Sousedka si stěžuje na rámus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
30.3.14 21:05

@Fjodorka no jejda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.3.14 21:07

@Krkael velká omluva jednala jsem rychleji, než myslela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.3.14 21:08
@KarolinaPac píše:
@Krkael velká omluva jednala jsem rychleji, než myslela :zed:

Stane se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.3.14 21:18

@Krkael tak mě rozohnilo co ta ženska napsala :cert: takových bezohledných lidí víc- že se má někdo odstěhovat..kam ten svět spěje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.3.14 21:20

@KarolinaPac No, jako co na to chceš říct, někteří lidi jsou prostě na facana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
1.4.14 10:49

Nojo, někteří lidi si myslí, že všechny děti jsou stejně klidné jako ty jejich a nechápou, že některé děti jsou jak malý tajfun a jdou zpomalit a ztišit jen na pár sekund - druhá možnost samozřejmě je svázat takové dítě do svěrací kazajky a dát mu roubík. :mrgreen: Většina dětí z toho naštěstí během dvou let přehnané aktivity vyroste. Ale jsou děti, kterým to vydrží několik let - s jedním takovým šestiletým jsme strávili v neděli několik hodin. Jeho rodiče upřímně lituji - po napomenutí se zklidní na několik sekund a pak zase řádí dál (běhá, skáče, povykuje,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.4.14 11:45

@alifie Ale my to i chápem, ale rodiče těch dětí asi nechápou, že nejsou na světě sami a že je i třetí možnost - sbalit haranta a vyběhnout ven. A pokud děcko řičí už od půl šesté a nic nepomáhá, tak klidně ho vzít ven v půl šesté. To, že se nevyspí rodič by nemělo znamenat, že se nevyspí nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
1.4.14 12:07
@Fjodorka píše:
@alifie Ale my to i chápem, ale rodiče těch dětí asi nechápou, že nejsou na světě sami a že je i třetí možnost - sbalit haranta a vyběhnout ven. A pokud děcko řičí už od půl šesté a nic nepomáhá, tak klidně ho vzít ven v půl šesté. To, že se nevyspí rodič by nemělo znamenat, že se nevyspí nikdo.

Dupání a rámus od cizích dětí beru stejně jako vyzpěvování kosa v 5 ráno před oknem. Nevyžaduje to po mě žádnou akci, tak mi to nevadí. Člověk, kterého takové věci budí není dost unavený, může vylézt z postele a může jít dělat něco užitečného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.4.14 12:14

@alifie 8o Tak tebe bych nechtěla mít za sousedku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
1.4.14 12:25

@alifie no, takový sousedy bych fakt chtěla. Jak mám vysvětlit malému dítěti, že v klidu může v tom kraválu spát? Pak je celý den nevyspalá a přetažená a odráží se to pak i v neklidném nočním spaní. já jako dospělá to přežiju, budiž, i když mmochodem, i kdybych byla polomrtvá únavou, tak já prostě hluboce spát nebudu nikdy, takže to, že když někdo nespí tak není unavený, to je pěkná kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
1.4.14 12:34
@Fjodorka píše:
@alifie 8o Tak tebe bych nechtěla mít za sousedku :lol:

Moje děti měly jiné problémy (zdravotní), které mně neumožňovaly normálně se vyspat - rámbajz z hraček a dupání se od nás ozývalo v civilizovaných hodinách. :) Ale stejně si sousedka stěžovala na schůzi, protože že jsme jedenkrát vrzali a dupali ve 2 v noci - syn tehdy blil jak alík a my jsme si dovolili pobíhat v noci po bytě (a tedy dupat) a převlékat postel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
1.4.14 12:42

Co na to rict moje mala vstavala taky brzo ale zapla jsem ji pohadku ona se koukala a ja v klidu dospavala.
Ale rady jak jit s deckem v pul 6 rano ven..hm to je fajn ale co v zime? :mrgreen: Proste bych se snazila ditko zabavit a odnaucit delat kraval.Jak povyroste bude to lepsi.Za sousedkou bych zasla, omluvila se a vysvetlila celou situaci.Ja nejlepe vim, ze se sousedy je lepsi byt zadobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.4.14 12:45
@alifie píše:
Dupání a rámus od cizích dětí beru stejně jako vyzpěvování kosa v 5 ráno před oknem. Nevyžaduje to po mě žádnou akci, tak mi to nevadí. Člověk, kterého takové věci budí není dost unavený, může vylézt z postele a může jít dělat něco užitečného. :D

Nevidím důvod, proč by cizí dítě mělo budit celý panelák v 5 ráno :zed: :zed: Taky nemůžu spát, když někdo dělá binec a ptáci za oknem mi nevadí, to není tak slyšet. Díkybohu, že už v bytovce nebydlíme a nemusím to řešit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
1.4.14 12:45
@Koblížek21 píše:
@alifie no, takový sousedy bych fakt chtěla. Jak mám vysvětlit malému dítěti, že v klidu může v tom kraválu spát?

Moje děti v poslední době spí tak dobře, že je nevzbudí ani pořádná bouřka. Není únava jako únava - chce to hodně fyzické aktivity - pak tě fakt nevzbudí nějaké bouchání, které se tě vůbec netýká. :nevim: A mladší - když ještě spával po obědě, tak toho z poledního spánku nevzbudila ani cirkulárka. :nevim: Nemá spíš tvoje malá problémy se spánkem jako důsledek očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.4.14 12:47
@alifie píše:
Moje děti měly jiné problémy (zdravotní), které mně neumožňovaly normálně se vyspat - rámbajz z hraček a dupání se od nás ozývalo v civilizovaných hodinách. :) Ale stejně si sousedka stěžovala na schůzi, protože že jsme jedenkrát vrzali a dupali ve 2 v noci - syn tehdy blil jak alík a my jsme si dovolili pobíhat v noci po bytě (a tedy dupat) a převlékat postel. :lol:

Copak ty nevidíš rozdíl v tom, když dítě pravidelně dělá bordel brzy ráno a tím, když vy jednou doma v noci dupete? Fakt ti to přijde stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí