Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,Madi, dodělavky to je to nejhorsi co muže byt, takove ty drobnosti to je des.
Tak já taky žádala ![]()
Jujko já taky zááávidím já chci taky dodělávky ![]()
My dnes zalívaly strop a co myslíte začalo pršet jak naschvál přítel vyloženě naštvanej nálada pod psa ale snad to dobře dopadne.
Holky vy všechny tak pěkně prosíte o schválení
, děláte mi radost
.
No tak jasně, že si vás tam pozvu
.
Melounku, Evculindo už jsem si odklikla i Vás.
ahoj holky, tak já jsem si pořádně nepřečetla, co dělám a ze skupiny jsme zase vystoupila
![]()
Tak prosím etoshu o znovuschválení, já jsem po ránu vždycky trošku mimo ![]()
Jinak my dneska zase budem pokračovat s malováním, asi se vrhnem na obyvák, končím brzy v práci, tak snad něco stihneme…
melounku: ty dodělávky se hrozně táhnou, je toho prostě dost, když chceš dokončit celej barák, ale zase je to radost, to jo!!!
Ahoj holky,
za chvíli odjížíme pryč a vrátíme se nejspíš v neděli odpoledne, tak kdo ještě nejste v uzavřejné skupině, tak mějte strpení, pokud budete žádat o přístup teď přes víkend. Nevykašlu se na Vás. ![]()
Ahojda, ja ted bohuzel (bohudiky konecne
) mizim na 14 dni na dovcu, takze nebudu. Pokud mi pak date pristup, kouknu za vami do uzavrene diskuze. Mejte se a staveni zdar
Paaaaaaaaaaaa ![]()
Hojda holky, nejak nestiham nic krome nasi lednove diskuze, toz se moc omlouvam za absenci, ale par tydnu to jeste lepsi nebude ![]()
zdravím
hlásím se po dlouhé době a musím se pochlubit, že už nám konečně přiklepli stavební povolení
pokud bude počasí přát tak brzy začíname stavět ![]()
Angua píše:
Nastys, tak velká gratulace!Ať vám počasí dlouho přeje…
děkujeme ![]()
ahojky MADI mi poradila, že diskutujete os tavbách a všem kolem domku ráda bych vstoupila do vaší soukromé diskuze? koho požádat? jak se to dělá? ![]()
No právě ve fázi, kdy máme vyzděné příčky a bude se pomalu dělat zateplení střechy, čili spousta práce před námi.
Jinak už jsem taky zažádala pro vstup do skupiny