Stěhování za přítelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
21.4.20 18:01
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.
No…řekla bych že je to divný…si pořizovat s někym dítě a chtít dál bydlet s mámou? :mrgreen: tak jasne znam holky co maj s mamou hezky vztah a vídají se skoro denne..proč ne pokud Ti to vyhovuje a přítel je pryč tak mužes byt přes den u mamy… moje máma bydli 300m od nas a vidám ji 2× do měsíce a stačí mi to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
21.4.20 18:01

Takze usuzuju, ze prvni tatinek na to asi taky nemel nervy a zdrhnul, ze? Ja se vubec nedivim. Tohle vetsinou delaji chlapi, ale uz jsem slysela i o opacnem pripadu,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 18:02

@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
21.4.20 18:04
@barbora21 píše:
@Katastrofaobecna
Já být nevybírala s ním, rozhodl se sám a já s tím místem a lokalitou nesouhlasila, jak jsem si mohla budovat domov kde se mi vlastně nelíbí?

Proč se ti to místo nelíbí?

• Citovat
  • Upravit
30408
21.4.20 18:09
@barbora21 píše:
Ahoj všem, potřebuju se vyzpovídat, nějak jsem ze všeho vyčerpaná, jsem dva týdny před porodem, mám devítiletého syna, akorát bydlíme vlastně od jeho narození u mojí mamky v paneláku, máme svůj pokoj a jeho tatínek s námi už není pět let, teď čekám mimco s přítelem novým, který koupil nový byt na hypotéku, ale ještě jsem se tam nenastěhovala se synem, tohle mě vlastně vrtá hlavou, jsem zvyklá v bytě kde žiju celý život a těžko se mi zvyká na jeho byt i když je úplně novej a pohodlnej, kluk by měl svůj pokoj i když spát se sám boji, s přítelem nám to klape, je celý den v práci je podnikatel, ale já asi nějak neumím vše zabalit a jít tam hned teď a být tam sama celý den, tady se občas s mamkou bavím a pomáháme si, je tedy v důchodu, tak by mě zajímalo jak to máte vy a jestli jste si zvykli u partnera rychle, nebo ne, taky bych to ráda střídala jako, že přes den budu u mamky a k večeru budu už s přítelem.

Když občas použiješ tečku, tak to fakt nevadí, naopak, tvůj projev by mohl být maličko srozumitelnější. Takže ty si neumíš ani sbalit, ale rodit děti s různými muži, s tím jsi v pohodě. Chápu, maminka pomůže, podnikatel zase dost vydělá…A má si s tebou taky co říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.4.20 18:12

Jezis kolik Ti je? Ze zavislacis na mame? To je velka nezralost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.4.20 18:13

Nejdřív jsme spolu chodili, pak bydleli, pak jsme se vzali, a pak jsme měli děti. :lol: u vás teda nevím. Dost divný.. Nediv se že se ten kluk boji sám být v pokoji, když celý život spí s mámou v jedny místnosti. To nevím jak se příteli bude líbit až v svami bude spát 9ti lety dítě. Proč sis nenašla třeba nějaký pronájem? Ono je vlastně jednodušší takhle bydlet :) chci vidět jak u vás bude fungovat společná domácnost, když se vlastně kloudne neznáte. Ne nadarmo se říká že se mají lidi nejdřív pořádně poznat, sestehovat, a pak zakládat rodinu.

• Citovat
  • Upravit
172
21.4.20 18:14

@hanka.br.

Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.4.20 18:16
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.

Není v pohodě mít s chlapem dítě a kloudne ho neznat. Ani sním nebydlet, a hned jak vypadne do práce prispechat k mamince.

• Citovat
  • Upravit
9148
21.4.20 18:19

@barbora21 to.lidi delaj no, skoro nikdo nezije celej zivot v jednom byte. Mne se to zda cely nejaky divoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.4.20 18:20

Jak si prisla k tema dvema detem, kdyz si furt matce za zadkem? To jedno bych jeste pochopila, ale nehnout se z detskeho pokojicku a cekat hnedle druhe dite, to si teda frajerka… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
30408
21.4.20 18:21
@barbora21 píše:
@hanka.br.Nechápete, ne že si neumím zabalit bylo to myšleno, že hned odejít z místa kde jsem zvyklá není jednoduchý. A spousta žen má děti s více muži, nemyslím si, že by to nebylo v pohodě.

Nechápu. Já nějak pro zlatokopky pochopení nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 18:24

@Hanka1
Matce za zadkem rozhodně nejsem a do toho vám nic není, já se ptala na jiné věci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.4.20 18:25

@hanka.br.
Jaké zlatokopky? To jste možná vy já se finančně o sebe a dítě starám sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
21.4.20 18:26

@barbora21 tak jako chápala bych to, kdyby jsi byla pár týdnů s přítelem. Jenže ty s ním čekáš dítě. Nechápu co tě k tomu vedlo, pořizovat si další dítě, když nejsi schopna odejít od mámy ;) jinak syn by si na nový domov měl začít zvykat co nejdříve nemyslis? To pak na něj bude strašně moc změn zároveň. Nový byt, vlastní pokoj, nový táta a do toho sourozenec. Navíc v 9 letech by měl začít být trochu samostatný. Neřeknu přijít v noci k mámě, ale aby nebyl schopný být sám v pokoji. Jak dlouho to chceš ještě takhle vést? Do puberty? Jen tak přemýšlím to jsi jezdila za přítelem na návštěvy nebo on spal s vámi v pokojíčku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný