Štěnata - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
16.10.10 21:22

Lesina, my takhle neplanovane budeme mit ted brabantiky :-D a Dorotka ma termin den po mne, tak jsem zvedava, kdo bude mit driv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 21:25

lesina - bože to je nádherné nadělení. No, tak vidím, že to jde i v malém bytě.
Kdyby se stalo „neštěstí“ a nakryl jí někdo neplánovaně, tak bych je také odchovala. Už jsem si i říkala, že by se to Samíkovi (kříženec labradora s basetem) mohlo povést, jenomže on je ňouma. Vůbec si jí nevšímá - což je na jednu stranu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:28
lemaz píše:
Kdyby se stalo „neštěstí“ a nakryl jí někdo neplánovaně, tak bych je také odchovala. Už jsem si i říkala, že by se to Samíkovi (kříženec labradora s basetem) mohlo povést, jenomže on je ňouma. Vůbec si jí nevšímá - což je na jednu stranu dobře.

A ona uz ti hara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.10.10 21:30
careynka píše:
Lesina, my takhle neplanovane budeme mit ted brabantiky :-D a Dorotka ma termin den po mne, tak jsem zvedava, kdo bude mit driv :-D

To jste taky dobří šílenci :)

Nám do toho ještě cca hodinu po návratu z porodnice zazvonili řemeslníci, že jim neplánovaně vypadla zakázka a že by měli čas na naši koupelnu… Tak jsme ještě předělávali koupelnu :) Ale to byly jen tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:32
Lesina píše:
careynka píše:
Lesina, my takhle neplanovane budeme mit ted brabantiky :-D a Dorotka ma termin den po mne, tak jsem zvedava, kdo bude mit driv :-D

Nám do toho ještě cca hodinu po návratu z porodnice zazvonili řemeslníci, že jim neplánovaně vypadla zakázka a že by měli čas na naši koupelnu… Tak jsme ještě předělávali koupelnu :) Ale to byly jen tři dny.

Koupelnu zrovna delame taky :-D ale myslim ze ji do porodu nestihnem…no ono nastesti ty brabantici jsou malinky a je jich malo, tri ctyri…takze to neresim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.10.10 21:34
careynka píše:
Lesina píše:
careynka píše:

Nám do toho ještě cca hodinu po návratu z porodnice zazvonili řemeslníci, že jim neplánovaně vypadla zakázka a že by měli čas na naši koupelnu… Tak jsme ještě předělávali koupelnu :) Ale to byly jen tři dny.
Koupelnu zrovna delame taky :-D ale myslim ze ji do porodu nestihnem…no ono nastesti ty brabantici jsou malinky a je jich malo, tri ctyri…takze to neresim :-)

Nemáš fotku? Teda myslím budoucí maminy :)

Naše Kačka je už bohužel v psím nebi, doteď mi chybí. Máme teď kluka JRT, ale holka je holka, do kluka bych už znovu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:38

http://img4.rajce.idnes.cz/…ages/052.JPG tady je jako dvoumesicni stenatko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 21:39
careynka píše:
lemaz píše:
Kdyby se stalo „neštěstí“ a nakryl jí někdo neplánovaně, tak bych je také odchovala. Už jsem si i říkala, že by se to Samíkovi (kříženec labradora s basetem) mohlo povést, jenomže on je ňouma. Vůbec si jí nevšímá - což je na jednu stranu dobře.
A ona uz ti hara?

No, právě teď začala hárat. Na jaře by to bylo poslední hárání, které bychom mohli připustit. Pak už je pozdě. Na jaře jí budou 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:40
lemaz píše:
careynka píše:
lemaz píše:
A ona uz ti hara?
No, právě teď začala hárat. Na jaře by to bylo poslední hárání, které bychom mohli připustit. Pak už je pozdě. Na jaře jí budou 3 roky.

Proc by melo byt posledni?? Ono vetsinou kdyz zije fena se psem, tak si ji vsim az kdyz je vhodna na kryti, proto mozna po ni ten vas druhej nesili, kdyz teprv zacala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 21:42

Tohle už je její 5tý hárání. A nikdy si jí nevšiml. Ostatní psi se můžou zbláznit a on jí nosí hračky a kostičky. je to holt romantik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.10.10 21:43
lemaz píše:
Tohle už je její 5tý hárání. A nikdy si jí nevšiml. Ostatní psi se můžou zbláznit a on jí nosí hračky a kostičky. je to holt romantik :mrgreen:

jeste navic jsou ji dva roky, taky se casto stava, ze si psi mladych fen nevsimaji, ale az kdyz dospejou…nebo mate doma frigidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.10.10 22:14

Lamaze já bych do toho nešla, myslí že bezpapíráku běhá po světě až až. Navíc jak už bylo psáno, to že tvá psí slečna má RTG ok, neznamená že i štěňata budou ok. Pokud nemáš PP, tak nemůžeš vědět, jaké DKK a DLK měli předci. Samozřejmě že i u papírových štěňat se DKK vyskytuje, to je jasné.
Co se týče odchovu, tak ono to není vždy tak jednoduché jak to mnohdy vypadá. Já při prvním vrhu naší novofundlandské slečny málem o ní přišla, bohužel musela rodit císařem a byly velké komplikace, druhý vrh už jsem si hooodně rozmýšlela, ale změnila jsem veta. a doufala že vše bude ok, naštěstí bylo i když opět musela rodit císařem. Kdyby se jí něco stalo, tak bych si to nikdy neodpustila, že kvůli mé touze po štěňatech se jí něco stalo.
Já jako chovatelka novofundlandských psů mám v jednom jasno, pokud by některá z mých fen měla DKK či DLK byď jen 1/0 či 0/1 tak bych na ní nikdy nechovala. Kéž by se takto k chovu stavěli všichni, vypadalo by to u nás pak jinak.

Jo a prosím tě ještě jeden dotaz, ten RTG co jsi psala že má 1,5 to je jako co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
16.10.10 22:18

dysplazie. Do dvojky je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.10.10 22:21
lemaz píše:
dysplazie. Do dvojky je to v pořádku.

ne není, pro mě je buď dysplazie čistá a nebo nečistá, tak že to co je víc než nula já neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný