Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, díky všem za rady.
Nakonec na to dávám Betadyne mast. jak jste radily-dala jsem jí na gázu, připlácla na nohu a zalepila
stále si to měním
a den ode dne je to lepší
dnes už na tom mám jen náplast, bolí to už málo
takže Betadyn mast vřele doporučuji ![]()
Ahoj sem od myslivcu a vcera sem take slapl na hrebik ale ne na atu ale u malicku na pravi noze jj cerna mast je nejlepsi mam to us ponekolikaty a vazne ten druhej den to boli
mam to natekli jako cert a boli to
Ahoj holky, já si v 15 letech propíchla rezavým hřebíkem přes botu nohu, docela hluboko, šlo to těžce ven. Mám to na levé noze, zhruba kousek pod prsteníčkem. cca 3 cm pod. Je to už devět let, co se mi to stalo. Nešla jsem tenkrát k žádnému doktorovy, nateklé jsem to měla jen chvíli, ale špatně se mi chodilo. Jenže ta rána mě bolí dodnes. Když na něco šlápnu, nebo špatně našlápnu..poslední dobou i když třeba jen ležím, tak cítím, jak by mě v tom tak bolestivě píchlo. Kolikrát mě napadají i myšlenky, že mi nohu uříznou a tak :-/ No ale píšu proto, jestli na to máte nějaký názor. Já jsem totiž z doktorů posera
Díky. Andy
Ahoj mne se to stalo vcera, slapla jsem patou na rezaty hrebik vecer jsem nemohla usnout tak jsem tadsi zasle. Ranu mi prostrihal vycistil.. Ale tetanovk mi teda nepich a to jsem byla ockovana v 10 letech ted je mi 21 a teda jak poviam nic mi nepich…
![]()
@Adriannna píše:
Ahoj mne se to stalo vcera, slapla jsem patou na rezaty hrebik vecer jsem nemohla usnout tak jsem rasi zasla. Ranu mi prostrihal vycistil.. Ale tetanovk mi teda nepich a to jsem byla ockovana v 10 letech ted je mi 21 a teda jak povidam nic mi nepich…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()