Stitka sorry jsem tu zas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
21.5.22 16:31
@Anonymní píše:
A minulý týden jsem to probírala. s endo a ta mi řekla že je vidět že to konečně beru tak jak mám proto mi stačí ta nižší dávka… Ale můj mozek jede si to své…

No, prosim. Takze, stitka to neni. Vsak my se k tomu jednou doberem… Tvuj mozek potrebuje AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.5.22 16:32
@Anonymní píše:
No ale dnes ráno dala jsem si cigaretu a srdce mi bušilo jak o závod 125 tepu za minutu a tlak,137/88 tak mi promítlo hlavou co když to udělala zase ta stitka

Cígo to ten tep zvedlo. Nekuř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
21.5.22 16:33
@ugluk píše:
Takže ti tady trpělivě raděj dvě doktorky a jedna, která se štítnou žlázou bojuje několik desetiletí, ale všichni jsou blbí, protože ti nedávají za pravdu?
Chceš jednu radu hodnou emimina? Zkus ty léky zas brát jako lentilky, minule to fungovalo a bylo ti fajn :nevim: (ne, prosím, ironie, nedělej to, ale tvůj pocit, že ti záměrně škodí několik doktorů a lže celé emimino, opravdu nebude problémem štítné žlázy, jejíž hodnoty jsou normální).

ano přesně tady se vše bere jako lentilky a je to o. k. :mrgreen: je to marný je to marný a je to marný. Já to vzdávám jdu háčkovat březí kočku :mrgreen: předávám ti štafetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
21.5.22 16:39

@ka2ka hele neberu, asi i díky téhle diskuzi mi docvaklo, jak marný může být čas strávený na emiminu, beru druhej počítač a jdu vytvořit nějaké placené hodnoty :mrgreen: Tvou kočku chci vidět :lol:
(jo a opravuju se, ty doktorky jsou tu hned tři. Dle zakladatelky jedna blbější než druhá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.5.22 16:40

Mmch, jeste jednou jsem si to precetla. V unoru 2020 byla predavkovana s priznaky predavkovani( takze asi ne uplne malo), snizili ji davku. Problemy prisly az na konci prosince 2021, tj. za skoro dva roky. Hodnoty ma normalni( skoro vyssi). Co ji vede k tomu vinit z jejich problemu stitnici, kterou ma zruba dva a pul roku kompenzovanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.5.22 16:42

No, odpovim si sama…mozek. Ji to nepomuze, jede si svou, je to videt v kazde diskusi, vsechny konci stejne. Jdu ven. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
21.5.22 16:47
@ugluk píše:
@ka2ka hele neberu, asi i díky téhle diskuzi mi docvaklo, jak marný může být čas strávený na emiminu, beru druhej počítač a jdu vytvořit nějaké placené hodnoty :mrgreen: Tvou kočku chci vidět :lol:
(jo a opravuju se, ty doktorky jsou tu hned tři. Dle zakladatelky jedna blbější než druhá)

poslala jsem ti sz :mrgreen: jdu tvořit hodnoty malý dítě je u dědy, velký nemocný tak mám klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
21.5.22 16:48

@mroe :mavam: jdi tady je docela hezky no vidíš však si pamatuje jaký to byla takový fet zdarma hmmm a náhodou já zhubla deset kilo za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.5.22 16:52
@ka2ka píše:
ano přesně tady se vše bere jako lentilky a je to o. k. :mrgreen: je to marný je to marný a je to marný. Já to vzdávám jdu háčkovat březí kočku :mrgreen: předávám ti štafetu

No, zhubnuti je mozna fajn, ale ze by si clovek chtel zhuntovat srdce nebo uhnat infarkt…ale ona k tomu tim zbytecnym stresem stejne smeruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
21.5.22 17:00
@mroe píše:
No, zhubnuti je mozna fajn, ale ze by si clovek chtel zhuntovat srdce nebo uhnat infarkt…ale ona k tomu tim zbytecnym stresem stejne smeruje…

ale tak lepší než jak to ted mám já umím přibrat i 15kg za týden :zed: ale zakladatelka se z toho spíš zblázní a to myslím upřímně ona se na to upnula a to je zlý musí si najít něco na odreagování já mám svůj háček a když je to zlý zalezu a háčkuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
21.5.22 22:17

Jinak se přidávám k těm, kdo k doktorce na endokrinologii pomalu přitancovala a na dotaz - jak se cítíte? - odpověděl nadšeným - skvěle, jak nikdy dříve! Načež mě zpražila, že jsem ale dle hodnot zoufale předávkovaná (to bylo po porodu, když jsem měla v těhotenství dávky dost zvedlé). No nic, no, sice se už necítím až tak skvěle jako předtím (je mi „jenom“ normálně dobře), ale nejsem tak pitomá, abych se záměrně předávkovala a nedodržovala pokyny k léčbě. Ale tý energie a optimismu, to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
22.5.22 08:54
@Borrealis píše:
jjj, endokrinolog jí bude řešit její psychiku

jjj na to on je vyloženě zvědavý a na to je expert

:lol:

no nic

:mavam:

Endokrinolog ale resi psychiku. Pokazde se zajima, jak se clovek citi. Jestli se citi unaveny, vycerpany, dobre spi, ma vykyvy nalad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 09:01

@ugluk já nevím vy asi nejste normální všechny… Já jsem tam psala že když jsem měla vyšší dávky bylo to lepší a vy hned že se mám předávkovat a žrát to jako lentilky… Vy jste mimo všechny tady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.22 09:28

Prostě mě to vyděsilo, nikdy jsem úzkosti a tito problémy neměla, tak jsem pátrala na internetu co by to mohlo být a vyjelo na mě. ze to dělá štítná žláza je to i v knížce o uzkostech že to je vědecky dokázáno, a vy tady na mě hned začnete dělat frajerky… Já jsem si prostě myslela že mám prostě malou dávku když celej život jsem brala vyšší, ale když mi tady píšete že hodnoty jsou vyšší či ukázkové tak jsem klidnější

Protože moje endokrinolozka si o uzkostech povídat nechce ona tvrdí že moje hodnoty jsou v pořádku že já úzkosti z toho mít nemůžu

A pak se dozvím že můžu mít dobře hodnoty ale stejně ta stitka mi ty úzkosti zbusobit může, tak já jsem z toho taky jelen a akorát v tom bloudím a mám nervy sama ze sebe že jsemmse musela narodit bez štítné žlázy nebo co tam mám…

• Citovat
  • Upravit
69117
22.5.22 10:44

Ne, milá anonymní, my jsme ti v x předešlých diskuzích radily do zblbnutí, tady ti radí do zblbnutí, ale tobě se furt ty odpovědi nelíbí. Pochopilas, že tady ale jiný nedostaneš? Zkus se jít poptat tam, kde to na tebe vyjelo na inernetu. A nebo jinak - jaký by mělo být řešení? I kdyby to z nějakýho záhadnýho důvodu štítná žláza byla, tak při správným dávkování záměrně předávkovat, abyses cítila líp, ale zato by ti to huntovalo tělo jinak? No nic, právě jsem napsala o pět řádků víc, než si zaslouží někdo, kdo ty řádky stejně nechce vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová