Sousedka si stěžuje na rámus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
29.3.14 14:36
@ynax píše:
Já tě chápu… ale rozhodně bych nenechala si malý dítě v sobotu v 5.30 hrát s hračkama tak, aby dělalo rámus. Vzala bych si ho do postele, nebo pustila pohádku, vzala si ho na gauč, kde bychom si prohlíželi knížky… a to min do 8.30. Chtělo by to trochu ohleduplnosti k sousedům

Souhlasím :palec:

Taky by mě štvalo, kdyby mě cizí dítě budilo v půl 6 ráno :zed: Snažila bych se ho udržet v klidu aspon do těch 8h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
29.3.14 14:45

Zastávám se paní sousedky. Ono to fakt není nic příjemného, když tě dítě vzbudí takhle ráno. A ještě o víkendu, kdy chce člověk aspoň trochu klidu. Náš malej má pokoj nad ložnicí a já taky neskákala radostí, když začal dělat rámus takhle ráno, a to to bylo moje dítě, který jsem si zpacifikovala :) Zkus sousedku trochu pochopit a udržet malého v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.3.14 14:50

Chudáci sousedi :think: Tohle si můžou dovolit lidi v domě, ne na bytovce. Mám taky živou, skoro dvouletou dcerku, takže vím jakej dokáže dělat kravál. Ale když prostě potřebuju aby byla v klidu (například když tady spí návštěva), tak jí umím zabavit tak, aby byla potichu, nehledě na to že už chápe, když na ní udělám psst, že má být ticho. Ale to se musíš dítěti věnovat a ne si třeba v klidu pít kafíčko a nechat dítě dělat si, co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.3.14 14:57
@MambaJ píše:
Je to dítě, není to žádný důchodce, má právo, aby si hrálo a jestli se to Paní sousedce nelíbí, tak ať se odstěhuje.

Presne. Dite ma pravo si hrat a komu se to nelibi at se odstehuje do lesa… Za takovy nazory bych kopala do prdeli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
29.3.14 14:59

Ja to teda zazivam z te druhe strany, nad nami bydli pani s cca 3 letym chlapeckem, evidentne je to raubir, je schopny v 11 vecer tak trisknout do topeni, ze jsme ja i mala v tu ranu vzhuru, samozrejme moje 6 mesicni dcera se vzdy lekne a pak muzu uspavat znovu, to same brzy rano :roll:. Kolikrat jsem mela takove nervy, ze jsem myslela, ze je oba vynesu v zubech - chapu, ze je asi zivejsi, ale bohuzel tady nebydli sami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.3.14 15:04

Zastavam se sousedky a nechapu nazory typu at se sousedka odstehuje!!! a ja kdybych mela nad sebou kraval od 5.30 tak si stezuji taky!! tohle neni normalni. a ano, dite at si hraje, ale v mezich normalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.3.14 15:06
@Andeliiicek píše:
Ja to teda zazivam z te druhe strany, nad nami bydli pani s cca 3 letym chlapeckem, evidentne je to raubir, je schopny v 11 vecer tak trisknout do topeni, ze jsme ja i mala v tu ranu vzhuru, samozrejme moje 6 mesicni dcera se vzdy lekne a pak muzu uspavat znovu, to same brzy rano :roll:. Kolikrat jsem mela takove nervy, ze jsem myslela, ze je oba vynesu v zubech - chapu, ze je asi zivejsi, ale bohuzel tady nebydli sami :nevim:

znam to, nad nama bydli zenska, ma dvoulete dvojcata, ktere vecne hlida babick, ktera si tam vodi dalsi rocni a trilete dite a je to des! litani nonstop a nekdy i o pulnoci! navic tady v usa jsou papirove podlahy takze slysime uplne vsechno. Obcas bych je nakopala do pr..,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.3.14 15:13

@roza007 Tak bych jí mlátila do těch dveří alespoň proto, aby se nevyspala ani ona, on takový nepřerušovaný zvonek je také lahůdka. Když už by mě vzbudili dřív, abych to alespoň nějak rozkošně zužitkovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
29.3.14 15:16

