Připadám si, jak sto let za opicema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
19.9.19 09:37
@Anna766 píše:
Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.

Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
19.9.19 09:37
@Anonymní píše:
@onajeblond A o co přesně jde? Jsme skoro stejně staré :lol:

Teď nad tím přemýšlím a asi nic moc nevytvořím, ale třeba taková navigace v autě no naladím vše ale s tou věci to jsem nebyla schopna, nebo bro chtěl xbox nebo Playstation teď nevím, to taky nějak nevím co bych s tím dělala, přitom elektronika to je v pohodě, vlastně doma hlavně já. Kolikrát aplikace nebo hry neznám co je teď IN. V kosmetice nepoužívám žádný korektor a já nevím co všechno báze třeba, ale klasika nanáším makeup na kůži prstama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tobě je kolik a jak na tom jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
19.9.19 09:38
@IvaB píše:
Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím :)

Taky taky, jsou filmy který zná snad každé, ale me to neláká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
19.9.19 09:39
@skorotehotna píše:
Nerekla bych 100 let za opicema, spis bych použila slovo “tradiční” nebo “staromodni”.
  • myslím si, ze někdy ve výchově rána přes zadek vyřeší mnohem víc než 1000 slov a obecně nejsem zastáncem výchovy “dítě muže vše”
  • neuznavam podváděni a sex na jednu noc (ale to přišlo až časem a zkušenostmi)
  • jsem alergicka na outfity “tenisky ke všemu”
  • myslím ze ženy by se měly oblékat žensky
  • nesouhlasím s tím, aby se svazek homosexuálů jmenoval manzelstvi
Příspěvek upraven 19.09.19 v 09:28

Jee, tak to je moc hezké příspěvek, to souhlasím, téměř se vším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149015
19.9.19 09:42
@IvaB píše:
Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím :)

Taky jsem neviděla. Dcera na tom ujíždí, na nových seriálech. Co vím tak třeba Hra o truny, Živí mrtví, Teorie Velkého třesku a tak. Já z toho neviděla jediný díl. Neláká mě to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:44

Holky a koukám, že je nás tady hodně, co nepoužívají sociální sítě, jak to zvládáte to „nespojeni s lidmi“? Mě manžel říká, že zbytečně platin kredit, ale vím, že kdyby jsem to měla tak nad tím psaním prosedím dost, je fakt, že občas kontakt chybí, ale já raději osobní no :think:

• Citovat
  • Upravit
6759
19.9.19 09:45
@Anonymní píše:
@IvaB A jak se spojujete s přáteli? Ozvou se vám i přes to, že je to stojí kredit? :)

Zas tak moc jich nemám a nemám potřebu je denně kontaktovat. Nicméně proč kredit? Taky existuje něco jako neomezené volání. To zase znám a používám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
19.9.19 09:48
@Anna766 píše:
Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.

Já taky…a Jasná to zase dokázala, viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:50

@IvaB Myslíte paušál? :lol: pardón jestli se ptám hloupě. A jak často se s přáteli stýkate? Já co zrušila všechny soc.site tak počet zájmu klesl bohužel, opravdová kamarádka mi zůstala jedna, dvě? Si troufnu říct

• Citovat
  • Upravit
1229
19.9.19 09:50

Žiju tak, aby to vyhovovalo mně. Jestli jsem sto let za opicema je mi srdečně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.9.19 09:52
@Anonymní píše:
@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží :mrgreen:

Na facebooku sice jsem, ale vlezu tam jednou za uherák. Ostatní nemám a nepotřebuju.

• Citovat
  • Upravit
12647
19.9.19 09:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětí :lol: jak jste na tom vy?

já určitě v iCT, některé aplikace na mobilu a funkce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.9.19 09:54

Zrovna včera sem si tak připadala v bance, protože sem se tam byla o něčem poradit, nerada se sama hrabu v internetovém bankovnictví abych tam něco nenamackala špatně, a ta ženská v bance na mě koukala jak na nějakého duchodce a ptala se mě jestli se vůbec umím přihlásit na svůj účet :mrgreen: jinak jsem teda za opicema co se týče módy, ta mě moc nezajímá, neznám současné „celebrity“ to sem uvízla někde v 80.-90. letech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:54

@Mufina Takže jste takova samotářka? Děti máte? :)

• Citovat
  • Upravit
10461
19.9.19 10:04

Někdy jo. V některých věcech jsem taková konzerva, která si těžko zvyká na novoty (ne ve všem). Nejvíc se to týká technologií, nezaujal mě instagram, blogy, a pak se to týká třeba literatury a filmů a seriálů pro děti. Absolutně jsem nepřišla na chuť soudobé tvorbě, přijde mi naprosto tupá, ošklivá, o ničem. Takže moje děti z velké části jedou na pohádkách, na kterých jsem vyrostla já.
A jestli jsem sto let za opicema neřeším, je mi to jedno, žiju si tak, jak mi to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová