Stoupla jsem na hřebík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
8.6.11 23:24

Holky, díky všem za rady. :potlesk: :potlesk: :potlesk: Nakonec na to dávám Betadyne mast. jak jste radily-dala jsem jí na gázu, připlácla na nohu a zalepila
stále si to měním
a den ode dne je to lepší :lol: :lol: :lol: dnes už na tom mám jen náplast, bolí to už málo
takže Betadyn mast vřele doporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam pesek
12.4.13 07:48

Ahoj sem od myslivcu a vcera sem take slapl na hrebik ale ne na atu ale u malicku na pravi noze jj cerna mast je nejlepsi mam to us ponekolikaty a vazne ten druhej den to boli :) :) :) :) :) mam to natekli jako cert a boli to

• Citovat
  • Upravit
A-n-d-r-e-a8
11.8.13 23:46

Ahoj holky, já si v 15 letech propíchla rezavým hřebíkem přes botu nohu, docela hluboko, šlo to těžce ven. Mám to na levé noze, zhruba kousek pod prsteníčkem. cca 3 cm pod. Je to už devět let, co se mi to stalo. Nešla jsem tenkrát k žádnému doktorovy, nateklé jsem to měla jen chvíli, ale špatně se mi chodilo. Jenže ta rána mě bolí dodnes. Když na něco šlápnu, nebo špatně našlápnu..poslední dobou i když třeba jen ležím, tak cítím, jak by mě v tom tak bolestivě píchlo. Kolikrát mě napadají i myšlenky, že mi nohu uříznou a tak :-/ No ale píšu proto, jestli na to máte nějaký názor. Já jsem totiž z doktorů posera :( Díky. Andy

• Citovat
  • Upravit
Adriannna
22.9.13 20:02

Adrrianna

Ahoj mne se to stalo vcera, slapla jsem patou na rezaty hrebik vecer jsem nemohla usnout tak jsem tadsi zasle. Ranu mi prostrihal vycistil.. Ale tetanovk mi teda nepich a to jsem byla ockovana v 10 letech ted je mi 21 a teda jak poviam nic mi nepich… :twisted: :( :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Adriannna
22.9.13 20:04
@Adriannna píše:
Ahoj mne se to stalo vcera, slapla jsem patou na rezaty hrebik vecer jsem nemohla usnout tak jsem rasi zasla. Ranu mi prostrihal vycistil.. Ale tetanovk mi teda nepich a to jsem byla ockovana v 10 letech ted je mi 21 a teda jak povidam nic mi nepich… :twisted: :( :( :( :( :(
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák