Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak my chceme do ložnice a šatny plovoučku, komoru zatím nevím, to jsme nějak neřešili
.
Když bude v každé místnosti jiný typ krytiny, tak mi to zas tak vadit nebude (si teď myslím
), však budeme mít dveře, tak co
, zavřu a basta
. Stejně bych asi nedávala všude stejný vzor podlahy.
Za sebe bych koberec nedávala, ani s těma kusovýma koberečkama nepočítám. Drží se v tom prach, musí se to vysávat (já teda radši zametám, ale to asi proto, že máme fakt děsný vysavač
), blbě se z toho dostávají fleky, no přijde mi to takové nepraktické.
madi píše: … Hned pod umyvadlem bude odpadkový koš, což je taky fajn, Adam se mi v něm nebude hrabat jako teď, když bude zavřený ve skříňce
Nechci brát iluze, ale já mám třeba odpadkový koš na ledničce, protože holky skříňka rozhodně nezastavila
. Teda je fakt že v ní memáme pojistku (jako v té skříňce, ne v lednici
), s ní by to možná bylo lepší, ale prý se i ty pak děti naučí otvírat …
Madi já vím že je to jedna kuchyně
jsem to myslela tak že obě uspořádání jsou hezká ![]()
Lino by do šatny špatné nebylo
Koberečky chci kvůli pocitu tepla na nohou když budu sedět u telky nebo stávat z postele ![]()
etosho mě taky nevadí když bude více barev plovoučky taky jsem nechtěla všude stejný
O odpadkovém koši jsem zatím nepřemýšlela
![]()
My by sme se měli stěhovat taky až příští rok. tak snad to vyjde.
Melounek píše:
Madi já vím že je to jedna kuchynějsem to myslela tak že obě uspořádání jsou hezká
Ty jsi šiša. To je přece jedno uspořádní, jen 2 pohledy z různého místa…
![]()
Wiolla píše:Melounek píše:Ty jsi šiša. To je přece jedno uspořádní, jen 2 pohledy z různého místa…
Madi já vím že je to jedna kuchynějsem to myslela tak že obě uspořádání jsou hezká
![]()
JJ ![]()
madi píše: … Hned pod umyvadlem bude odpadkový koš, což je taky fajn, Adam se mi v něm nebude hrabat jako teď, když bude zavřený ve skříňceNechci brát iluze, ale já mám třeba odpadkový koš na ledničce, protože holky skříňka rozhodně nezastavila
Tak to jsi mi právě ty iluze vzala
Odpaďák na ledničce u nás asi nebude, jelikož budeme mít tu vysokou, to bychom si na to museli vzít štafličky ![]()
madi píše:madi píše: … Hned pod umyvadlem bude odpadkový koš, což je taky fajn, Adam se mi v něm nebude hrabat jako teď, když bude zavřený ve skříňceTak to jsi mi právě ty iluze vzalaNechci brát iluze, ale já mám třeba odpadkový koš na ledničce, protože holky skříňka rozhodně nezastavila
![]()
Odpaďák na ledničce u nás asi nebude, jelikož budeme mít tu vysokou, to bychom si na to museli vzít štafličky
To máš teda blbé
.
Já pevně doufám, že až se budeme stěhovat, pochopitelně také až přístí rok
, tak holky do té doby přestane bavit hrabat se v odpadcích
.
Melounku neber si to špatně, ale fakt jsi nás pobavila
.
Etosho, kolik je holkám? Nemáš metříky nebo jen já je nevidím?
Ahoj holky, ráda bych se přidala, taky stavíme…teda teď už jsme ve fázi dodělávek, chceme se nastěhovat do Vánoc…už nám to zabralo dva roky - teda jen stavba, papírování před tím ještě rok a něco ![]()
Těším se moc, ale taky už toho mám občas plný zuby - skoro denně vlastně ![]()
Něco jsem tady pročetla, ale už jste toho napovídaly hodně, takže se moc neorientuju…
K těm podlahám, pokládáme teď plovoučku, můj chlap to dělá sám, já jsem teda byla nakloněná nějakýmu tomu „linu“, ale neprošlo to…dlažbu máme v zádveří, kuchyni a koupelnách, pod ní vlastně všude podlahovku.
Tak to jsem tomu dala
fakt my to přišlo jako jiný uspořádání. No nic alespoň jsme se pobavily ![]()
Jujko vítám tě. Dva roky jo? tak to se mám na co těšit já počítám tak rok a půl
Nám to vyběhávání taky trvalo dost dlouho.
Melounku: Dělali jsme hodně věcí co nejvíc sami, takže proto nám to taky víc trvalo…a ještě není hotovo. Zbývá vymalovat ještě část domu, osadit radiátory, položit plovoučky dole, nemáme ještě kuuch. linku, krb…a asi tisíc drobností…
Já už mám po mateřské (po dvou hned po sobě
)a chodím do práce, takže je to taková šílená honička, do práce, na stavbu, a taky abych byla někdy s dětma…závidím Vám mateřskou!!!
![]()
Ahoj Jujko
Tak tuhle fázi dodělávek vám závidím, už to máte za pár ![]()
Hojda holky, uzavreni diskuze je mi jedno, podridim se ![]()
Jinak kuchyn vypada super, mame asi podobne vybarveni. Ja jsem si taky nechavala delat navrh od Oresi a nakonec nam ji udelal mistni truhlar a chtel za to jeste mene nez Oresi a mame ji na miru. Mne tam hlavne vadila ta vyska - Oresi totiz dela kuchyne jen ve 2 vyskach a ta vyssi je jen cca 92cm a ja chtela 95 nebo vic (merim skoro 180cm a chlap je taky vysokej
). Takhle jsem si mohla vsecko vymyslet podle sebe ![]()
Jinak jeste ke krytinam, my mame v kuchyni marmoleum a spokojenost velika, je teply a odolny a troska vody mu taky nevadi ![]()
Jo a odpadam chceme do drezove skrinky, ale jeste jsme to nerealizovali. Zatim nam stoji starej u steny ![]()
Jujka my taky děláme všechno sami vlastně úplně všechno ve vesnici je plno stavařů co pomůžou a máme dva dělníky který taky udělají plno práce. A konec mateřské se my taky blíží ale do práce už chodím do mě staré takže pohoda
Máme dost společného ![]()
Aliik s tím košem dopadnu asi stejně ![]()