Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, den před mensesem mám stavy vzteku, nekontrolovatelného vůlí. Nevím proč. Stává sew mi to pravidelně. Lékař říká, že podle čínské medicíny to souvisí s drahou jater, že jsou to popsané a zdokumentované případy. Stává se vám to někomu také???Děkuji. Přitom jinak jsem kliďas, nejsem zlá! Před mensesewm jsem jak smyslů zbavená, říkám zlé věci. Občas i někam odjedu, abch nebyla zlá na lidi. Jindy se mi to nestánbá, jen den před mensesem
Stává se mi to. Ale není ti pravidlem a není to tak hrozný. Neřeším to.
Co zkusit nějaké bachovy krizové kapky? ![]()
Jj, taky mam par dni pred MS podobne - i kdyz ne az tak moc asi - stavy, prijde mi to jako bezna soucast premenstruacniho syndromu.. ![]()
Já jsem před ms kolikrát protivná i sama sobě
né vždy, ale někdy je to fakt děs… prý pomáhají bylinky, ale já to nějak nepozoruju..
![]()
Známá to má taky, ale řekla bych že více dnů a nejvíce to odnáší její dcera, na kterou ošklivě křičí kvůli úplným malichernostem. Nevím, jestli s tím něco dělá nebo jestli by vůbec chtěla nějakou změnu.
JJ, taky tím trpím, před MS bych potřebovala zalézt do nějaké komory, kde by ke mě nesměli žádní lidé, protože jsem schopná i pohledem zabíjet
ale jinak jsem celkem hodná a klidná
![]()
No a co zkusit čínskou medicínu? Když to podle ní tvůj lékař popisuje, tak by to měla umět i vyléčit. ![]()
Jo, jinak já se občas nas.ru úplně nekontrolovaně - kdyby to tak bývalo jen den před MS
ale už s tím umím žít a někdy je to i výhoda.
Tuhle nedávno k nám vlezl zloděj a já byla doma - byste kokaly, jak jsem ho hnala ![]()
Já to tak mám taky, přesně týden před. Jsem protivná, nic mě nebaví, běda, jak děti zlobí nebo odmlouvají
,běda, jak se v práci do mě začne navážet
,běda přeběda, jak se mi něco nedaří..jsem vzteklá a šílená…Po týdnu to přejde a zas jsem zbytek měsíce v klidu
a málo co mě rozhodí. Kromě tohohle týdne, jsem vlastně kliďas
.
Já mám tyhle stavy teď pořád. nejradši bych se někam zavřela, ale radši lidem říkám, ať na mě nemluví..Pořád čekám, kdy TO dostanu a zatím nic. jak dlouho to ještě potrvá? Bojim se, že někoho zabiju. ![]()
@Jitka1976 Jóó,srandičky
,teď jsem v klidové fázi, mám totiž dovču. A i když jsem letos doma-děláme jen výlety z domova-..v říjnu se stěhujem(doufám),plus k tomu mám s Naty ty Bachovky..
Taky jsem měla takové stavy v rámci premenstruačního syndomu. Měla jsem i bolestivou menstruaci, tak jsem začala používát čínské bylinky, už x let používám tyto http://www.patentnimedicina.cz/…elne-promeny. Možná by ti to taky mohlo pomoci. Já to užívala třeba pár dní před menstruací a jen tablety podle potřeby a taky mi to pomohlo. Byla jsem víc v klidu, a bylo to hlavně bez bolesti
. Takže jedna z alternativ je toto ![]()