@Taminka jo o tom, ze cely den lita z pokoje do pokoje nemluvim, to neresim, je to pres den, ona se ta zenska nekdy v noci s manzelem tak nahlas hada, ze bych ti mohla pretlumocit co presne mluvi, take slysime jak po tom. chlapeckovi krici, ale to vse neresim, ale to jak vecer kope do topeni, to uz je i na me moc :zed:. Nedokazu si lredstavit jak by to dupani slo slyset, kdyby tu byly tebou zminovane papirove podlahy :P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.3.14 15:25

@Fjodorka Ale to já bych to i zužitkovala…to ano. Ale vzhledem k tomu, že mě vzbudí vyděšením první vysypaná krabice kostek z metru výšky na holou podlahu, což zní stejně jako kulometná palba, tak mě sice napadají dost sprosté věci, ale zcela jiného kalibru :pocitac:
Takže než v duchu vyjmenuju všeky vaginální opisy a popřeju jí svědivou rozlezlou vyrážku, tak mě většinou přejde chuť na cokoli jiného, než se bleskově s co nejmenším zasviněním pokoje zabít.
A při TOM má pak stejně pocit, že si hnedka vedle mě hrajou ty dvě děti :zed:
Takže mám doam kaziš. ky, a ještě ani nejsou moji… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.3.14 17:06

Uf, naštěstí je tady názorů typu „dítě má právo na všechno a sousedka ať si trhne“ docela málo. Vás, kterých se to týká, bych teda za sousedy nechtěla ani omylem. A ujišťuji vás, že vy mě taky ne. :cert:
Zakladatelko, sousedka má pravdu, rámus holt není příjemnej v žádnou denní dobu, natož takhle brzo, když chce spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.14 18:03
@Lively píše:
Uf, naštěstí je tady názorů typu „dítě má právo na všechno a sousedkadalo.i trhne“ docela málo. Vás, kterých se to týká, bych teda za sousedy nechtěla ani omylem. A ujišťuji vás, že vy mě taky ne. :cert:
Zakladatelko, sousedka má pravdu, rámus holt není příjemnej v žádnou denní dobu, natož takhle brzo, když chce spát.

Presne! Take mam male dite uz od narozeni se silene vzteka a snazila jsem.se uklidnovat jak se dalo. Bilo mi lito sousedky :/ kolikrat jsem se ji omlouvala ze takhle place a ze se vzteka. Ted je ji 6 mesicu a prestala. Ale taky mi zrovna neni lrijemne kdyz jina sousedka turuje auto lrimo pod oknama i ve tri rano nikam s nim neodjede zabouchne dvere a de domu a furt takhle. Jinak meli sme v panelak problem se sousedkou ktera pri soulozeni silene rvala a to se opravdu nedalo. Mdyz uz jsem.se ji oprela o zvonek. rekla ze potrebuje aby byla slyset! A to vas upozornuji ze by slyset i do sousednich panelaku kdyz lide mli otevrene okno a kdo ma male deti tak pak jim to vysvetlujte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.3.14 18:16

V 5:30 někdo busit, tak na ne vylitnu.My máme tak neohledupny sousedy (maj dvě děti).. :cert: dupou, dvou do 11h, matka samozivitelja co řve na děti a je či na ne jaký jsou kreteni a zmrdi!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.14 18:38

Se sousedkou máme jinak dobrý vztah. Chápu, že se chce vyspat, ale my to neděláme scgálně! Malému domlouvám a pokud domluva nestačí dostane přes zadek. V 5:30 ho nenechávám si jen tak hrát pouštím pohádky, ale u nic dlouho nevydrží.
Chápu její rozčílení já taky chodila do práce, ale na druhou stranu… :-/
No jak už tady zaznělo zítra by snad měl tedy vstávat v 06:30 :-) Každopádně se budu muset více snažit ho udržet.¨děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.14 18:41
@celipipka54 píše:
Chudáci sousedi :think: Tohle si můžou dovolit lidi v domě, ne na bytovce. Mám taky živou, skoro dvouletou dcerku, takže vím jakej dokáže dělat kravál. Ale když prostě potřebuju aby byla v klidu (například když tady spí návštěva), tak jí umím zabavit tak, aby byla potichu, nehledě na to že už chápe, když na ní udělám psst, že má být ticho. Ale to se musíš dítěti věnovat a ne si třeba v klidu pít kafíčko a nechat dítě dělat si, co chce :nevim:

Tady nikdo nepsal, že si v klidu piju kafíčko zatím co syn dělá rámus!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML