Stop stav a dál nejde dolů ani deko :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
6.5.14 08:40

@anahita
A jak jsi na tom s objemy? Měřila jsi se? Je tam změna, nebo to také stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.5.14 09:15
@Lexoid píše:
@anahita
A jak jsi na tom s objemy? Měřila jsi se? Je tam změna, nebo to také stojí?
:palec: dobrá připomínka ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
6.5.14 10:02

@anahita já teda přidám jen mou zkušenost s antikoncepcí. Hubnu od porodu, takže už asi 19 měsíců. Mám dole 20 kg. Můj cíl byl a je cca 56 kg. Vše šlo naprosto podle plánu, jedla jsem vyváženě, pravidelně a sportuju nanejvýš procházkama s kočárkem, ale i tak šla váha dolů. Letos v lednu jsem si nechala předepsat HA kvůli pleti a silné MS. Najednou jsem za dva měsíce přibrala 3 kg, takže jsem HA okamžitě vysadila (měla jsem ale po ní i jiné obtíže) a nyní to jsou dva měsíce po vysazení HA a horko těžko jsem shodila 1-2 kg. A to jsem přitom naprosto nic nezměnila. Hýbu se teď dokonce víc, jídelníček mám snad ještě vyváženější a přesto mám pocit, že jsem se s váhou zastavila. Bohužel mně osobně HA rozhodila co se jen dalo. Držím palce v dalším hubnutí ;)

• Citovat
  • Upravit
296
6.5.14 14:13

Mě, když se nedařilo zhubnout přes břicho, tak pomohlo ubrat trochu víc sacharidů a hlídat si i glykemický index potravin. Stačilo tak týden až 2 a najednou jsem zase začala hubnout. Nakonec jsem zhubla víc než jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.5.14 17:28
@Lexoid píše:
@anahita
A jak jsi na tom s objemy? Měřila jsi se? Je tam změna, nebo to také stojí?

nooo, tak to mě nenapadlo. Přeměření od začátku hubnutí jsem dělala až teď. Od původní váhy jsou změny patrné samozřejmě: paže -4, prsa -8, břicho -8, zadek -15. Jestli se i nadále v průběhu několika měsíců nehnu s váhou zase přeměřím, to mě taky nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.5.14 17:38
@Zzzuuz píše:
@anahita já teda přidám jen mou zkušenost s antikoncepcí. Hubnu od porodu, takže už asi 19 měsíců. Mám dole 20 kg. Můj cíl byl a je cca 56 kg. Vše šlo naprosto podle plánu, jedla jsem vyváženě, pravidelně a sportuju nanejvýš procházkama s kočárkem, ale i tak šla váha dolů. Letos v lednu jsem si nechala předepsat HA kvůli pleti a silné MS. Najednou jsem za dva měsíce přibrala 3 kg, takže jsem HA okamžitě vysadila (měla jsem ale po ní i jiné obtíže) a nyní to jsou dva měsíce po vysazení HA a horko těžko jsem shodila 1-2 kg. A to jsem přitom naprosto nic nezměnila. Hýbu se teď dokonce víc, jídelníček mám snad ještě vyváženější a přesto mám pocit, že jsem se s váhou zastavila. Bohužel mně osobně HA rozhodila co se jen dalo. Držím palce v dalším hubnutí ;)

hoj mluvíš mi z duše. Já začala hubnout později po porodu, kvůli císaři a problémům s ním spojených, ale když jsem začala, jedla jsem antinu- Katyu. Seděla mi a vše bylo v pohodě, ale po 3 měsících mě začaly bolet lýtka. Myslela jsem, že to je z toho jak pořád lítám kolem domácnosti a prcka, ale začalo to být protivné a gyndař mi hned změnil antiko, že to tak nejde. Napsal mi sidretu, která má odvodňovat a zlepšit pleť, vlasy - vůbec jsem to nepotřebovala. Ale po 3 měsících mi stoupla váha o 3kg a nehla jsem s tím, přidaly se jiné potíže, jako hrozná plačtivost, bolest prsou a tak jsem ji přestala jíst. Zmizely 2kg, jenže váha od té doby stojí :( Myslím si že to bude těma hormonama. Je to svinstvo, nehledě na to, že mám teď pleť horší jak kde jaký 15letý puberťák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.5.14 17:39
@Erwinka píše:
Mě, když se nedařilo zhubnout přes břicho, tak pomohlo ubrat trochu víc sacharidů a hlídat si i glykemický index potravin. Stačilo tak týden až 2 a najednou jsem zase začala hubnout. Nakonec jsem zhubla víc než jsem chtěla.

hmm zkusím taky pohlídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.5.14 08:53
@anahita píše:
hmm zkusím taky pohlídat :think:

To je také řešení a skvělé ale to spíše s někým, kdo o tom alespoň trochu ví. Jet na ketozu je super ale než překonáš ten snížený přísun sacharidů tak to je dost o kvalitních potravinách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková