Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@barbora21 píše:No…řekla bych že je to divný…si pořizovat s někym dítě a chtít dál bydlet s mámou?
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.
Takze usuzuju, ze prvni tatinek na to asi taky nemel nervy a zdrhnul, ze? Ja se vubec nedivim. Tohle vetsinou delaji chlapi, ale uz jsem slysela i o opacnem pripadu,.
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?
Proč se ti to místo nelíbí?
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.
Když občas použiješ tečku, tak to fakt nevadí, naopak, tvůj projev by mohl být maličko srozumitelnější. Takže ty si neumíš ani sbalit, ale rodit děti s různými muži, s tím jsi v pohodě. Chápu, maminka pomůže, podnikatel zase dost vydělá…A má si s tebou taky co říct?
Jezis kolik Ti je? Ze zavislacis na mame? To je velka nezralost…
Nejdřív jsme spolu chodili, pak bydleli, pak jsme se vzali, a pak jsme měli děti.
u vás teda nevím. Dost divný.. Nediv se že se ten kluk boji sám být v pokoji, když celý život spí s mámou v jedny místnosti. To nevím jak se příteli bude líbit až v svami bude spát 9ti lety dítě. Proč sis nenašla třeba nějaký pronájem? Ono je vlastně jednodušší takhle bydlet
chci vidět jak u vás bude fungovat společná domácnost, když se vlastně kloudne neznáte. Ne nadarmo se říká že se mají lidi nejdřív pořádně poznat, sestehovat, a pak zakládat rodinu.
Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.
Není v pohodě mít s chlapem dítě a kloudne ho neznat. Ani sním nebydlet, a hned jak vypadne do práce prispechat k mamince.
@barbora21 to.lidi delaj no, skoro nikdo nezije celej zivot v jednom byte. Mne se to zda cely nejaky divoky.
Jak si prisla k tema dvema detem, kdyz si furt matce za zadkem? To jedno bych jeste pochopila, ale nehnout se z detskeho pokojicku a cekat hnedle druhe dite, to si teda frajerka…
![]()
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.
Nechápu. Já nějak pro zlatokopky pochopení nemám.
@Hanka1
Matce za zadkem rozhodně nejsem a do toho vám nic není, já se ptala na jiné věci. ![]()
@hanka.br.
Jaké zlatokopky? To jste možná vy já se finančně o sebe a dítě starám sama
@barbora21 tak jako chápala bych to, kdyby jsi byla pár týdnů s přítelem. Jenže ty s ním čekáš dítě. Nechápu co tě k tomu vedlo, pořizovat si další dítě, když nejsi schopna odejít od mámy
jinak syn by si na nový domov měl začít zvykat co nejdříve nemyslis? To pak na něj bude strašně moc změn zároveň. Nový byt, vlastní pokoj, nový táta a do toho sourozenec. Navíc v 9 letech by měl začít být trochu samostatný. Neřeknu přijít v noci k mámě, ale aby nebyl schopný být sám v pokoji. Jak dlouho to chceš ještě takhle vést? Do puberty? Jen tak přemýšlím to jsi jezdila za přítelem na návštěvy nebo on spal s vámi v pokojíčku ![]()