Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kupujete někdo stírací losy od sazky? Je vůbec ňáká šance na výhru, nebo skutečně záleží na šťastný ruce při výběru? Kupuju nejčastěji maxi černou perlu za 200kč a pokaždý nic, tak mě zajímá názor, jestli někdo něco vyhráka. Koukala jsem, že je i ňákej los drahokami za 300kč, ale obávám se, že v něm bude opět prd. Nekupoval ho někdo?
Občas si koupím buď od Sázky nebo Tipsport. Většinou za 100 někdy za 200. Vyhrála jsem na jeden los max 800,– jinak tam nemám většinou nic nebo jen cenu toho losu.
ale stejně mi to nedá a jednou za čas si ho koupím. ![]()
@Tereza Z já ani neznám nikoho z okolí kdo by měl na losu víc než 2tisíce. Jen jednu paní která vyhrála auto
ale je to už aspoň 8 let nazpět ![]()
Asi tak dva roky zpátky jsem kupovala černou perlu a X krát jsem vyhrála 100 Kč. Moje nejvyšší výhra byla myslím 900. Když jsem si spočítala co do toho dám a co vy hraju byla jsem v plusu asi 600. Po tom co jsem vyhrála těch 900 jsem si už další los nekoupila. ![]()
Já za to moc neutrácím, ale na Vánoce jsem kupovala dětem Vánoční přání za 100,– a jen na jednomm byla výhra 100. ![]()
Ty prachy radši investuj do podílových fondů nebo aspoň na stavebko.. je to prostě Loterie a šance je mizivá až nulová…
ANO-já se za los za posledních 10kč s klukem na gymplu podívala na pět dní do Paříže (vyhráli jsme tehdy 5tisíc, což byly dvě minimální mzdy, něco jako dnes třeba 25).. ale tím to taky začlo a skončilo
své štěstí jsem si vybrala a mám doma a na jakýkoliv další los v mém životě byla maximální výhra stovka ![]()
takže už to nekupuju a vyjímku dělám jen na vánoce, kdy to beru rovnou jako dotaci Sazce
a většinou to tak i dopadne.. naštěstí synovec na Perlu letos vyhrál aspoň tři kila (za stovku) a jedna dcera 50 (za stovku), tak si holka koupila další a co myslíš - NIC
![]()
ti říkám, vyhozený prachy oknem.
PS : Ale zas ta Paříž stála za to ![]()
@Tereza Z na strankach vyrobce losu je vzdycky herni plan, kde je rozepsan pocet losu a kolik z nich vyhrava a jake castky. Doporucuju se podivat, pak to prestanes kupovat.
Šance samozřejmě je, ale je opravdu hodně malá.
S velkými výhrami se ti ale nikdo moudrý chlubit nebude.
@Tereza Z obcas neco koupime.
Na Vanoce vždycky kupujeme supinku a nejaky vetsi los.. Max. 200,–
Ale jednou jsme meli kliku u cerne perly za 50,–, koupili jsme los a neco vyhrali, tak jsme hned sli pro dalsich par a vsechny byly vyherni, asi dobry trs.. Vyhrali jsme neco pres 1000,– za vsechny, ale jinak uz nikdy takove stesti nebyli.
Sportku nebo eurojackpot vsadim tak 1×za 3mesice a nikdy nic.. ![]()
Uz dvakrat jsem vyhrala na cernou perlu 1.000,– Kc. Ale vetsinou max tech 50kc.
Mam takovou „tradici“, ze si kazdy mesic koupim 1 los. 😀
Co jsem kupovala pod vanocni talir, tak syn vyhral 20kc, ostatni nic.
@alli_li píše:
Uz dvakrat jsem vyhrala na cernou perlu 1.000,– Kc. Ale vetsinou max tech 50kc.
Mam takovou „tradici“, ze si kazdy mesic koupim 1 los. 😀
Co jsem kupovala pod vanocni talir, tak syn vyhral 20kc, ostatni nic.
@Tereza Z píše:
Ahoj, kupujete někdo stírací losy od sazky? Je vůbec ňáká šance na výhru, nebo skutečně záleží na šťastný ruce při výběru? Kupuju nejčastěji maxi černou perlu za 200kč a pokaždý nic, tak mě zajímá názor, jestli někdo něco vyhráka. Koukala jsem, že je i ňákej los drahokami za 300kč, ale obávám se, že v něm bude opět prd. Nekupoval ho někdo?
ňákej los drahokami za 300kč
tohle by se snad ani nemělo množit ![]()
@Burj Chalifa píše: ňákej los drahokami za 300kč
tohle by se snad ani nemělo množit
Ale mnozi a velmi hojne, vidim to v praci ![]()
Ano. V roce 2017 před vánoci jsem chytl černou perlu 10 tisíc kč. Koupeno na benzince. Vyplaceno na místě druhý den.