Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nakukovatelka píše: …znate PVC THERMOFIX ?
Hele a je to tak, že když se mi na to rozlije voda, když tam bude stát třeba hodinu, tak to tu PVC podlahu nezvlní, resp. se ani nehne? Pokud ano, tak nejenže vypadá fakt dobře, ale je to i to, co od podlahy chci… ![]()
Jinak souhlasím s Anguou, že snad ideální podlahová krytina neexistuje?
Zrovna čtu i diskuze o vysavačích. Tam je to nemlich to stejné… ![]()
Vy jste toho napovídali od včerejška ![]()
Tak podlahy jsou u nás zatím v nedohlednu, ale zatím vítězí stále plovoučka. V kuchyni ji mít tedy nebudeme, tam bude dlažba. Ale všude jinde asi ano. Tomu linu nějak nevěřím
Ale ještě to prostuduju ![]()
Jinak včera jsme byli v Oresi pro návrh kuchyně - domluvili jsme si schůzku na dnešek, tak jsem moc zvědavá, co nám nakreslí. Prozatím jsem si vybrala tuhle - http://www.kuchyne-oresi.cz/…ka-samoa.php. Není to tedy ještě přesně to ono, co hledám. Ale jde mi o ty rozvody a o cenu, vůbec nemáme představu ![]()
Libí se mi taky tahle http://www.kuchyne-oresi.cz/…a-avorno.php - ale to je tak zvláštní odstín dřeva, že nevím, jak bych k tomu scháněla nábytek do obýváku, chtěla bych stejný odstín…
Pak jsou super tyhle - http://www.kuchyne-oresi.cz/…ka-latea.php, ta se mi moc líbí, ale mám strach z toho, až mi Adam o to bude bušit kostkama a vším možným, že tam budou vidět barevné šmouhy jako teď na ledničce ![]()
Jinak dvě okna na pokoje bych nedávala!! Máme to tak teď u rodičů v tom pokoji, kde jsme a není to tedy nic moc. Hlavně to hrozně moc limituje při zařizování. Protože dvě strany jsou zapráskané okny a v tom druhém rohu jsou dveře. Tudíž je tam jen jedna volná stěna…
Emi, koukám, že vaši kluci mají luxusní pokojíčky tedy
To je nic proti těm našim krcálkům. No nevadí, taky dobře, alespoň se mu tam nebude kupit milion hraček. Vždycky si rozmyslíme, jestli se mu tam ta určitá hračka vejde
![]()
Jinak dětský pokoj - tam ještě fakt nevím, ale možná zvítězí ten koberec
Sice se mi do něj nechce, ale zas nechci, aby si Adam hrál na studené podlaze. I když jak píšete, tak stejně nejspíš bude nakvartýrovaný v obýváku ![]()
Madi - pokojíčky teda maj, ale kde jsou? Mámě pod nohama!
![]()
Anguo - mějte se hezky!
Krytiny - je to fakt, každá má něco, těžko vybrat. Nejlepší by bylo dřevo, které by v daný okamžik mělo vlastnosti lina
Bylo měkký, když na něj spadne talíř, a nenasákavalo vodu
![]()
ahoj madi, tak to my mame taky dva pokojiky krcalky, jeste ted vyrabime hrackarnu jak ja rikam, kde budeme mit plovoucku a na ni davam deku a Kubisek si hraje.
Jinak jsem videla 2 okna v místnosti, kazde na jedne strane a taky to nebylo prakticke, protože tam dali pod okno topeni a na steny se nedalo nic dat
Anquo hezky vylet do Madarska…
Ahojda, nejak vas nestiham, za par dni zase 5 stranek
![]()
K pokojikum - mame 2 decaky cca 14 a 15m2, myslim, ze staci. Loznici mame 20m2, bo v ni mame krome letiste i skrine, tak abychom se vesli ![]()
K podlaham - my mame jako Emilie, dole drevenou, nahore lino a sem tam pres nej levnej koberec. Lino nas vyslo hodne levne (celej vrsek cca do 20t), a pokladka byla v podstate temer zadarmo (kdyz bychom ho meli bez pokladky, bylo by vyssi DPH a temer by se to srovnalo). Mame ho podobne te fotecce, s kresbou dreva
Jo a dole v kuchyni mame marmoleum, prima vecicka, ale drahy jak svina. Dovolila jsem si ho akorat do kuchyne, bo ta ma 9m2, jinak bych se nedoplatila. Jo podlahovku nemame, tak jsem krome koupelen a zadveri dlazbu nechtela, bo studi. No jsem zimomrivka ![]()
Tak teď jsem se sklouzla na jednom autíčku, co stálo na podlaze. Autíčko je poněkud rozpláclé, a na dřevěné podlaze další hluboká rýha a ještě pogumovaná ![]()
Angua píše:
Tak to ne - nejlepší vysavač je Roomba![]()
![]()
No jo, ale Roombou nevyčistíš zapatlanou sedačku… ![]()
prosim Te a ta Roomba to je nejaky super vysavac? Ja mam etu, asi tak patou, a nevidim žadny extra rozdil mezi vysavaci
madi píše: ..Jinak dětský pokoj - tam ještě fakt nevím, ale možná zvítězí ten koberecSice se mi do něj nechce, ale zas nechci, aby si Adam hrál na studené podlaze. I když jak píšete, tak stejně nejspíš bude nakvartýrovaný v obýváku
Já mám tu plovoučku (jak na ni nadávám) a do dětského pokoje na ni přidám na zem hrací koberec. Takže tam bude plovoučka a uprostřed kobereček…
janik73 píše:
prosim Te a ta Roomba to je nejaky super vysavac? Ja mam etu, asi tak patou, a nevidim žadny extra rozdil mezi vysavaci
Roomba vysává sama a to je na ní nejúžasnější… ![]()
http://www.irobot.cz/…y/roomba-581
Wiollo, tak to je docela dobra hracka.
Jinak ja si na plovoucku nemužu stěžovat, fakt je, že uklizeno je za chvilku a žadny problem, my jsme měli ze zacatku laminatovou a to bylo silene, když jsme menili koberce za plovoucku tak jsme prave objevili tuhle heveu premium, ktera je nekrestansky draha, pravdou je, že je dobra a fakt neni moc studena.
Ještě jsem si vzpomněla, že v rádiu pořád běží reklama na vinylovou podlahu, tak jsem si to našla (např. tady):
http://www.vase-podlahy.cz/…ove-podlahy/
Nemáte někdo zkušenost?