Stěhování za přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33562
21.4.20 18:28
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.

Kolik že ti je? 15??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
@barbora21 píše:
@hanka.br.
Jaké zlatokopky? To jste možná vy já se finančně o sebe a dítě starám sama

No v dětském pokoji u maminky to jde mnohem líp než ve vlastním bytě :lol: pardon já musela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.

chudák chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
21.4.20 18:29
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.

Hned? Psala jsi, že za 14 dní máš rodit? Tak to se s novým chlapem už asi znáte delší dobu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.4.20 18:35
@barbora21 píše:
@hanka.br.
Jaké zlatokopky? To jste možná vy já se finančně o sebe a dítě starám sama

Ty máš možná dvě děti, ale jinak si bez maminky ani neškrtneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.4.20 18:37

No ja bych se nikam nestehovala, zustala bych ve svem detskem pokojicku a zila tam dal se synem i s miminem, prvorozeny bude nesmirne rad, ze nema zadne soukromi a rve mu co tri hodiny v noci sourozenec. za partnerem bych obcas zajela na navstevu, aby se nereklo… :zed: :zed: :zed:… smysleni nekterych lidi je jak od pacosu psychiatrickych leceben, vsadim boty, ze i ty s psychology mas zkusenosti… myslim, ze i tvuj partner bude skvele terno..

Příspěvek upraven 21.04.20 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.4.20 18:38
@barbora21 píše:
Proč bych nemohla být u rodičů, když je chlap v práci? Nepíšu, že tam nepůjdu, píšu že to budu stridat, proč se tady hned soudí? Asi mám trpělivého chlapa.

Tak se modli, aby mu to vydrželo…tohle normální opravdu není, to se nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.4.20 18:45
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?

počítám, že ideální lokalita by byla na jednom patře s maminkou u Vás v paneláku.
Ale ne zakladatelko…proti gustu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11187
21.4.20 18:53
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?

Tak hlavne ze vam to s pritelem klape…to se pozna jak? Ze ti udelal dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.20 18:57

@barbora21 9 lety se bojí spát sám? Twl.. To je masakr.. Chudák.. Je vidět, že je brany stále jako mrne.. Tobě nevadí žít v jedné místnosti? Nechapu tě, vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.20 19:39
@barbora21 píše:
@Russet
Nebudu denně u mámy, syn je tu rád, máma mě tu nedrží a každá to máme jinak…

Tak já bych ji třeba navštěvovala. Ale nežije. Kdybych byla na rozpadnutí, dřepím doma - to znamená tam, kde je otec dítěte. Né u máti v dětském pokoji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
21.4.20 20:35

Ahoj ahoj :) mám maličko podobnou situaci bydlela jsem s mámou a ještě sestrou a svagrem a mým synem ale to byl miminko bydleli jsme v bytě měli jsme taky svůj pokoj našla jsem si svého muže a přestěhovali jsme se společně a ještě k tomu na druhý konec republiky ale brala jsem to jako vysvobození mě naopak život a mamkou v pokoji s malým ubijel toužila jsem po své domácnosti kterou tedy už pár let mám no tak to z mého pohledu a teď ještě k tobě tak první věc čekáte rodinu takže šup šup k miláčkovi do nového kde budeš paní domácnosti mamku navštěvovat můžeš to je jasný ale myslím že je nereálné aby jsi byla přes den u mamky a večer doma nebo nevím třeba jsi nějak turbo ale já bych tedy nestíhala uklidit domácnost vyprar apod postarat se o děti uvařit a mit pro děti nějaký řád koupacka přípravy do školy školky no nevím nevím ještě mimi do toho nám pribyde také takže u mě určitě nereálné ale na to si podle mě zvyknes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.4.20 20:37

V prvom rade by som si neobstarala dieta s niekym, s kym by som aspon rok nezila v spolocnej domacnosti. Chodit s niekym a zit s niekym pod jednou strechou su rozdielne veci. Mohla si “vychytat muchy” povahy, nevies ako sa bude chovat v otazkach financii. K teme stahovania- zvykla si si na pohodlny zivot, mat za zadkom mamu a spoliehat sa, ze ti pomoze. Je to z tvojej strany iba o strachu vystupit zo svojej komfortnej zony a zacat sa starat o cely chod domacnosti vratane deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
21.4.20 21:27

Nezlob se, ale 9lete dítě? A dva týdny do porodu.. Takže ti táhne na 30? A dítě se v 9 letech boji spát samo? Trošku víc věcí špatně. To jako postýlku, když za dva týdny rodis chystáš jak u mamky, tak u přítele? Jako.. Já svoji mámu miluju nadevse na světě, je úžasná, i díky ní jsem přežila totální peklo.. Ale vidět ji o víkendu jednou za dva týdny a jednou týdně si napsat mi přijde tak akorát.. Chápu u mojí sestry, která bydlí ulici od mamky se snoubencem, že když je snoubenec v práci a ona má volno, tak se staví za mámou na pokec, na oběd atd, nebo že u ní prespi, ale mít dva týdny do porodu..? Případ trošku pro psychologa, jak ty, tak malý, vzhledem ke strachu v jeho věku spát ve vlastním pokoji sám.. Chápu u mojí 4lete, ze když se v noci vzbudí, tak se přijde pritulit, ale stává se to sotva jednou za dva týdny.. Jednou za měsíc možná, spíš za dva se to stává i u sedmiletého nevlastního, že přijde k nám, že měl zlý sny.. Ale i to je výjimečný.. Měla by ses už postavit na vlastní nohy a žít jako dospělá máma, ne jako malé děcko v dětském pokoji u maminky..
Mimo jiné píšeš, že v tom. Pokoji jste od narození syna a cca do jeho 4 let s vámi byl i tatínek.. To jste jako žili v dětském pokoji všichni tři? Celé mi to přijde postavené na hlavu..

• Citovat
  • Upravit
172
21.4.20 21:38

@Paliska
Díky za názor, taky si to myslím, ale tady už se na nic ptát nebudu, umějí tu ženský akorát urážet a nevědí vůbec nic o mojí situaci i když jsem se jim to snažila popsat, takže mě to tu docela zklamalo, každá si to udělá jak mu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný