Stěhování za přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
21.4.20 22:03
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Myslím, že chudák jste tu vy sama a to proto, že jste vůbec nic nepochopila a s vana já psaním ztrácet čas nebudu…

Radši začni balit. Mamá pomůže. Jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.4.20 22:03
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Myslím, že chudák jste tu vy sama a to proto, že jste vůbec nic nepochopila a s vana já psaním ztrácet čas nebudu…

Jj, nejlepší obrana je útok. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 22:04

@Kockazvysocan
Můj syn není chudák, děti svoje rodiče miluju nejvíc na světě i cikánský děti milují švy rodiče když je Bijou a podobně a to asi nevíte a to jsou potom chudáci, já jsem na děti hodná a věřím, že jim dávám a dám to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.4.20 22:06

@barbora21 a jo, máš pravdu. Nepochopila jsem Tě ani tvůj rádoby dospělácký způsob žití. Zeptej se maminky, ta ti určitě ráda poradí, jaký máš mít názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
21.4.20 22:07
@barbora21 píše:
@Kattynka000
Ne věci pro mimi chystám jen u něj, myslím že každý má nějaké problémy a buďto jsou horší nebo lehčí, každopádně tady se soudí, když muj život neznají, to.je dost smutne

Nebuď hned naštvaná…ja chapu, ze s jednim ditetem, kdyz ti nevysel vztah jsi u mamky…ale kdyz mas vztah dalsi a dokonce jsi pred porodem druheho a nebydlis s novym partnerem…no takovy model ze sveho okolí neznám no… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106153
21.4.20 22:07

@barbora21
Pokud je celý den v práci, tak proč nebýt přes s matkou, stejně bys tam byla sama. Je to daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
21.4.20 22:09
@barbora21 píše:
Proč bych nemohla být u rodičů, když je chlap v práci? Nepíšu, že tam nepůjdu, píšu že to budu stridat, proč se tady hned soudí? Asi mám trpělivého chlapa.

je to dost zvláštní :? A na návštěvu budeš chodit k mámě nebo k příteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 22:09

@Kockazvysocan
Vy jste asi úplně mimo :potlesk:
Já se zeptám koho budu chtít to je jasná vec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.4.20 22:10

@barbora21 hele a ještě mi řekni, to jste v tom pokoji bydleli všichni i s prvním manzelem, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 22:11

@Markéta80
K mámě, dokud žije je dost nemocná ale tady to nikdo neví, možná proto k ní mám jiný vztah než bych mít měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.4.20 22:17
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Vy jste asi úplně mimo :potlesk:
Já se zeptám koho budu chtít to je jasná vec :lol:

A to jako proč? Já jsem se svými muži bydlela s radostí a s láskou. I když treba ne vše bylo a je podle mých představ, a to určitě ani mužových, tak jsme rádi, že jsme spolu. Nenapadlo mě pochybovat. Exmanzel bydlel u mě, teď bydlím já u přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
21.4.20 22:19
@barbora21 píše:
@Kattynka000
Ne věci pro mimi chystám jen u něj, myslím že každý má nějaké problémy a buďto jsou horší nebo lehčí, každopádně tady se soudí, když muj život neznají, to.je dost smutne

Tak jediné co jsi o svém životě řekla je ze je ti cca 30, s 9 letym dítětem, které se bojí spát samo a nikdy nemělo vlastní pokoj (spí s tebou dokonce v posteli, nebo má alespoň vlastní?) a 2 týdny před porodem s jiným tatínkem nejsi schopna se odtrhnout maminy sukně, i když máš možnost. Chápala bych, kdyby jsi neměla tátu pro druhé dítě, to se hold stává a není na výběr, protože do azylaku se nechce, ale ty máš šanci se postavit na vlastní nohy, měla jsi hodně času na to, se odstěhovat (pokud těhotenství nepřišlo na prvním rande, ale i tak to bylo cca 8 měsíců) a máš histerak z toho, abys byla ve svém věku samostatná. Nic víc jsi tu i své situaci neřekla.. Tak se nediv, že tu dostavas od všech sodu, protože ne, tohle není normální. Normální je žít s otcem svého dítěte, když je ta možnost, v azylovém domě, když bohužel se život pose. e a nebo u rodičů, když to situace dovolí a ty jsi sama s dětmi a nemáš kam jít. Není normální mít možnost, mít partnera a zůstávat u maminky v dětském pokoji.. Tohle je opravdu případ pro psychologa a to opravdu nemyslím nějak zle. Není normální aby 9lete dítě se bálo spát samo a není normální mít takový „strach“ vyletnout z hnízda, když je ti pomalu třicet a máš dvě děti..

• Citovat
  • Upravit
22566
21.4.20 22:23

@barbora21 hele, jestli tě něco zajímá, tak se zeptej, na profilu to nevyčteš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106153
21.4.20 22:40
@barbora21 píše:
@Kattynka000

Tak když si o tom nic víc nenapsala, nevíme jaké máš problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42423
21.4.20 22:43

No, co tady se dneska děje, asi špatné postavení planet :mrgreen: Zakladatelko, uvědom si, prosím tě, že to, co tu popisujes, rozhodně není normální situace, a to, jakým způsobem reaguješ, svědčí o tvé.. nevyzrálosti. Tak se potom nediv kritice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný