Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@anahita
A jak jsi na tom s objemy? Měřila jsi se? Je tam změna, nebo to také stojí?
@Lexoid píše:
@anahita
@anahita já teda přidám jen mou zkušenost s antikoncepcí. Hubnu od porodu, takže už asi 19 měsíců. Mám dole 20 kg. Můj cíl byl a je cca 56 kg. Vše šlo naprosto podle plánu, jedla jsem vyváženě, pravidelně a sportuju nanejvýš procházkama s kočárkem, ale i tak šla váha dolů. Letos v lednu jsem si nechala předepsat HA kvůli pleti a silné MS. Najednou jsem za dva měsíce přibrala 3 kg, takže jsem HA okamžitě vysadila (měla jsem ale po ní i jiné obtíže) a nyní to jsou dva měsíce po vysazení HA a horko těžko jsem shodila 1-2 kg. A to jsem přitom naprosto nic nezměnila. Hýbu se teď dokonce víc, jídelníček mám snad ještě vyváženější a přesto mám pocit, že jsem se s váhou zastavila. Bohužel mně osobně HA rozhodila co se jen dalo. Držím palce v dalším hubnutí ![]()
Mě, když se nedařilo zhubnout přes břicho, tak pomohlo ubrat trochu víc sacharidů a hlídat si i glykemický index potravin. Stačilo tak týden až 2 a najednou jsem zase začala hubnout. Nakonec jsem zhubla víc než jsem chtěla.
@Lexoid píše:
@anahita
nooo, tak to mě nenapadlo. Přeměření od začátku hubnutí jsem dělala až teď. Od původní váhy jsou změny patrné samozřejmě: paže -4, prsa -8, břicho -8, zadek -15. Jestli se i nadále v průběhu několika měsíců nehnu s váhou zase přeměřím, to mě taky nenapadlo.
@Zzzuuz píše:
@anahita já teda přidám jen mou zkušenost s antikoncepcí. Hubnu od porodu, takže už asi 19 měsíců. Mám dole 20 kg. Můj cíl byl a je cca 56 kg. Vše šlo naprosto podle plánu, jedla jsem vyváženě, pravidelně a sportuju nanejvýš procházkama s kočárkem, ale i tak šla váha dolů. Letos v lednu jsem si nechala předepsat HA kvůli pleti a silné MS. Najednou jsem za dva měsíce přibrala 3 kg, takže jsem HA okamžitě vysadila (měla jsem ale po ní i jiné obtíže) a nyní to jsou dva měsíce po vysazení HA a horko těžko jsem shodila 1-2 kg. A to jsem přitom naprosto nic nezměnila. Hýbu se teď dokonce víc, jídelníček mám snad ještě vyváženější a přesto mám pocit, že jsem se s váhou zastavila. Bohužel mně osobně HA rozhodila co se jen dalo. Držím palce v dalším hubnutí
hoj mluvíš mi z duše. Já začala hubnout později po porodu, kvůli císaři a problémům s ním spojených, ale když jsem začala, jedla jsem antinu- Katyu. Seděla mi a vše bylo v pohodě, ale po 3 měsících mě začaly bolet lýtka. Myslela jsem, že to je z toho jak pořád lítám kolem domácnosti a prcka, ale začalo to být protivné a gyndař mi hned změnil antiko, že to tak nejde. Napsal mi sidretu, která má odvodňovat a zlepšit pleť, vlasy - vůbec jsem to nepotřebovala. Ale po 3 měsících mi stoupla váha o 3kg a nehla jsem s tím, přidaly se jiné potíže, jako hrozná plačtivost, bolest prsou a tak jsem ji přestala jíst. Zmizely 2kg, jenže váha od té doby stojí
Myslím si že to bude těma hormonama. Je to svinstvo, nehledě na to, že mám teď pleť horší jak kde jaký 15letý puberťák!
@Erwinka píše:
Mě, když se nedařilo zhubnout přes břicho, tak pomohlo ubrat trochu víc sacharidů a hlídat si i glykemický index potravin. Stačilo tak týden až 2 a najednou jsem zase začala hubnout. Nakonec jsem zhubla víc než jsem chtěla.
hmm zkusím taky pohlídat ![]()
@anahita píše:
hmm zkusím taky pohlídat
To je také řešení a skvělé ale to spíše s někým, kdo o tom alespoň trochu ví. Jet na ketozu je super ale než překonáš ten snížený přísun sacharidů tak to je dost o kvalitních potravinách. ![]()