máme horní patro jen kuchyně je společná kde se s mamčou střídáme. Stejně jsme pořád u ní dole :mrgreen: :mrgreen:
Madi kuchyně jsou hezké obě.
Mě se líbí taky plovoučka v kuchyni ale jak nikdo psal myslím Madi taky se bojím když něco spadne aby se nerozbila :nevim: tak bych dala kolem linky dlažbu a dál tu plovoučku někde jsem to viděla a bylo to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.8.10 12:05

A ta uzavřená diskuze me osobně je to jedno podřídím se skupině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.8.10 12:09

Takže lino nee? Já jsem jeden čas o něm přemýšlela kámoška ho má a vypadalo super hmm tak si nechám zajít chuť :mrgreen:
Jsem si dala poptávku na AAA holky to jste neviděly těch emailů že jsem si to dávala teď nestíhám odpovídat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
11.8.10 12:17

Melounku, tak jsme dopadli s oknama :lol:. To byl též jeden mail za druhým, nechápala jsem a nestíhali jsme to třídit :lol:.

S tou podlahou je to fakt zapeklité. Já jsem teda přesvědčena, že půjdeme do nějakého do kuchyňě a obýváku. Jsem zvědavá, kdo po pár letech či aspoň měsísích bude nadávat a kdo se svým výběrem bude spokojený :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
11.8.10 12:24

Etosho já budu nejspíš nadávat jak se znám, protože mouchy uvidím až bude hotová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
11.8.10 12:29

Jj, já myslím, že vše má své pro a proti…
a každému taky něco jného sedne…

J teda vim taky určitě nikde nechci koberce…chvíli jsme uvažovali nad tim, jestli ho dát třeba jen do naší ložnice…ale nevim, koberec je koberec…je to naprd…CO MYSLÍTE?
Co dáváte nebo chcete pokládat vy do ložnice?
A co pak třeba komora a šatna? Taky nevím…to jsou zatim taky takový otazníky…má smysl do těchto prostor dávat dřevěnou podlahu? :think: já nevim :nevim: …ale zas mít všude něco jinýho je asi taky naprd :nevim:

Dveře budeme mít až začátkem října :cry: …takže já už fakt myslim, že do zimy se nenastěhujem ani omylem… :cry: ach jooo.

• Citovat
  • Upravit
4216
11.8.10 12:40

Alčo toť otázka co dát do šatny to mě zatím ani nenapadlo. Taky nechci koberce jen pod stůl a před postel nějaký malinký. Ale ta šatna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.8.10 12:44

Melounku, kuchyně je jenom jedna, jen dva pohledy  :mrgreen:

Mě by vadila plovoučka v kuchyni kvůli vodě. Protože jsem nešikovná a dost často mi něco vycákne na zem, nebo když uklízím nádobí z myčky, tak sem tam je něco špatně položené a plné vody a já si nevšimnu a vody na zemi je spousty :mrgreen:
Jinak odolná vůči padajícím věcem by plovoučka měla být, aby přežila autíčka naše malého a jeho mlácení hračkami o zem :mrgreen:

Na AAA jsem dala poptávku na okna a už nikdy více.. Přišlo mi nabídek asi milion a navíc mi pořád někdo volal (ono bylo nutné tam napsat i telefon), možná 10 telefonátů denně :roll: Stejně jsme okna nakonec objednali u místní firmy, došli jsme si k nim do kanceláře, mohli nám ukázat vzorky, což po netu nejde.

Alca a Danik, neboj, nejsi sama, my se budem stěhovat až někdy příští rok. Já bych nejradši už hned. :mrgreen: JInak do komory a šatny bych dala klidně lino, to jsou prostory, které budete využívat jen vy, nebudou na očích. U nás v ložnici bude nejspíš plovoučka a koberečky po stranách postelí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová