Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@barbora21 píše:
@Paliska
Díky za názor, taky si to myslím, ale tady už se na nic ptát nebudu, umějí tu ženský akorát urážet a nevědí vůbec nic o mojí situaci i když jsem se jim to snažila popsat, takže mě to tu docela zklamalo, každá si to udělá jak mu to vyhovuje.
Tak hlavně aby ti to dlouho vydrželo ![]()
@majkakajka
Nevíte o mě nic, my se známe moc dobře s přítelem a kdy si pořídíme dítě je naše věc, vaše že by jste bydlela první a pak dítě, tohle je váš názor a já mám na to jiný.
@barbora21 no uf teda, myslela jsem, že mamanci jsou hlavně chlapi. Absolutně tě nechápu.
@Kattynka000
Ne věci pro mimi chystám jen u něj, myslím že každý má nějaké problémy a buďto jsou horší nebo lehčí, každopádně tady se soudí, když muj život neznají, to.je dost smutne
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?
Takže bydlení ne, ale dítě ano. Skvělé zázemí a další budoucí dítě vyrůstající bez otce a ví se to ještě před narozením
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.
My jsme spolu napred bydleli..pak se vzali a pak měli dítě…holt jiná doba…
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.
Zabalit si neumíš, ale děti plodit ano, no tvl. Měla si snad dost času si na tu situaci zvyknout, ne?
@Kockazvysocan
Já jsem ale nepsala nic takovýho, že u něj bydlet nebudu chytrá dámo, já jsem se ptala na to jak jste si zvykaly a jak rychle a po jaké době, ne že budu u mámy bydlet s dvěma dětma napořád, vždyť jsem ani nepsala jak dlouho ten byt ma ![]()
@barbora21 píše:
Proč bych nemohla být u rodičů, když je chlap v práci? Nepíšu, že tam nepůjdu, píšu že to budu stridat, proč se tady hned soudí? Asi mám trpělivého chlapa.
Spíš jde o to, že většina z nás má( měla) jiný model…
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Já jsem ale nepsala nic takovýho, že u něj bydlet nebudu chytrá dámo, já jsem se ptala na to jak jste si zvykaly a jak rychle a po jaké době, ne že budu u mámy bydlet s dvěma dětma napořád, vždyť jsem ani nepsala jak dlouho ten byt ma
To ale nic nemění na tvém mamankovskem postoji. Byt určitě nekoupil včera a na situaci si měla dost času se pripravit. A upřímně nevím co si tu čekala? Že te každý bude plácat po ramenou, jaký skvělý život si připravila dětem? Chudák i ten starší
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Já jsem ale nepsala nic takovýho, že u něj bydlet nebudu chytrá dámo, já jsem se ptala na to jak jste si zvykaly a jak rychle a po jaké době, ne že budu u mámy bydlet s dvěma dětma napořád, vždyť jsem ani nepsala jak dlouho ten byt ma
Proč zvykaly? Prostě mě to k němu táhlo, tak jsem s ním byla. Nebečela jsem po nocích do polštáře, že nejsem doma. Ani mě nenapadlo si stýskat. Chtěla jsem s ním žít. Až teprve za dlouho jsme si pořídili dítě. Společně jsme se stěhovali do většího, když byl syn na světě. Během pár dnů jsme se zabydleli a bylo.
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.
Tak se zabal postupně…
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?
A vy jste spolu nechodili? Nemluvili o spolecnem bydleni o budoucnosti?
@Kockazvysocan
Myslím, že chudák jste tu vy sama a to proto, že jste vůbec nic nepochopila a s vana já psaním ztrácet čas nebudu…