Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.
Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím ![]()
@Anonymní píše:
@onajeblond A o co přesně jde? Jsme skoro stejně staré
Teď nad tím přemýšlím a asi nic moc nevytvořím, ale třeba taková navigace v autě no naladím vše ale s tou věci to jsem nebyla schopna, nebo bro chtěl xbox nebo Playstation teď nevím, to taky nějak nevím co bych s tím dělala, přitom elektronika to je v pohodě, vlastně doma hlavně já. Kolikrát aplikace nebo hry neznám co je teď IN. V kosmetice nepoužívám žádný korektor a já nevím co všechno báze třeba, ale klasika nanáším makeup na kůži prstama.
Tobě je kolik a jak na tom jsi? ![]()
@IvaB píše:
Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím
Taky taky, jsou filmy který zná snad každé, ale me to neláká. ![]()
@skorotehotna píše:
Nerekla bych 100 let za opicema, spis bych použila slovo “tradiční” nebo “staromodni”.Příspěvek upraven 19.09.19 v 09:28
- myslím si, ze někdy ve výchově rána přes zadek vyřeší mnohem víc než 1000 slov a obecně nejsem zastáncem výchovy “dítě muže vše”
- neuznavam podváděni a sex na jednu noc (ale to přišlo až časem a zkušenostmi)
- jsem alergicka na outfity “tenisky ke všemu”
- myslím ze ženy by se měly oblékat žensky
- nesouhlasím s tím, aby se svazek homosexuálů jmenoval manzelstvi
Jee, tak to je moc hezké příspěvek, to souhlasím, téměř se vším. ![]()
@IvaB píše:
Jo, to je pravda, Hru o trůny, Avengers apod. znám jenom podle názvu. V životě jsem to neviděla a myslím, že ani neuvidím
Taky jsem neviděla. Dcera na tom ujíždí, na nových seriálech. Co vím tak třeba Hra o truny, Živí mrtví, Teorie Velkého třesku a tak. Já z toho neviděla jediný díl. Neláká mě to vůbec.
Holky a koukám, že je nás tady hodně, co nepoužívají sociální sítě, jak to zvládáte to „nespojeni s lidmi“? Mě manžel říká, že zbytečně platin kredit, ale vím, že kdyby jsem to měla tak nad tím psaním prosedím dost, je fakt, že občas kontakt chybí, ale já raději osobní no ![]()
@Anonymní píše:
@IvaB A jak se spojujete s přáteli? Ozvou se vám i přes to, že je to stojí kredit?
Zas tak moc jich nemám a nemám potřebu je denně kontaktovat. Nicméně proč kredit? Taky existuje něco jako neomezené volání. To zase znám a používám já.
@Anna766 píše:
Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.
Já taky…a Jasná to zase dokázala, viď ![]()
@IvaB Myslíte paušál?
pardón jestli se ptám hloupě. A jak často se s přáteli stýkate? Já co zrušila všechny soc.site tak počet zájmu klesl bohužel, opravdová kamarádka mi zůstala jedna, dvě? Si troufnu říct
Žiju tak, aby to vyhovovalo mně. Jestli jsem sto let za opicema je mi srdečně jedno.
@Anonymní píše:
@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží
Na facebooku sice jsem, ale vlezu tam jednou za uherák. Ostatní nemám a nepotřebuju.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětíjak jste na tom vy?
já určitě v iCT, některé aplikace na mobilu a funkce atd.
Zrovna včera sem si tak připadala v bance, protože sem se tam byla o něčem poradit, nerada se sama hrabu v internetovém bankovnictví abych tam něco nenamackala špatně, a ta ženská v bance na mě koukala jak na nějakého duchodce a ptala se mě jestli se vůbec umím přihlásit na svůj účet
jinak jsem teda za opicema co se týče módy, ta mě moc nezajímá, neznám současné „celebrity“ to sem uvízla někde v 80.-90. letech ![]()
Někdy jo. V některých věcech jsem taková konzerva, která si těžko zvyká na novoty (ne ve všem). Nejvíc se to týká technologií, nezaujal mě instagram, blogy, a pak se to týká třeba literatury a filmů a seriálů pro děti. Absolutně jsem nepřišla na chuť soudobé tvorbě, přijde mi naprosto tupá, ošklivá, o ničem. Takže moje děti z velké části jedou na pohádkách, na kterých jsem vyrostla já.
A jestli jsem sto let za opicema neřeším, je mi to jedno, žiju si tak, jak mi to vyhovuje.