Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan
Já jsem ale nepsala nic takovýho, že u něj bydlet nebudu chytrá dámo, já jsem se ptala na to jak jste si zvykaly a jak rychle a po jaké době, ne že budu u mámy bydlet s dvěma dětma napořád, vždyť jsem ani nepsala jak dlouho ten byt ma
Zvykaly na co? Vetsina lidi chce bydlet s partnerem, tahne je to k nemu. Ne ze se k nemu stehuji s utrpenim, ze se jim do toho nechce a musi si na souziti zvykat a maji to jak za trest.
@hani28 píše:
Zvykaly na co? Vetsina lidi chce bydlet s partnerem, tahne je to k nemu. Ne ze se k nemu stehuji s utrpenim, ze se jim do toho nechce a musi si na souziti zvykat a maji to jak za trest.
Vždyť říkám, že je to nenormální situace
Dítě na spadnutí a ona shání info, za jak dlouho si asi zvykne bez maminky
A pak kolem sebe kope, když se dozví, že je nesamostatný maman
A že teda rozhodně je slušnej mimoň ![]()
@barbora21 píše:
@Paliska
Díky za názor, taky si to myslím, ale tady už se na nic ptát nebudu, umějí tu ženský akorát urážet a nevědí vůbec nic o mojí situaci i když jsem se jim to snažila popsat, takže mě to tu docela zklamalo, každá si to udělá jak mu to vyhovuje.
A na to jsi přišla až teď
většinou tu druhého hned ukamenuji když má nějakou složitou situaci já jsem také neměla na vybranou a u mamky jsem být prostě musela sama bych to nezvládla… Dělala jsem mladší boty tak jsem si je musela taky sníst to se prostě nedá nic dělat… Ale tak určitě to ten tvůj přítel udělal aby jste byli jako rodina pohromadě tak tomu dej určitě příležitost a šanci třeba tě to naopak mile překvapí
já vím že není žádné terno se přestěhovat do jiné části města nebo dokonce úplně mimo kde jsi byla zvyklá ještě tam nikoho neznáš muž od rána do večera v práci ale to se srovná taky jsem to tak měla sama v novém městě manžel v práci… Tak jsem se věnovala dětem chodili furt ven a byla jsem moc ráda za to že jsem se jim věnovala ještě víc ![]()
@Betty MacDonald píše:
Vždyť říkám, že je to nenormální situaceDítě na spadnutí a ona shání info, za jak dlouho si asi zvykne bez maminky
A pak kolem sebe kope, když se dozví, že je nesamostatný maman
A že teda rozhodně je slušnej mimoň
Prijde mi ze se za nim stehovat ani nechce, ze se bude stehovat jen proto ze se to ‘ma’. Nedovedu si to predstavit, do porodnice od maminky a z porodnice za pritelem nebo jak to bude delat. A jestli vubec ten starsi toho pritele zna?
@hani28 Já myslím, že v tomto případě bysme toho nepochopily asi víc
![]()
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?
Tak pokud se porad nemas k tomu se sestehovat a zustavas u maminky tak asi se rozhodl sam. A nez byt koupil tak bydlel kde? Taky u svych rodicu? Nebo proc jste se nesestehovali uz driv a pak nevybirali byt ke koupi spolu?
By me uplne vazne, zakladatelko, zajimalo, jak to budes delat s domacnosti, kdyz budes porad u maminky.
@sahrazad1 píše:
By me uplne vazne, zakladatelko, zajimalo, jak to budes delat s domacnosti, kdyz budes porad u maminky.
copak domácnost je jen její?
Nevíme na základě pár informací, co v tom je.
@Venetia tak normalni zenska vetsinu praci zvladne, kdyz je chlap v praci. Co nezvladne, si rozdeli nebo udela, az muz prijde. Ale uz toho neni tolik a logicky maji aspon trochu casu na sebe. Jinak k tematu, by me opravdu zajimalo, ktery chlap tohle dlouhodobe zvladne…
@sahrazad1 píše:
@Venetia tak normalni zenska vetsinu praci zvladne, kdyz je chlap v praci. Co nezvladne, si rozdeli nebo udela, az muz prijde. Ale uz toho neni tolik a logicky maji aspon trochu casu na sebe. Jinak k tematu, by me opravdu zajimalo, ktery chlap tohle dlouhodobe zvladne…
jediné co o něm napsala je, že je celé dny v práci… třeba v tom je ten problém
jo a taky, že pořídil bydlení podle svého, třeba je to nějaké špatné místo, nebo všechno patří jemu…nevíme ![]()
ti
@barbora21 píše:
@Kockazvysocan![]()
Starejte se o sebe, váš názor mě nezajímá
nezajima te neci nazor? tak proc otravujes se stupidnim dotazem? vsichni do jednoho te nechapou, to ti nedochazi?… ostatne neni divu bo ocividne nejostrejsi pastelka v penale nebudes. hele, kdyz jste plodili dite, byl u toho i ten tvuj 9ti lety syn, kdyz nemuze spat sam? ![]()
… to ze nejsi troll, pricitam jen tomu, ze znam v okoli pripad, ze si dva poridili dite, ona bydli u maminky, on ve vedlejsim meste, ona k nemu se nastehovat nepujde, ze si nedovede predstavit bydlet jinde a on k ni nesmi bo se do pokojicku nevejde jeho postel, dite vychovavaji „spolu“ - pres den spolu, na noc jezdi spat ke sve mamince, podotykam, dite ma 10 let, jim je k 50ti…on ma teda svatozar… diteti se venuji na 101%, kdo nezna pozadi, vidi dokonalou rodinku bez hadek, neustale na pohodu… neznat je osobne, neuverim
ona stastna, ze zije, tam kde vyrustala, on uz za ty roky rezignoval…
No, my na to třeba ze začátku narazili opačně. Jáá bydlela ještě ve spolubydlení, přítel u rodičů. Když jsme se rozhodli sestěhovat, taky měl chvíli takovou představu, že přes den bude u rodičů (měl tam dílnu a tak..) a večer přijede za mnou. Musel si rychle vybrat kde chce vlastně žít. To, že bude přes den u rodičů denně jsem odmítla tolerovat… Už je to nějaký ten rok zpátky, spokojeně si žijeme sami a čekáme mimčo. Ale to odtržení od rodičů (na návštěvu samozřejmě rádi zajdeme) byl velmi důležitý krok.